Отговори
# 300
Pospalancho, Nichonka, сега видях и вашите "приключения" ... Ержебет е написала много хубаво, че такива коментари е редно да се подминат. Погалете коремчетата си и им се усмихнете Simple Smile

# 301
Привет! Нямах нет уикенда,а вие сте изписали света Simple Smile

За кг-стартирах от 53кг,днес се теглих-56,8кг Shocked И този 1,5кг само в последната седмица май.Не знам как,но ще се опитам да се поспра малко,аз просто ям много и без оглед полезно-вредно. А най обичам тестено,абе ям по много и от всичко.

Сега последно от кое сте най-доволни за мазане?-аз редувах кокосово масло с един крем на Ейвън,който ухае чудесно,но кокосовото свърши и сега какво? Кой е този крем на Мустела,за който говорите?

В сряда и аз съм на ФМ,хубаво е да се успокоя,че всичко е наред. Иначе уж усещам бебето,макар и не редовно.

За позите за сън-и аз знам за вена кава,но както и предполагах тя има значение за спането по гръб,за надясно така и не разбрах зашо е толкова категоричен АГ. На мен засега надясно ми е най-удобно.

# 302
При мен пък всички бяха на мнение, че бебето ще е момче и аз напук им казвах, че ще е момиче... то пък и на ФМ казаха момиче... Само свекървата ме подкрепи в идеята ми за момиче от самото начало. А като казах на мама / показах й снимката от 4Д и й казах виж си внучката/ само каза да ни е жива и здрава и се започна едно бясно пазаруване в розово...

# 303
  • Пазарджик
Кремчето на Мустела е"Мустела с двойно действие против стрии"

# 304
Е, може ли такова нещо!?! Що за реакции?! Вместо да се радват, че ще имат здраво внуче... Още никой не е изказал предпочитания за пола (само да посмеят... Twisted Evil)
Дразнят ме и още как - майка ми и баба ми основно. "Рано е да се гледа и пазарува", "Гледай да не качваш килограми, че после не можеш да ги свалиш", "Как така няма да ползвате количката на Х", "Как така няма да се жените"... Това са изцепките покрай самата бременност. Иначе много други неща ме дразнят. Като цяло май хормоните ме перат повечко в главата Embarassed На моменти се улавям, че се самонавивам чак от яд. И ми става гузно, че тормозя бебчо с душевните си състояния.

# 305
Благодаря на всички за разбирането и подкрепата Hug Hug  незнам какво щях да правя без вас.

# 306
И аз да се оплача, че свекърва ми е потресена и ужасена, че чакаме трето дете. Тясно щяло да ни е, тя чакала да й съобщим, че сме си купили собствено жилище, а то сега да я шокираме с това. Всички останали се радват, но тя... кофти ми е от реакцията й. Тя самата е трето дете, свекърът е четвърто от пет... И пак не ни разбира. Ах да, ми как сме щели да се справяме... Е, както и досега. Сами си гледаме децата, аз от нея нищо не искам. Справяме се, но тя не забелязва. Тъжно ми е от негативизма й. Но ако иска така да мисли, нейна си работа. Още една причина да сведа до санитарен минимум посещенията ми при нея.

# 307
Добро утро мамчета  bouquet

Пожелавам ви хубава седмица. Успех на всички, които са на преглед тази седмица Hug

Написаното в предните коментари ще го коментирам така: Да си гледат работата всички! На мен също ми е трудно, защото баща ми не ме подкрепя. Не  може да преглътне факта, че ще останем да живеем при свекърва ми, но да не ви занимавам.
Аз съм си поставила за цел тази бременност да не трупам негативни мисли в мен, защото се отразява на бебчо.
Бебето е дар. Така, че второ или трето дете сме си го решили ние или да се сърдят момче или момиче ми се вижда абсурдно.
Да са ни живи и здрави децата, а пък то винаги ще има мрънкащи Hug

# 308
Добро утро, момичета Simple Smile   food002   kaffeetrmker_2

galentse, това май е проблем при повечето двойки, които ще имат трето дете. Хората реагират много остро - все едно извършвате някакво престъпление или сте се побъркали тотално. newsm78 А в това да има три или повече дечица няма нищо лошо. Даже напротив - ако мама и татко имат възможност да се грижат за повече деца и искат повече това е страхотно Simple Smile

stefyyyy Hug

Аз чакам някой да избухне за името... С ММ не сме обсъждали имена все още, че не знаем пола. Simple Smile Подозирам обаче, че някой роднина ще има претенции, а аз съм решила, че децата ми няма да са кръстени на никого. Naughty

# 309
Добро утро Simple Smile
Аз това с мрънкането на роднини и други пациенти не го разбирам. Аз супер много се радвам на семейства, които са решили да имат повече от едно дете. Да са живи и здрави!!! И ние да сме живи и здрави и дано не се ядосваме..
За това с лошите мисли и аз имам, за щастие кратки моменти на такива, но повечето като мъжът ми го няма (той не работи наблизо и сме разделени през повечето време). Радвам се, че мога да разчитам на близки. И като казах на акушерката, която ми води ЖК, че засега се чувствам много добре, даже по-добре от обикновено, и попитах дали ще е така до края, тя ми каза, че ще е до 28 седмица и това е заради хормоните. Надявам се да не изпадам в лоши мисли, а и ми е първо бебе и малко неизвестното плаши... да сме живи и здрави само..
За мазането - почти от самото начало се мажа с Мустела с двойно действие против стрии и не усещам никакво сърбене, даже се чудя като ви чета, но може по-нататък да се появи или крема е добър...
За килограмите..... Не ми се говори направо.... Стартирах 54, свалих 1-2 и сега съм близо 60..... Ще откача и започвам режим и намалям до край сладко, тестено и пържено, че не знам какво ще правя после. Важното е бебо да е добре.
На 2 март сме на 4Д и нямам търпение да си го видя и дано е наред всичко

# 310
Аз първата бременност ползвах един крем на виши против стрии и бях много доволна, но се оказа, че не го произвеждат вече. Сега ползвам маслото на икаров и едно хидратиращо масло на българска роза. Но както казват, появата на стрии си зависи от типа кожа.

# 311
здравейте момичета Simple Smile много хубава групичка сте си формирали Simple Smile казвам се виктория на 28 години с първа бременност (момченце) и термин 11.07.2015 Simple Smile ако може да ме включите и мен Simple Smile

# 312
Добро утро!  newsm57 Успешна седмица момичета, изпълнена саааамо с хубави новини и ведро настроение!
За добро утро пускам новата игра на Palmer's: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=828475.new#new Ха дано и този път падне подне едно кремче в нашата дружина!

JulySi, и аз съм на фетална морфология на 02.03 Simple Smile

# 313
  • София
Добро утро от мен, разписах се в играта Simple Smile При мен ФМ е 04.03 и ми се струва, че има милиони дни до тогава  Sad

# 314
Добър ден от мен Simple Smile Аз днес имам само за оплакване от снощи....не стига,че заспах чак в 12.30,ами и се събудих в 2 с адско стягане в гърдите, цялата лява страна и в средата...не знам какво беше,но си изкарах акъла. Сама с баткото, мм беше нощна смяна на работа....до 5 не можах да мигна....направо кошмарно...дано никога повече не ми се случва   #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт