Отговори
# 255

Мария Тереса и за това какво ти казаха, че са контракции ли, защото моята док каза, че не са-усещам го дори и в момента като тежест ниско долу и като мн. леко стягане може би. Нз вече, ще се побъркам.  #Crazy
Hope   Hands Clap много се радвам, аз май още не го усещам, само еднкратни бълбукания от време навреме, но не съм сигурна дали не са и чревцата.

# 256
Момичета, не вярвах, че ще се притеснявам точно за това, но... Май не дебелея по график.  Laughing Забременях 60 кг, свалих 1 в началото, а сега съм 60-61. 19 г.с., чета, че 63-64 трябва да съм. Дали нещо не ми е наред?  Joy Rolling Eyes Embarassed

# 257
  • София
dotmot според мен всичко това с килограмите е тоооооолкова относително.
Не бих се притеснявала на твое място.

# 258
dotmot според мен си ок. Аз забременях 52-53 кг и в 17 г.с. вече бях 58 кг, което е доста  Shocked, дори и да нямаш ориентир за кг моите са си в повече. Не искам да си представям какво ще става докрая Simple Smile

# 259
dotmot аз съм в 19 г.с. и съм +3 кг. Вчера бях на ЖК и докторката каза, че съм в нормата. Е аз съм на диета, защото много бързо качвам. Просто не ям нищо вредно /тестяно, сладко, газирано, пържено/.  Laughing

# 260
  • София
Момичета, не вярвах, че ще се притеснявам точно за това, но... Май не дебелея по график.  Laughing Забременях 60 кг, свалих 1 в началото, а сега съм 60-61. 19 г.с., чета, че 63-64 трябва да съм. Дали нещо не ми е наред?  Joy Rolling Eyes Embarassed

dotmot не мисля, че това е проблем, щом бебчето е в норма и всичко е наред, значи можеш само да се радваш.
И аз не съм качила изобщо. Всщност стартирах 48, свалих първите 2 месеца 3 кг и сега пак съм 48-48,5 Simple Smile и коремчето ми не е много голямо, но докато си отговаряме на седмиците, съм спокойна.
 Мисля че, няма да се разминем от качване на кг до края  Mr. Green , а имам познати, които са качили по 6 кг за цялата бременност, а раждат здрави деца.

# 261
dotmot аз съм в 19 г.с. и съм +3 кг. Вчера бях на ЖК и докторката каза, че съм в нормата. Е аз съм на диета, защото много бързо качвам. Просто не ям нищо вредно /тестяно, сладко, газирано, пържено/.  Laughing
Оф, дали и аз не мога така   newsm78  без вредното...от тук ме изкушават сладкото и тестяното  Blush

# 262
Не се притеснявай изобщо. Аз с първото си дете когато забременях бях 65 кг а в. Края на 5 месец бях 52 кг. Кокалите ми старчаха от всякаде с едно малко коремче. Е бебка се роди 3750 огромно бебе хаха чудех се как е излязла.

Вижте колко са сладки само http://takova.com/detski-drehi-s-shtampi

# 263
Mishoko, Ержебет,   Hug

Момичета, не вярвах, че ще се притеснявам точно за това, но... Май не дебелея по график.  Laughing Забременях 60 кг, свалих 1 в началото, а сега съм 60-61. 19 г.с., чета, че 63-64 трябва да съм. Дали нещо не ми е наред?  Joy Rolling Eyes Embarassed
Dotmot, изобщо не се притеснявай за килограмите. Преди дни писах, че съм +2, след това се мерих и бях +1, 19 г.с съм. Забременях на 45.5 кг и не съм сваляла килограми от началото на бременността. На един от прегледите, след като ме беше видяла на ехографа,  питах АГ за това че не  наддавам, а тя ми отвърна, че бебчето е добре, отговаря си на седмиците, че е много индивидуално и всеки наддава различно и че мога само да се радвам.

Stefyyyy, дрешките наистина са много якички !

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 17:45 от hope!

# 264
Момичета, не вярвах, че ще се притеснявам точно за това, но... Май не дебелея по график.  Laughing Забременях 60 кг, свалих 1 в началото, а сега съм 60-61. 19 г.с., чета, че 63-64 трябва да съм. Дали нещо не ми е наред?  Joy Rolling Eyes Embarassed

Dotmot, спокойно. Една позната ми обясняваше онзи ден за нейна приятелка, която през бременността не е качила нито един килограм. Просто докато растяло коремчето тя слабеела на другите места Simple Smile Всеки случай е индивидуален.

Гърдите не ме сърбят, но аз непрекъснато се мажа с някакви кремове. Между другото, от маслата няма смисъл ако кожата не е хидратирана в дълбочина. И аз пробвах с кокосово масло, но кожата ми се изсушава в дълбочина и цялото ми тяло беше в ужасно състояние. Минах на силно хидратиращи кремове и съм добре. В крайна сметка хидратацията е това, което предпазва от появата на стрии. Специализираната козметика помага, но ако кожата не е добре "овлажнена" в дълбочина, колкото и скъп крем да си купим ефект няма да има.

# 265
Момичета, искам да попитам някоя от вас дали я сърбят гърдите, нз на какво се дължи но вече 1,5 месец всеки ден изпитвам дискомфорт? Sad

Мила на мен ми се реве от той сърбеж,с какво ли не мазах и никакъв ефект

# 266
  • София
Mishoko , при мен започна с изпъване, скованост и напрежение докато не се стигна до втвърдяване. Но дотогава не знаех за какво става на въпрос. Но твоя доки най - добре ще прецени. Simple Smile

Hope , браво на теб! Поздравления!  bouquet

# 267
Ей ще си изпишете мастилото... не мога да ви смогна на четене... Mr. Green

И мен ме сърбяха гърдите, но напоследък по-слабо... а и смених мазилото с масло от пшенични зародиши.

За малкото качени килограми направо ви завиждам... Аз до края ще ударя три цифрено число на кантара... Но няма начин. На работа нямам почивка и трябва да похапвам каквото имам наблизо и между клиентите. Ще ми се да ям повече плодове, но само банани е удобно, а аз не ги обичам много. Надявам се като си остана в къщи от началото на април да мога да се храня нормално, а и ще имам време за разходки

# 268
Момичета, искам да попитам някоя от вас дали я сърбят гърдите, нз на какво се дължи но вече 1,5 месец всеки ден изпитвам дискомфорт? Sad

Мила на мен ми се реве от той сърбеж,с какво ли не мазах и никакъв ефект

Имам чувството че растат със дни, може и от това да ме сърби, макар че съм чела, че други момичета ги сърби корема. Много е гадно, защото на работа или на обществено място е трудно да се почешиш  Laughing

# 269
Момичета аз се мажа с Бочко  Joy  И не, не се базикам  Grinning

Преди ме сърбяха гърдите, но вече не  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт