Отговори
# 570
Сега и аз на отчет от ФМ Simple Smile
Имаме си едно момченце със свой собствен характер! Като си беше решил, че не иска да си покаже лицето и това си е ... Първо беше едната ръчичка върху лицето, после и двете и както го гледахме изведнъж си премести ръцете и веднага след това направи егати пируета! Сложи си и двете крачета върху главата ха-ха Simple Smile Коленете му бяха върху устните, представяте ли си ?!?! Изнесе ни цяла акробатична програма ... Не съм вярвала, че бебе може толкова много да си вдигне краката. Докторката прегледа всичко, но той не иска и не иска да си покаже лицето ... Прати ме да закусвам, да се разхождам, докато тя прегледа следващата мама и пак да се върна да довършим прегледа. Така и направих - похапнах си 2 принцеси XL, обиколих цялата болница, катерих стълби, връщам се пак на преглед и той пак така !!! Док. успя да види каквото я интересува, много я измъчихме, но от към снимки сме много скромни. Имаме 2 култови де в 3D измерение -едната: устни, над тях нос и отстрани им 2 крака хихи, а другата: личице и ръчичката крие и двете очи (точно както малките деца играят на криеница и си мислят, че никой не ги вижда) хи-хи  smile3533

Някоя мама беше питала дали усещаме бебетата и колко често - аз щом легна по гръб и той почти веднага започва да рита, без изключения почти. Бях се филмирала от една статия в интернет, в която казваха, че като майката лежи по гръб и ако бебето рита много - това било сигнал, че не му стига кислород и майката трябва да лежи настрани. Днес питах Док. и да знаете ТОВА НЕ Е ИСТИНА. ЛЕЖЕТЕ СИ СПОКОЙНО ПО ГРЪБ! Усещам бебето и като лежа настрани, но по-рядко. Доста по-активен е като съм по гръб.

Забравих да кажа най-важното - бебчето е здраво, Док. няма забележки. Тежи 410 гр. Питах и за дължина (въпреки, че тя вече не е критерий за развитието на бебето), но поради неговата акробатична поза очевидно не можеше да се измери.

Хубав и усмихнат ден на всички !!!

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 13:22 от hope!

# 571
hope! Браво на бебо че расте и дивее. И ти си имаш мъниче с характер моята не си показа пола на 2 док чак на 3тия когато тя реши... Не ми се мисли ако и на ФМ е такава маймуна Grinning 

Аз сега пия кафенце и нещо сладичко защото бебе не е шавало активно откакто се разболях и започва да ме хвърля в разни филми  #2gunfire

И аз се бях замислила за това с лежането по гръб, ами аз се събуждам винаги легнала по гръб съвсем несъзнателно съм се завъртяла май няма логика  да не му стига кислород.  #Crazy newsm78

# 572
Хоуп, браво за юначето! На лекциите за раждането ни показваха модел на тазови кости и бебе в естествени размери и как се огъва по време на раждането, за да премине през родовия канал. Crazy Мнооооого са гъвкави, наистина!
Бебка я усещам всеки ден, без изключение, по много пъти. Ако легна, независимо по гръб или настрани, до 5 минутки се обажда.
Обаче има дни, когато е по- слабо. Мисля си, че може в тия дни да се завърта с гръб към света и да рита навътре към гръбнака, където не се усеща много.  newsm78
Док каза, ако не я усещам по-дълго от обичайното да ида да я погледнат, за да съм спокойна. В почти всички случаи притесненията на майките са неоснователни, но понякога може да е животоспасяващо.

Спането и лежането по гръб са ОК, разбира се, ако няма изрична лекарска забрана за това. Даже и по корем ми казаха да си спя, докато ми е удобно, но мен ме е страх.

# 573
hope Браво за хубавите резолтати. Голям палавник си имаш  Simple Smile

Аз днес мисля да свърша малко полезна работа като измия прозорците че е хубаво времето а нямам търпение да се затопли още малко и да си изпера и килимите

# 574
  • София
Здравейте и от мен мами! Simple Smile

Днес времето е прекрасно.Аз в момента пия кафенце и след малко ще изляза да се поразходя и да напазарувам. Simple Smile

Днес с мъжа ми ходихме до Лабиринта да гледаме бебешкото кътче. Heart Eyes Има много хубави неща и най - вече всичко - от аксесоарите за бебчо и мама до креватчета и колички. Не съм купила все още нищо, засега само придобих представа. Hug

Лек ден Ви желая! Simple Smile

# 575
  • София
hope, радвам се за хубавите новини, голям палавник ще си имаш, разсмя с акробатичните му умения  Grinning
Ние бяхме малко на почивка и ви четях само от телефона.
Благодаря на мамите с опит за полезните съвети относно покупките на шишета, стерилизатори, помпи за кърма и т.н. Има толкова голямо предлагане, че човек се чуди от кое по колко да купува, а не се знае кое наистина ще влезе в употреба  Shocked
Аз също не усещам бебка да рита, само шава от време на време и нямам търпение да започна да я усещам повече  Heart Eyes
misholina_sf, dotmot, честити бебешки придобивки  Simple Smile И аз нямам търпение да започне обикалянето по магазини за бебешки неща и най-вече пазаруването  Crazy

# 576
Нелито, еми качи и ти де  Wink

Качих, но чак сега. 

# 577
Добро утро, мами   Simple Smile  Честит празник  bg

# 578
добро утро и от мен и честит празник!!!

# 579
  • София
Добро утро момичета! Simple Smile

Моля да ми кажете какво мога да пия, защото при преглъщане гърлото съвсем леко ме дразни и не искам да става по зле. Praynig baby_neutral Към момента пия магнерот, цистон и фолиева киселина. От два - три дни пия профилактично чай с мед и лимон, без да ми има нищо, но от тази сутрин е това дразнене, което ме притеснява. Sad

Благодаря Ви предварително!  bouquet

Лек ден! Simple Smile

# 580
Добро утро момичета! Simple Smile

Моля да ми кажете какво мога да пия, защото при преглъщане гърлото съвсем леко ме дразни и не искам да става по зле. Praynig baby_neutral Към момента пия магнерот, цистон и фолиева киселина. От два - три дни пия профилактично чай с мед и лимон, без да ми има нищо, но от тази сутрин е това дразнене, което ме притеснява. Sad

Благодаря Ви предварително!  bouquet

Лек ден! Simple Smile

Добро утро на всички!

Мария Тереса ако имаш корен от джинджифил малко си настържи , след което го забъркай с мед и лимон на вкус. Тази смес помага срещу болки в гърлото и кашлица , много е ефикасно приема се по 3 пъти на ден.

# 581
+1 за меда и джинджифила. Аз от вчера съм така. Ям си го това, но днес включих и гаргара с ракия+няколко капки прополис. Страшна гадост е. Явно ми е много възпалено гърлото, защото болката от гаргарата е потресаваща Crazy Ама няма как...

# 582
Честит празник.
За гърло внимавайте с ракията защото може да си изгорите непцето гърлото и т.н. освен всичко което пиете за гърло мога да предложа да си купите лукчета против кашлица и да смучете често.

Тези от вас които имат гадни киселини мога да предложа дъвки. На мен много ми помагат.

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 11:05 от stefyyyy

# 583
  • София
Благодаря Ви момичета! Hug  bouquet

Междувременно започнах да смуча лукчета за гърло.  #Crazy

Впрочем купих си спортни сутиени и сутиени за кърмачки. Grinning

# 584
Голямо затишие има днес явно всички са хванали на някъде. Аз пък съм захванала да чистя сега подреждам гардеробите и изхвърлям всичко ненужно че е голям ужас.
Спортни сутиени - колко ви завиждам че си ги носите. Аз преди време си бях купила но понеже съм с мн голями гърди и то никаква работа не ми върши , а и като цяло трудно си намирам удобни.

Общи условия

Активация на акаунт