Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVI

• 94 328
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • UK
Мда... кофти край, но запомнящ се. Оскар нямам търпение да го гледам в Междузвезни войни.  Heart Eyes

Благодаря ви за отговорите. Още повече ги намразих тези роботи. Само тип прахосмукачка ми допадат.. И още един въпрос:

Скрит текст:
Киоко си махна ''кожата'' под окото и кръста за да я препрограмира Кейлъб ли или просто да му покаже, че е робот?

# 481
  • Belgium
И от мен възторжен глас за Ex Machina Grinning

Teriyaki
Скрит текст:
според мен тръгна да се реже, защото се уплаши, че Нейтън му е вградил някакъв чип.
Определено не очаквах Ейва да го отсвири накрая.
Според мен Киоко просто му показваше, че е робот. Накрая Ейва я препрограмира като и шепнеше в ухото.

Гледах и Focus - приятен като за филм с Уил Смит, без да е нещо особено. Но Марго Роби е божествено красива  Heart Eyes

# 482
  • София
Мда... кофти край, но запомнящ се. Оскар нямам търпение да го гледам в Междузвезни войни.  Heart Eyes

Благодаря ви за отговорите. Още повече ги намразих тези роботи. Само тип прахосмукачка ми допадат.. И още един въпрос:

Скрит текст:
Киоко си махна ''кожата'' под окото и кръста за да я препрограмира Кейлъб ли или просто да му покаже, че е робот?

е, роботите са яки, айде сега, а и те не са виновни, че ние сме ги създали по свой образ и подобие... Wink

Иначе,
Скрит текст:
да покаже, че е робот (за Киоко), нищо повече, а иначе Ейва нали дадоха как и шепне нещо на уше, мисля че в този момент я е препрограмирала, за да се осъществи планът и.

ама явно при тия роботи, законите на Азимов не важат...  Grinning

# 483
Аз вече мога да се похваля, че излязох от кино летаргията, която ме беше обхванала и изгледах Wild.
Филма не е нещо не виждано и не чувано, но Уидърспуун прави много хубава роля, както и това, че изглежда много добре в телцето е за отбелязване. Преди я свързвах с разни блондинки и такива едни роли Crazy, но сега погледнах на нея от друг ъгъл.

Скрит текст:
Историята е вълнуваща, за мен, смятам и за другите. Почти всички сме имали моменти на безпътие и пропадане, понякога е жестоко и коства много, други пък не сме виждали дъното, успявали сме да се избутаме на време на повърхността, но едно ни обединява тези, които сме преживели нещо подобно. Извървяването на труден и понякога болезнен път до намиране на себе си или истината.Всичко човешко може да се види, и воля и липсата на такава...Най-много ме притеснява момента, когато човек е склонен и е по-лесно да каже всичко, което изживява и го вълнува на един лист хартия, вместо в очите на близкият си. Точно това понякога ни струва загубата на любим, финала на иначе поправими неща в отношението между мъж и жена....И също така важната житейска истина, че понякога оценяваме това, което сме имали едва, когато го загубим Peace Важащо за всички аспекти от живота, не само за любим/а Peace
Също препоръчвам да се гледа Peace

Радвам се, че филмът е докоснал и теб. Наистина, когато филм може да докосне тънките струни на женската душа, според мен, човек може да си затвори очите за някои недостатъци  Hug

...
  Trois couleurs: Bleu (1993) http://www.imdb.com/title/tt0108394/  -първият филм от трилогията - великолепен. Как да не харесвам европейско кино - още повече се влюбвам в него .
 А Жулиет Бинош ми става все по -любима.
 ...

Peace Да, страхотна Жулиет Бинош и също препоръчвам с две ръце!  Някои филми просто не бива да се пропускат. Изобщо препоръчвам цялата трилогия Три цвята. (Втората част - Три цвята: бяло и третата Три цвята: червено)
След като ги гледах, станах голям фен на Кешловски. Изтеглила съм почти цялата му филмография (или поне дотолкова, доколкото успях да намеря) и ме очакват съвсем скоро.  yes

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 22:45 от Катерини

# 484
  • Berlin
Хич не искам AI да излиза извън лабораторията. Laughing Хубав филм иначе.

# 485
Кетерини  -аз вторият от трилогията две вечери го мъча и нещо не ми допада. Главният артист явно и обстановката в Полша -много ми е потискащ някакъв.
 Снощи заспах на мнимото погребение и ридаещата Жули Делпи / тя ми харесва - но не толкова колкото Жулиет Бинош. Едно такова противоречиво я харесва -малко ми е и противна Grinning /

# 486
  • Ямбол
Te doy mis ojos - нищо ново...поредната семейна драма, но пък пресъздадена перфектно, с точната доза емоция.

И от мен положителен глас за Ex Machina, много ми хареса.  Sunglasses

# 487
  • Paris
Ex Machina от къде да го изтегля (в чужбина съм). Изпуснах прожекциите, умирам направо   Crossing Arms

Аз го гледах он лайн от този сайт. Peace
http://filmisub.com/filmi/fantastika/5364-ex-machina-ex-machina- … shinata-2015.html

# 488
  • вятър в маслините, вятър над хребета
След като ги гледах, станах голям фен на Кешловски. Изтеглила съм почти цялата му филмография (или поне дотолкова, доколкото успях да намеря) и ме очакват съвсем скоро.  yes
Не пропускай "Двойният живот на Вероник" http://www.imdb.com/title/tt0101765/?ref_=nm_knf_t4
За мен този филм е сред много, много малкото, на които бих дала определението "съвършен".

# 489
Не пропускай "Двойният живот на Вероник" http://www.imdb.com/title/tt0101765/?=nm_knf_t4
За мен този филм е сред много, много малкото, на които бих дала определението "съвършен".

Изтеглила съм го, благодаря иначе  Peace

А да помоля някой ако е възможно за малко сийд на този:
http://zelka.org/details.php?id=185161
Много ще съм благодарна   bouquet

# 490
  • София
Поискай сийд под торента.

# 491
Поискай сийд под торента.

Не съм много в час със сийдъри-лийчъри-пиъри али бали и затова тук питах. Ще питам, мерси Ванче.  Simple Smile

# 492
  • София
Някой трябва да го има на компютъра си, изтеглен от там, за да го сийдва. Може някой в темата да го има, но по-сигурно е да помолиш за сийд под торента. Възможно е сийдърите в момента да не са онлайн и затова да не го сийдват и да му трябва повече време. Аз поне така се ориентирам.

# 493
Сега ми се проясниха нещата така като ми го обясни, мерси.  Grinning Като гледам последните коментари са от преди 6 години и шанса някой да ме отчете е минимален. За късмет намерих друг торент и тръгна  Party

# 494
  • В светлината на слънцето
И като сте на тема роботи... "Утреландия" - http://www.imdb.com/title/tt1964418/
Много красиво направен филм, много добри Лори и Клуни и прекрасна Рафи Касиди. Peace Идеите не са нови, нито има някаква свръх новаторска визия, но като цяло изглежда добре. Дължината му е в повече - 130 минути, от които поне 30 идват излишно разтеглени, въпреки че е динамичен. Не искам да пиша повече, защото ще е спойлер, но си заслужава да се гледа и то на голям екран, не у дома. Без очаквания за мега-гига-хипер шедьовър, но с очаквания за доста над средното ниво. Феновете на жанра ще останат доволни. Peace
Не успях да гледам "Лудият Макс", защото имах други лични ангажименти, та мълча за него.

Общи условия

Активация на акаунт