Аз не съм правила регресия, а чистене обаче. Ефект има и до сега, не е мигновен

Може ли информация къде го правите това чистене?

.
Много разтоварващо за този, който се лекува, но може да е доста натоварващо за терапевта. Наистина хората нямат представа какво стои в подсъзнанието и определя решенията, отношенията им и случващото се в живота им. Далеч не всички са подходящи за регресия, поради факта, че някои не вярват, други просто не искат да се променят, защото по някаква причина им е изгодно да си стоят в бъркотията, в която са, или пък ги е страх да го направят - т.е страх ги е от промяна.
Там е работата, че това, което носи човекът, особено майката, но не само, се предава на поколенията - като модели на поведение , отношение към себе си, другите, живота... И това много често става на дълбоко подсъзнателно ниво. Именно това е целта на регресията - да се влезе в подсъзанието, да се осветлят тези модели и да се изчистят. По време на сесиите майки или бащи редовно виждат грешките, които са правени в тяхното възпитание и отглеждане и осъзнават, че те правят точно същото със своите деца. За мен лично няма нищо по-интересно от това какво се крие в ума - по принцип на всеки, както и в колективното несъзнавано, Никакви книги по психология не могат да ви помогнат да го установите.
Не че в тях няма изобилие от информация, но едно е това, което е абстрактно на хартия или просто някакъв разговор с анализи, друго е да влезеш дълбоко навътре в ума си и в полето на своите деди и да разбереш какво става.
? Препоръчани теми