Математически турнири - 31

• 92 691
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
вчера и на деца от МГ Варна са казвали резултати, ама няма как да развалят традицията все да са последни; както и да е, до 8-ми има още само около 170ч.  Joy
[/quote
Интересно - това за кой клас се отнася

# 631
вчера и на деца от МГ Варна са казвали резултати, ама няма как да развалят традицията все да са последни; както и да е, до 8-ми има още само около 170ч.  Joy
[/quote
Интересно - това за кой клас се отнася

5-ти клас

# 632
има награждаване с грамоти в 125то.
 Peace

# 633
 Peace
а в СМГ ще има ли? Поне за първолаците  Embarassed
догодина сме в 125-то
а великденското къде ще награждават?

# 634
В СМГ също се дават грамоти. Раздават се от госпожите в курса.

# 635
 Peace
а в СМГ ще има ли? Поне за първолаците  Embarassed
догодина сме в 125-то
а великденското къде ще награждават?

Интересна увереност Simple Smile
Великденското и Коледното нямат награждаване като церемония. Раздават грамоти в 125-то (независимо къде се е явявало детето). Дори не беше необходимо детето да ходи. Отива се от родител в обявени дни в канцеларията и си взимате грамотата.

# 636
  • София
maria77bg може ли да ми посочиш къде има информация, че награждаването не е само за явилите се на Кенгуруто в 125-то, а от всички училища?

# 637
  • София
maria77bg може ли да ми посочиш къде има информация, че награждаването не е само за явилите се на Кенгуруто в 125-то, а от всички училища?

Великденското и Коледното

# 638

Въпросът беше за Великденското. Моята дъщеря се яви във 2-ро и въпреки това си получи грамотата от 125-то.

# 639
И аз натрупах доста години "стаж" по състезания, но тази година имам първокласничка и ни трябват малко повече обяснения.

Въпросът ми дали някой е виждал как изглежда матрицата за пренасяне на отговорите за Великденското състезание?
Може ли да ми я изпратите. ernestinap@abv.bg

# 640
 Peace
Техубаво са обявили къде да си получат грамотите, но кои са наградените не е ясно.

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 23:25 от shrekie

# 641
  • Бургас
как изглежда матрицата за пренасяне на отговорите за Великденското състезание?

Не мисля че има матрица

Цитат
На 18 април 2015 г. (събота) ще се проведе традиционното ВЕЛИКДЕНСКО МАТЕМАТИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ за ученици от I-ви  до XII-ти клас
Формат на състезанието:
Учениците от:
І-ви до ХІ-ти клас  (без VІІ)  решават 15 (петнадесет) тестови задачи  с пет избираеми отговора, от които само един е верният. Първите три отговора са с конкретни стойности, а четвъртият е „друг отговор”.  Друг отговор (отг. г) се приема за верен само при записан верен резултат. Верните отговори (съответните букви) се ограждат с кръгче;
VІІ клас решават тест и задачи, във формат, подобен на Националното външно оценяване за VІІ клас. Всяка задача от 1 до 16 има само един правилен отговор от четири възможни. На задачите от 17 до 22 трябва да бъдат записани само отговорите, като задачи 21 и 22 са във формат PISA. Задачи 23 и 24 трябва да бъдат подробно решени;
ХІІ-ти  клас  във формата на Държавния зрелостен изпит.

http://smb-ruse.com/

# 642
Благодаря, но в сайта на СМБ Изток пише за бланка за нанасяне на отговорите.
Моята госпожица се е справила горе-долу добре, но детето на една приятелка има само 10 точки, защото не е разбрало какво и къде да пренася.

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 23:35 от VAVA

# 643
  • Бургас
https://drive.google.com/file/d/0B4FH0W3KDAR2Mm9WNFg0VGwwamM/view
Това е бланката от Европейско Кенгуру, дадоха им я на школата по математика като ги подготвяха. Ако утре има дадат матрица за Великденското ще я покажа.

Всъщност Великденското предстои - на 18 април е.
Сега видях - бланката е за 7-ми клас.

# 644
Благодаря, но в сайта на СМБ Изток пише за бланка за нанасяне на отговорите.
Моята госпожица се е справила горе-долу добре, но детето на една приятелка има само 10 точки, защото не е разбрало какво и къде да пренася.
Това е част от процеса на научаване.
В първи клас е нормално.

И един добър пример за всички училища, как да поддържат информацията на сайтовете си: 
http://www.143ou.com/achievements/8763a0/#top има секция "постижения" където лесно може да намерите резултати от всички състезания и олимпиади провеждани в училището. Браво!

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 11:26 от shrekie

Общи условия

Активация на акаунт