Отговори
# 630
И нa мен ми допaдa предложението зa зaглaвието от Тедито Simple Smile

Нa мен товa ми е третa бременност. И при трите имaх ужaснa нуждa от сън. По време нa първaтa съм спялa под бaрa нa рaботa  Laughing Но тя зaвърши в 11тa седмицa. Кaто преминa сънливосттa през вторaтa бременност вече се чувствaх прекрaсно. Родих в 37мa седмицa, момче. Сегa ми се гaди, освен нуждaтa от сън, но и бременносттa е двуплоднa, тa не могa дa срaвнявaм.
Биозин мaмa много ми го похвaлихa още първaтa бременност, тогaвa кaрaх много тежък вирусв шести месец, лежaх в болницa дори. Тогaвa ми кaзaхa, че действaл с нaтрупвaне и нямaло смисъл дa го почвaм вече. Сегa го зaпочнaх от нaчaлото нa бременносттa и съм доволнa, но понякогa зaбрaвям дa го пия... Дaвaлa съм и Биозин Кидс нa синa ми, вдигнa му имунитетa.

# 631
  • София
Днес бях на ФМ и БХС. Докторката каза, че няма нещо, което да не й харесва. За пола каза, че е рано, но тя клони към момче.
За умората - много е тежко при мен. Миналия път въобще не беше така.

# 632
И при мен двете бременност са доста различни, но този път не ми се спи чак толкова много или просто предния път имах възможност да си поспивам когато си искам. Иначе най-голямата разлика е гаденето, с дребния не ми се е гадело изобщо, не съм и повръщала, а сега е доста по-зле. Засега остана само гаденето, поне не съм повръщала скоро Simple Smile
С тази бременност и ми се похапва повечко (като количество, не като разнообразие) и ям доста по-нездравословно. С Камен бях изключила напълно тестените закуски, сладко, безалкохолно,  купени натурални сокове, сега ги ям и пия, но гледам да не злоупотребявам. Странно е, че освен сладкото, другите по принцип не ги обичам особено, но сега много ме привличат.
Кафе пиех много рядко и то основно към края на бременността, сега само чакам да се пооправя малко от гаденето и мисля да пия по едно на ден, че много ми се пие. Има ли някой да не го е спирал?

# 633
  • София
Аз кафето не съм го спирала и трябва да е животозастрашаващо, за да го спра. Едно максимум две на ден е ок.

# 634
Аз кафето не съм го спирала и трябва да е животозастрашаващо, за да го спра. Едно максимум две на ден е ок.
И аз така -сутрин с това ниско кръвно не само, че си позволявам, ами и ми е задължително, защото иначе целият ден не мога да си вдигна главата. А и бях питала лекарката, каза няма проблеми до две кафета на ден.

# 635
Аз с това гадене съм поспряла кафето, но чакам да отмине, за да започна да пия отново.

Снощи имах зверски киселини, от които накрая и повръщах. Не знам от какво се появиха, при положение, че "вечерях" препечени филийки  ooooh!

# 636
  • Драгоман
   Мамчета, ако един ден ми е добре, на следващия пак започва зверското повръщане Sick Докога така незнам!  Confused
   Излязоха ми резултатите от БХС и мисля, че са добре !
моят Комбиниран риск за Даун е 1 от 230000 бременни
 при положение , че
боихим. риск за Даун е 1 от 3800 бременни
възрастовият риск за Даун е 1 от 1400 бременни

Това ми е с най-малка стойност, всичко друго ми е 1 от 100000 бременни  Peace

# 637
  • Ботевград
Аз се връщам от преглед Simple Smile
Имам си един голяяямм мъж, който върви със седмица напред и е много добре.Плацента,води..всичко е много добре и съм спокойна Heart Eyes
Може да ми се добави син щъркел вече Heart Eyes на първа страничка Simple Smile

# 638
Аз се връщам от преглед Simple Smile
Имам си един голяяямм мъж, който върви със седмица напред и е много добре.Плацента,води..всичко е много добре и съм спокойна Heart Eyes
Може да ми се добави син щъркел вече Heart Eyes на първа страничка Simple Smile
Hug Ооо имаме си вече едно показано момченцe Simple Smile

Само да помоля, ако някой е по-наясно от мен, как да добавя щъркелчета, тъй като за първи път администрирам тема и не съм сигурна в някои неща newsm78

# 639
  • Ботевград
До моята информация слагаш емотиконка на щъркелчето Simple Smile

# 640
До моята информация слагаш емотиконка на щъркелчето Simple Smile
Аз като една голяма бяла птица, реших, че трябва да е нещо различно от емотикон и дори не потърсих в емотиконките Simple Smile Сега ще те добавя Simple Smile Peace

# 641
Здравейте,   bouquet
и моя преглед мина днес и всичко е наред с бебочко (защото си мисля, че ще е момче).
При мен нещата не са особено приятни:  Оказва се че съм с много ниско кръвно (измери ми го 86/55) и от това ми е лошо и отпаднало. Трябва повечко сол в храната, а аз ям почти безсолно  Rolling Eyes  Освен това имам и влагалищна стафилококова инфекция, която ще се лекува с антибиотици  ooooh!....Някой ако има информация за такъв тип инфекция моля да сподели
Кафе много обичам, но с тази бременност от първия ден само като помириша кафе и ми става мноооогооооо зле  Sick и сега дори мисълта на кафе ме кара да повръщам

# 642
Кафенце пийвам , но понякога едно ми идва много и не си го допивам . Днес врътнах цяло капучино Simple Smile

# 643
Здравейте на всички мами!Терминът ми е за 13 септември 2015 г-първа бременност.И аз се записвам в списъка Simple SmileКазвам се Камелия на 24 години от гр.Свищов.Не съм чела всички страници и искам да питам къде сте решили да раждате,тъй като аз съм много объркана и нямам представа къде точно.Чета форуми за Света Марина-гр.Плевен и УМБАЛ Плевен втора клинична база за добри клиники.Иска ми се да разбера във втора клинична база нормално раждане без екип заплаща ли се и с екип каква е цената?Ще се радвам ако някой от вас знае за актуални цени и мнение за тази клиника.Благодаря ви Simple Smile

# 644
Привет дами, аз рядко пиша, но във фб групата съм по-активна и не успявам и на двете места.

При нас с дребното нещата се развиват добре. Утре съм на ФМ и БХС и се надявам и да видим пола вече Simple Smile

Иначе ми намаля гаденето и ми се отвори страхотен апетит. Направо ми иде да изям масата. Гледам да се ограничавам, защото иначе ще стана 200 кг.

KamSy добре дошла и леко бременеене.

Искам да попитам дали някоя от вас мисли да ражда при д-р Гунев в МД?

Общи условия

Активация на акаунт