Отговори
# 615
Днес си записах час за вторник за ФМ във Фемина при д-р Славкова. Понеже чета вашите постове и пишете за часове след 2-3 седмици, та дори и след месец, а във Фемина имаше и за понеделник и вторник.  Това означава ли, че д-р Славкова не е добър лекар, та има толкова свободни часове?

# 616
  • Драгоман
  Здравейте!:)
А дали това Биозин мама след като се води с пробиотично действие ще има ефект за газовете и запичането, че напоследък това ми е голям проблем ? Confused  И дали може да се пият разхлабващи чайове и нещо за газове?
  Искам да ви питам също така за лекарството за киселини Талцит дали става за бременни, че съм слушала добри отзиви за него.  newsm78

# 617
Амбър аз я харесвам Славкова. Ходих при нея преди години, но тя забременя и после беше майчинство ( ако е същата де- аз ходих във Вита), а и се наложи на други места да ходя. Мила е и според мен си разбира от работата.

# 618
Здравейте момичета,
толкова много сте изписали, че не мога да се включа в коментарите ...  Shocked
Аз в понеделник бех на ЖК и БХС, резулите излязоха и са добре. Днес ходих на ФМ във Фвмина при д-р Врагалева. По принцип там има часове защотото са 4 или 5 лекарите гимнеколози, които извършват тези прегледи. Предлега беше много внимателен и обстоен, доволна съм и мисля и следващата ФМ 19-20г.с. да я нправя пак там.
А за коремчето и моето си личи, но четох че при втора бременост си личи по-рано, защото матката и мускулните връзки за по-гъвкави.

# 619
Здравейте момичета Simple Smile
И аз пия Биозин Мама от началото на февруари ми го е изписал док, че даже съм на 1/2 от втората опакова. Смятам че ми помогна заедно с комбинацията за имунитет на Шуслеровите соли да се опазя когато преди месец детенце и мъжа ми изкараха гадния грип. Пазете се,че и сега върлува нещо - една кашлица се опитва да ни пребори у нас / и тримата кашляме сутрин/ но няма да й се даваме  #2gunfire
Хубав следобед от мен

# 620
И аз си взех Биозин Мама (на моя глава; чух от една приятелка че е хубав).
Основно го купих защото е за имунитета, а от 4-5 дни и аз съм с кашлица и сериозна хрема... Дали от него или от Шуслеровите соли, които взимам паралелно, има ефект!!! Взимам и Вит С (ЦеТеБе)
А може би вече сама се преборих...
Смятам да продължа с Биозина, тъй като дъщеря ми постоянно носи бацилчета от детската, така че няма да навреди Simple Smile

# 621
Здравейте,
и аз съм с някакъв вирус от близо седмица, кашлица сутрин, много ми пресъхва гърлото и носа постоянно ме дразни....За Биозон Мама не съм чувала, но смятам да го пробвам. Утре съм на преглед и ще питам АГ какво ще каже по въпроса
Не знам при вас мами с втора бременност, но при мен върви различно от първата. Освен, че коремчето ми личи, което както каза milo mishlence най- вероятно е нормално, но и сега съм много отпаднала, почти нямам сили, постоянно ми се спи и съм като изцеден лимон  Tired Принципно съм много активен човек, а сега сама не мога да се позная....  Blush

Аз на БХС ходих в Майчин дом и съм доволна. Там ме прегледа д-р Силвия Савова- обясни ми всичко много подробно. Сега остава ФМ в 20 г.с.

# 622
  • Драгоман
  И аз съм много изтощена и нямам сили, постоянно ми се спи  Tired И при първата бременност повръщах като сега, но не помня толкова да ми се е спало. Дори още работех по това време на бремнността по 12ч. на ден и то на крак без да сядам изобщо. Може би е от това, че неотдавна съм бременяла и раждала, а организма се изтощава от това...  Rolling Eyes

# 623
Jen4et012 моята първа бременност беше преди близо 10 години  Simple Smile, но сега незнам от ЕГН-то ли или просто различна бременност, но тази умора ме съсипва.
Като гледам първото ми е момиче, та сега може би ще ме изненада момченце  Mr. Green

а за име на новата тема и на мен ми допада " Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче?" на teedyto

# 624
Според мен е възможно тази отпадналост да се дължи на сезона и на липсата на достатъчно пресни плодове и зеленчуцу  Thinking То сега всичко е оранжерийно.

# 625
Здравейте и от мен. Аз също се чувствам много уморена и само гледам къде да полегна.  По принцип съм много активна и не мога да се спа на едно място, а сега ... определено не мога да се позная.
и на мен това заглавие ми харесва:Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче?"

# 626
  • Ботевград
И аз съм за това заглавие Simple Smile

# 627
В другите теми, авторката на темата пуска анкета с предложенията за заглавие и това, събрало най-много гласове се използва  Peace

# 628
В другите теми, авторката на темата пуска анкета с предложенията за заглавие и това, събрало най-много гласове се използва  Peace
Мислех го това като вариант, но като дам да редактира темата и да ви добавя, никъде не ми излиза опция за анкета  newsm78... Ако някой има идея, нека сподели, иначе и на мен ми се искаше да пуснем една анкета.

# 629
Здравейте момичета Simple Smile
За заглавието  "Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче?" -това много ми допада Simple Smile
Аз пих една опаковка Биозин мама , но не видях много голям резултат , разболях се . оправих се без антибитик , но близо 2-3 седмици боледувах .
Аз съм в 15г.с. и 6д. но корема не ми личи , чак на работа където сме главно жени , никой не знае все още  Laughing
И на мен ми е отпаднало постоянно , но предполагам , че е от времето и от липсата на витамини , вечер спя по 10-11 часа , а ако съм и почивка си полягвам и на обяд  Tired
Ох и аз имам едни газове и едно къркорене на червата , много неприятно , пие пробиотик , но ефект много няма , кажете как да се справя с това и отминава ли с времето ?
Утре съм на зъболекар , стискайте палци да не ме боли много , че незнам как ще издържа  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт