Отговори
# 600
Момичета, аз пак имам едно такова "дръпване"на корема,както във втория месец. Все едно ме стяга нещо.При вас има ли го това?  Hug
Не знам дали говориш за същото стягане, което имам и аз - при мен е стягане на долната част на корема и матката. На моменти, особено вечерно време, корема ми се втвърдява страшно много и става като камък. При предната ми бременност това започна към края на петия месец и пих но-шпа и магнезий. Сега пак ми изписаха Магнезий и при нужда спазмолитик.

Скоро ще трябва нова тема, защото наближаваме 50-та стр. Имате ли идеи за нови заглавия?

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 15:01 от Анонимен

# 601
  • Ботевград
Момичета или момчета ще се покажат Септемврийските човечета
Или нещо подобно свързано с пола на дребните..Все пак в следващата тема много щъркелчета ще се затвърдят вече  Heart Eyes

# 602
  • София
Две предложения от темите на предните септемврийски мами: Simple Smile

- Момче или момиче ще е септемврийското мъниче?
- Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче?

# 603
  • Ботевград
Ааа не може ли наше си заглавие Crossing Arms Напънете се малко Crazy

# 604
Мами, чета днес кажи-речи цял ден темата за смешно ли е раждането, и - честна дума, по-весела тема не съм срещала.

прочетете непременно, само че е доста обемна. Аз като чета гледам да няма много хора около мен, ще си помислят че съм ненормални, ако съдят по лудия смях който ръся

Laughing

# 605
  • Ботевград
Аз съм ги чела тези теми..нали ми е трябвал кураж цели два пъти преди това  Laughing

# 606
Две предложения от темите на предните септемврийски мами: Simple Smile

- Момче или момиче ще е септемврийското мъниче?
- Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче?
Ето,аз какво измислих: Всички питаме се вече, момче или момиче е нашето човече?!
Или това:
Всички искаме да разберем-момче или момиченце расте във мен?
Всички искаме да разберем-момче или момиче е малкото съкровище във мен?

# 607
Здравейте, момичета и благодаря за топлото посрещане Simple Smile

По въпроса за новата тема ме налегна някакво поетично вдъхновение  Shocked и си мислех неща от сорта на: Резултатите от първо БХС са налице, във второто тримесечие навлиза септемврийското човече.

Друг вариант: Март бележи края на кофти период, във второто тримесечие навлиза септемврийският бебок (това е по повод, че (поне при мен) гаденето отминава и малко по малко ни просветва  Laughing )

# 608
Извинявaм се зa последните поредни постове, но от телефонa не ми дaвa дa копирaм и пишa повече от веднъж в отговор  newsm78
Добре дошли нa всички нови мaми Simple Smile леки остaвaщи месеци и здрaви бебчетa нa термин!

# 609
Момичета, аз пак имам едно такова "дръпване"на корема,както във втория месец. Все едно ме стяга нещо.При вас има ли го това?  Hug

Аз нз на кое казваш дръпване, но имам болки в яйчниците понякога, както и тежест в матката.

# 610
  • Драгоман
   Вчеча гинеколожката ми изписа някаква хранителна добавка Биозин мама, като аз мислех, че това са някакви витамини, оказа се, че било Лактоферин, което било основен елемент на вродения имунитет на бозайниците. Подпомага за подобрено усвояване на Fe и действал като пробиотик. Вие пиете ли такова чудо и какво ви е мнението?  newsm78

# 611
Моя приятелка го пие, за съжаление не я предпази от вируси, но всеки гинеколог май предписва различни витамини. Дано ти се отразяват добре. Ако не, ще го споделиш с АГ-то и така.  Peace

# 612
Аз пък съм в ужас, вече имам целулит.
А не може с нищо да се мажа, та не знам какво ще правя. Като се видях в огледалото и ми се прирева Cry
Иначе съм добре, почти не ми е лошо вече

# 613
Аз пък съм в ужас, вече имам целулит.
А не може с нищо да се мажа, та не знам какво ще правя. Като се видях в огледалото и ми се прирева Cry
Иначе съм добре, почти не ми е лошо вече
Спокойно, товa е воден целулит от зaдържaне нa водa. Кaто родиш и се изчистиш от водaтa ще се мaхне и целулитa  Wink

# 614
Привет момичета!
Днес бях на ЖК и като се качих на кантара показва 3 кг повече, от предишния преглед, който беше преди 2 седмици  Shocked Shocked Shocked 
Акушерката се стресна и доктора ми вика - аааа, трябва да си следиш теглото, най-много 1,5 кг на месец. Ами аз като чуя отначало "хапвай си каквото ти се иска" и познайте дали не нападнах всичко тестено. Уж внимавам, ама сега трябва пак да съм на диетка....  Crossing Arms  Ехх, цял живот....

Иначе аз съм добре и нямам други оплаквания, освен, че ми се опъва корема и вечерно време става една тумба  Grinning За добавката Биозин мама и аз чух, една моя приятелка даже ми го препоръча силно, понеже тези дни почвам да се разболявам. Каза, че било много хубаво за имунната система, и отделно от витамините си го пиела, през цялата бременност.
Пазете се, мами, да не се разболяваме в това шантаво време! Хубав ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт