Отговори
# 90
Привет мамчета! Да се похваля , вчера бях при Балев на ФМ . Всичко ни е ок и 95% ще е мъж Simple Smile Пак!  Laughing

Иначе когато казах на свкървите, не им се отчитах какви по ред са разбрали новина.

# 91
Имам тъп въпрос на начинаеща. Кога седмица се разбира пола? Аз ще ходя след около три и ще съм в тринайста  Embarassed

# 92
Аз пък да ви се оплача - при мен положението е точно на обратното: първо казахме на свекърва ми - тя чак се разпищя от радост Grinning На майка ми едва се наканих да й кажа и както и очаквах започна да ми обяснява как това било много голяма отговорност (въпреки че имам едно дете на 15 години от първия ми брак), че не мога да разчитам на ММ, те всички мъже в началото се радват, ама утре може да му скимне да си тръгне и да ме остави сама с две деца...
Дори сега, като се сетя за думите й и се разплаквам.

# 93
Имам тъп въпрос на начинаеща. Кога седмица се разбира пола? Аз ще ходя след около три и ще съм в тринайста  Embarassed
Аз съм в 11 с.и 3 дена и вчера на ФМ ми казаха пола.

# 94
  Искам да кажа на всички момичета, на които роднините им не са реагирали адекватно (бтв, и моята свекърва реагира супер смотано) - важното е вие и половинката какво мислите,чувствате и тн. В крайна сметка вие сте родителите. Да, няма по-голяма тъпотия от това да се изкажат неподготвени, обаче вие си гледайте здравето и психиката ви да са ок. Сега не е момента да се тровите заради тях.  Hug Сори,не се сдържах.  Peace

# 95
Привет!
Ред  Hug !Дано се възстановиш бързо и ще чакаме скоро да се похвалиш Simple Smile!
Ние с ММ си действахме по старата схема-аз казвам на моите родители,той казва на неговите!
И от двете страни се радваха супер много-особено свекърва ми!Да споделя обаче,че тя е много разбран човек!Не,че сме нямали дрязги,но смятам,че е нормално!
Казали сме засега само на родителите ни и на едни приятели,които са кръстници на детенцето ни!
След 12-та седмица давам разрешение всеки да казва на който си иска!
Хубава вечер на всички!

# 96
Вчера бях при доктора. Видяхме бебчо и каза, че всичко е наред.  Изследванията ми бяха готови и се оказа, че имам някакви бактерии и ми изписа Polygymax 6 бр. , но прочетох на упътването да не се използват по време на бременността. И сега се чудя какво да правя. Някой има ли опит с тези глобули по време на бременност?

# 97
Имам тъп въпрос на начинаеща. Кога седмица се разбира пола? Аз ще ходя след около три и ще съм в тринайста  Embarassed
Много зависи как е застанало. Понякога се въртят по такъв начин, че просто не се вижда.
Обикновено момченцата се виждат по-рано по разбираеми причини  Laughing а момиченцата по-късно, за да е сигурно, че нищо не стърчи Simple Smile
Понякога пъпната връв е между краката и докторът може да се обърка.
Ако ходиш на ФМ около 20-та седмица, вече няма как да стане грешка, защото се вижда не само пола, но и всякакви подробности, примерно яйчниците на момиченцето и т.н.

Имаше някакъв кръвен тест за много ранно определяне на пола, но не знам дали още го правят. В Европа го бяха забранили, защото там е пълно с арабски двойки, които искат да имат момчета и бързат да разберат пола преди 12-та седмица  Confused И съответно са спрели да им го казват.

Аз имам много подчертано предчувствие, че е момче. Даже го сънувах два пъти  Laughing
Другата седмица съм на ФМ, ще видим дали нещо ще се покаже.

# 98
Вчера бях при доктора. Видяхме бебчо и каза, че всичко е наред.  Изследванията ми бяха готови и се оказа, че имам някакви бактерии и ми изписа Polygymax 6 бр. , но прочетох на упътването да не се използват по време на бременността. И сега се чудя какво да правя. Някой има ли опит с тези глобули по време на бременност?
При първата бременност ми го бяха изписвали 2 или 3 пъти. И аз бях прочела листовката, но като поразпитах масово се изписва на  бременни. Не се притеснявай.

# 99
Благодаря,biskvitka! Simple Smile

# 100
Аз си слагах Полижинакс миналата седмица, имах нужда, изписа ми го гинеколог и каза, че няма проблем. Дано наистина да е така.

# 101
Здравейте момичета,
Хрис, браво за новата тема.
Red Velvet, много съжалявам за неприятната новина, пожелавам ти успех.

Днес ходих на ФМ, всичко е ОК, другата седмица ще ми излязат и резултатите от БХС. За пола док. на ФМ каза, клоним към мъж, нещо повече стърчи Laughing Не знам защо така се бях настройла за момиче, може би повече ми се искаше, а то какво стана...., но важното всичко да е наред и да е живо и здраво.
Относно казването на хубавата новина, ние първоначално казахме на родителските тела и сестрите, миналата седмица се събирахме с част от роднините и споделихме и с тях, а днес споделих и с колегите, нямаше как, започнаха да се чудят защо така често отсъствам, макар, че шефа ми знаеше от първите.

# 102
Jen4et012, вчера личната ми би Деган, защото до 10ч. бях повръщала 6 пъти, но от него пада кръвното и след това бях много замаяна. Иначе тези свещички съм решила да ги ползвам (а и уж са хомеопатични), няма как иначе. Не мога да съм цял ден на легло, няма кой да гледа дребния, добре че баща му си беше вкъщи вчера и той се занимава.
Първия път пола ми го казаха 15-та седмица, до тогава се криеше Simple Smile Сега се надявам пак на момче Simple Smile

# 103
Аз пък да ви се оплача - при мен положението е точно на обратното: първо казахме на свекърва ми - тя чак се разпищя от радост Grinning На майка ми едва се наканих да й кажа и както и очаквах започна да ми обяснява как това било много голяма отговорност (въпреки че имам едно дете на 15 години от първия ми брак), че не мога да разчитам на ММ, те всички мъже в началото се радват, ама утре може да му скимне да си тръгне и да ме остави сама с две деца...
Дори сега, като се сетя за думите й и се разплаквам.
Много добре те разбирам, същото беше и при мен, майка ми постоянно и досега ми натяква как втория ми мъж, понеже е по-малък от мен, не бил готов да става баща, да поема отговорност и т.н Освен това, майка ми ужасно ревнува от него, което за мен е адски странно, обаче е факт. Иска вниманието ми да е само към нея, а пък в крайна сметка, аз си имам и личен живот.
Свекърва ми и тя не се зарадва много в началото, ама тя по принцип не ме харесва, така че не съм и очаквала друго. Мъжът ми реши, че трябва да разтръби на всички, още докато бях в 5 седмица и сега всички около нас знаят и постоянно разпитват какво се случва с бременността, а това е доста изнервящо.

# 104
Добро утро момичета  Whistling
Днес си запизах час за ФМ за понеделник вечерта и нямам търпение и ММ ще дойде с мен , за първи път ще му е , надявам се на него да му е интересно и малко да го развълнувам , защото той сякаш не възприема , че в мен има малко човече . Аз в понеделник ще съм в 13г.с и 3 дни и се надявам да видим и пола . Аз сякаш съм настроена за момче , но скоро сънувах , че сме на преглед и ми казват момиче , чак се събудих малко разстроена , но в крайна сметка искам да е живо и здраво , а всичко останало е без значение , каквото ми е пратил господ , аз съм много щастлива  Hug
За казването - ние първо казахме на свекъра и на свекървата , а после след една седмица на моите родители Simple Smile  И в двата случая повече се зарадваха свекъра и баща ми , чак се разплакаха и са доста по-загрижени за мен , но най - важното е двамата с ММ да сме щастливи , другото не е важно  Heart Eyes
За лакиране , боядисване и тн. не мисля , че е толкова фатално , аз вече веднъж се боядисвах , не съм се лакирала , но сили не ми остават за това , а по- нататък ще се лакирвам , даже мисля другия месец да отида на козметик да ми почисти лицето , само се чудя някой ходил ли е на кола маска докато е бременна , за ръцете няма проблем , но за краката , как ще ми ги оскуби отзад  newsm78
Много се радвам за всички които са ходели на преглед и бебчетата са добре  Hug   
Red Velvet много съжалявам , но явно така е трябвало да стане , да се похвалиш скоро пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт