Аксесоари за баня

• 9 835
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • SF
А тези кошнички, които се закрепват с вакуум, няма ли да са непрекъснато на земята?
Аз имам такава закачалка за кърпи и от време на време пада, което е много неприятно.

# 16
А тези кошнички, които се закрепват с вакуум, няма ли да са непрекъснато на земята?
Аз имам такава закачалка за кърпи и от време на време пада, което е много неприятно.

Не са с вакуум, имат си болтове вътре, отгоре капачкат е само декоративна. Ето.

Все пак взехме другата, в каталога малко не ми харесваше като дизайн, но на живо много ми допадна. Оказа се, че етажите са всъщност пластмасови кошници с дупки за водата. Още повече ми допадна като идея. Утре ще снимам  Simple Smile

# 17
От гореописаните неща, които имам вакуумни (не икейски!), едната закачалка падна след 3 месеца.

# 18
  • Berlin
Ние имаме от белите вакуумни закачалки на Икеа, в банята, закачила съм едни панерчета на тях. Вършат работа. За една година падна само 1та, но май й беше тежко. Laughing Трябва повърхността под тях да е равна, иначе не става.

# 19
Ето обещаната снимка
Скрит текст:

Изключително доволна съм. Побира много и е стабилна.
Не използвахме стандартния монтаж, а я закачихме на кукички, така при чистене се откачва и фугите зад нея се почистват спокойно Simple Smile

# 20
  • Бургас
Не се сърди, човече, супер е станало!
Ще покажеш ли какви са кукичките, които използва, защото много ми хареса идеята да може да се сваля?

# 21
Благодаря!  bouquet

Такъв тип са кукичките  Simple Smile

# 22
  • Бургас
Благодаря  bouquet

# 23
Някой знае ли фирма, която продава материал, от който се правят шкафовете за баня. Проблем е, че готовите ми идват много скъпо и се чудя дали няма да ми излезе по-евтино ако ние си го направим сами  newsm78 Някакви предложения? Също така си поръчах стъкла за рафтчета и сега си търся държачи за да ги закрепя за стената .... някой може ли да препоръча някои, които няма да ръждясат?

# 24
До колкото съм запозната тези неща не се произвеждат в България и съответно няма как да ги намериш. Производителите на мебели за баня ги пазаруват наедро. Аз бих опитала например в големите фирми, които продават плоскости за обикновени мебели?!

# 25
Някой знае ли фирма, която продава материал, от който се правят шкафовете за баня...

Пусни в гугъл "Разпенена PVC Плоскост".

Общи условия

Активация на акаунт