С какво ви дразнят мъжете?

• 235 167
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 245
Ох, моят също всичко преболедува. То не са петна в белият дроб, то не са шипове, то костите му пукали, то не знам си още какво. Все едно не е на 34, а на 104.
Като ви разправям аз, че мъжете са нежния пол и трябва да ги вардим, не ми вярвате, а все се стремите да ги направите равни с нас! Mr. Green

Grinning Ама наистина така ще излезе накрая.

# 1 246
И ние сме с частна аптека вкъщи. Ако видите каква огромна торба с хапчета, мазила и ампули притежаваме (в шкафчето отдавна място няма), ще помислите, че и тук има крехък старец на преклонна възраст. Че и възлюбеният се хвърля директно на тежката артилерия и на големи дозировки. Какво ти едно парацетамолче?...това не е медикамент изобщо...

# 1 247
  • София
Разбира се- да си чула на жена да ѝ призлява от виждане на кръв и взимането от вената ѝ?
Доказано е, че прага на търпимост към болка при жените е няколко пъти по- висок от при мъжете.
Те имат няколко неща, които са типично мъжки и като им ги изземем, се превръщат в плазмодии, които хич не са приятни за издържане. Simple Smile

# 1 248
не вода в коляното, а следродилна треска  Wink
Обаче мъжът на Кали със сигурност има следродилна треска. Малката буболечка май му е разказала играта. Wink

# 1 249
  • София
Моят мъж само болкоуспокояващи пие, всичко друго, според него, е ненужно.
Но редовно си поставя диагнози.
От една година мрънка, че го боли коляното и му пречи на тренировките.Всеки път като му кажа да се прегледа, отговорът е"Аз знам какво ще ми кажат-за операция съм"  Tired
Доста се драматизира и всичко е в крайна фаза на заболяването.

# 1 250
Явно всички са така. Моят чак личната лекарка вдигна ръце от него.Последно беше решил да си прави застраховка, защото имал рак на стомаха и  прогнозите били в най-лошия случай до три месеца. казвал ми го "само да знаеш..." Laughingестествено, не се оказа рак.

# 1 251
Разбира се- да си чула на жена да ѝ призлява от виждане на кръв и взимането от вената ѝ?
Доказано е, че прага на търпимост към болка при жените е няколко пъти по- висок от при мъжете.
Те имат няколко неща, които са типично мъжки и като им ги изземем, се превръщат в плазмодии, които хич не са приятни за издържане. Simple Smile
Познавам всъщност и такива жени. Даже имам приятелка, която беше почти припаднала, докато зъболекарят работи зъбите на мъжа й. И тя си поставя диагнози лесно и със замах  Mr. Green

# 1 252
не вода в коляното, а следродилна треска  Wink
Обаче мъжът на Кали със сигурност има следродилна треска. Малката буболечка май му е разказала играта. Wink

Joy Joy Joy

сетих се моят мъж с какво ме дразни
с повечето неща съм свикнала, но когато пуши на балкона /той пуши само вън, не вътре/, затваря вратата и прозореца, за да не влиза дим, което е чудесно, но след като изпуши и влезе никога, ама никога не ги отваря отново  Twisted Evil
адски е дребнаво от моя страна, вече не мрънкам по темата, но се дразня много особено в жегата сега
знам, че не го прави, за да ми лази по нервите, просто е разсеян

има жени, които припадат при вида на кръв и на игли - моя много близка приятелка си е удряла главата сериозно при такава гледка в лекарски кабинет, т. е. не е преструвка ; за нея това е една от причините изобщо да не стъпва на лекар независимо какво й е

# 1 253
  • София
Е, ние също не сме без бъгнати представителки, ама съотношението е " твърде много, към твърде малко" Mr. Green

# 1 254
  • София
Моят вчера отиде да кръводари. Смятайте, че това е толкова голяма и опасна работа (хората рядко го правят, даже никак  ooooh!), че ми се обади да говорим по телефона докато се прибере вкъщи (да не би да почине по време на 20 минутния път), тука още сутринта е полегнал и като се прибрах от работа си го намерих пак полегнал, подпрял се с 3 възглавници. Питах го - лошо ли му е, отпаднал ли е. Не - добре се чувствал, но превантивно да си полежал цял ден, да не би да колабира  ooooh!

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 00:06 от miamim

# 1 255
Моят пък ме дразни с това, че  не дава да се пуска климатика, щото щял да "изстине". Ей го  днес  -  прибра се от работа, изкъпа се и естествено климатика   беше недопустимо да е пуснат. След час го питам - дали косата все пак му е изсъхнала /той е без коса от както го познавам/, за да пуснем хлад  поне за  половин час, щото  жегата е нетърпима, при което той пак  измрънква нещо  за  куп простудни заболявания, щото  сега пък бил потен от жегата и пак щял да настине Rolling Eyes Накрая се смили и пусна климатика...след десет минути кихна и така осмъртително-обвиняващо ме изгледа,  че бездумно разбрах и веднага притичах да  изключа гадната болестотворна машина... Кекльо #Cussing out

# 1 256
Зандали, и ММ има подобни малоумни пориви, но аз съм непоклатима- връчвам му одеало. топли чорапи и шапка ушанка и гледам така утрепително яростно, че дори не смее да измоли да спра климатика, а послушно се увива в одеаленцето с шапка на главата и чорапи на копитцата. Mr. Green

# 1 257
 Леле,the wishmaster , това е страхотна идея  bouquet Ей за това го обичам този форум! Отивам да му търся шапката Laughing

# 1 258
Да не забравиш одеалце и чорапки! Laughing

# 1 259
  • София
Ами нормално, той българинът най го е страх да не настине и да не се мине  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт