С какво ви дразнят мъжете?

• 235 178
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 260
А като го заболи нещо - най-силно го боли. Па като запъшка, па като затърси лекарства. Недай си боже да му изтръпне лявата ръка (от лежане естествено), веднага подозира прединфарктно състояние. Физиономията му посърва. Веднага се мери кръвно, преравят се кутиите с лекарства  ooooh!
Хахахаа, много позната история. ММ е признат хипохондрик и тези неща са ежедневие в къщи. На всичкото отгоре е хипохондрик с подчертан интерес към медицината. От ученик го е влечала и много чете, ама от мързел ли от що ли, не е записал да учи... Та ако знаеш какви екзотични диагнози си е самопоставял...  ooooh!
Първото лято след като се оженихме, той остана без работа. И започна да ходи с кума ни по строежите като общ работник, за да изкарва някой лев, докато си намери работа. Та прибира се един ден и ми заявява: "Жена, аз имам Базедова болест."  Shocked
Викам "Как го реши?" Ами много бързо се изморявал, много се потял и му се виело свят понякога през деня.
То навън 40 градуса, дърво и камък се пукат, той много се потял...  ooooh!
На другото лято пак при същите градуси, той имаше диабет. Щото много вода пиел...  Rolling Eyes
Та свикнах му вече. Даже не ме дразни. Подигравам му се и не само аз и той се усеща понякога и го избива на майтап... Туй СПИН-а и два-три вида рак ги изкара на крак за две-три седмици...

И моя, и моя!
Пишете го и него към този отбор!

Нещо му е скучно ежедневието, та постоянно си търси болести ли? Не мога да го разбера! И аз го изкарвам на майтап обикновено, но в действителност никак не ми е смешно - то е някакъв ад да живееш с човек, който непрестанно е вглъбен  в здравословното си състояние... и всичко друго истинско, което се случва в живота, му е едва ли не между другото...  Sad

Поне се успокоих, че е всеобщ дефект на мъжката половина от населението!!!
Явно рано или късно, в една определена възраст, всички изтрещяват!

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 09:27 от utro77

# 1 261
Остава да гледа телевизия късно след мен, и забравя бутилката с бира на пода до дивана. Аз търча сутрин за работа и не я виждам, той не сеща да я прибере в хладилника, и когато се прибера уморена и жадуваща глътка бира, намирам изветряла и топла помия.

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 13:02 от Annabelle*

# 1 262
  • София
Поне се успокоих, че е всеобщ дефект на мъжката половина от населението!!!
Явно рано или късно, в една определена възраст, всички изтрещяват!
Е, не са всички така- около мен никога не е имало подобен екземпляр.
Обикновено трябва да ги гониш с хапчето, щото било " женски лиготии"...........
А, че всички изтрещяват от една възраст нагоре, е вярно, ама като си влачи някаква обсесия от млад, става още по- страшно. Mr. Green
Annabelle*, е това е за убиване и излежаване с чиста душа!

# 1 263
Е, не са всички така- около мен никога не е имало подобен екземпляр...
И при мен така. Мъжът ми не е ходил на лекар не знам от колко години, никога не си е правил изследвания. Понеже при мен излезе проблем, който щеше да е много по-малък, ако бях отишла навреме, все му говоря да иде, но мога да изляза на глава с него...
От 19 г. живеем заедно и няма нито един ден болничен.
Но на зъболекар ходи, там е стриктен, записва час и цялото семейство се понасяме на профилактичен всяка година  Laughing
Скрит текст:
Единственият му досег с лекар е, ако се среже и то ако е сериозно и трябва намеса, там му прилоша, но не от болката, а от думи, примерно - ей, знаеш ли този пациент какво му има hahaha а то примерно е нещо леко. Ама те и лекарите са едни цапнати в устата, не знам защо е нужно да шашнеш човека, удовлетворение ли изпитват?

# 1 264
  • Варна
не вода в коляното, а следродилна треска  Wink
Обаче мъжът на Кали със сигурност има следродилна треска. Малката буболечка май му е разказала играта. Wink
Точно така си е. Даже следродилна депресия си изкара по всички описани правила и симптоми.
Обаче той преди това и ПМС караше заедно с мен, по време на стимулацията и него го пробождаха яйчниците, така че съм свикнала...
Annabelle*, е това е за убиване и излежаване с чиста душа!
Абсолютно съм съгласна. Това не бих преживяла. Развод не помага тук, направо го очиствай...  hahaha

# 1 265
С още неща ме дразнят мъжете : Дразнят ме, че с хилядолетия не престават да се имат техния пол за по-силен, едва ли не за богопомазани.
Те открито няма да си го признаят, но на практика абсолютно всички мъже, които познавам смятат, че са изцяло женски задължения готвенето, чистенето, прането, гладенето и т.н. домакинстване. И любезно са отстъпили изцяло тези удоволствия на жените си. С гледането на децата е същото - ставане по нощите, хранене, обличане - жените са длъжни, нали са майки.
Същото е и по отношени ена секса - еми кога ще разберат, че не са те най-важни на света и жените не са някаква си вещ, с която да се задоволиш? Хрумнало им на някакви, че им се прави секс и хващат първата срещана и айде. Как не съм чула един път мъж да е бил изнасилен от жени??????

# 1 266
Докато има кой да търси такива ще ги има. Не са виновни те Peace

За щастие все по-рядко се сблъсквам с подобни...

# 1 267
Докато има кой да търси такива ще ги има. Не са виновни те Peace

За щастие все по-рядко се сблъсквам с подобни...

Абсолютно. Аз даже от години с ни един такъв не съм се сблъсквала, за щастие.

# 1 268
Не мисля, че някоя жена целенасочено би търсила такъв екземпляр.

Наблюденията и заключенията ми обхващат абсолютно всички мъже, които познавам.

# 1 269
С още неща ме дразнят мъжете : Дразнят ме, че с хилядолетия не престават да се имат техния пол за по-силен, едва ли не за богопомазани.
Те открито няма да си го признаят, но на практика абсолютно всички мъже, които познавам смятат, че са изцяло женски задължения готвенето, чистенето, прането, гладенето и т.н. домакинстване. И любезно са отстъпили изцяло тези удоволствия на жените си. С гледането на децата е същото - ставане по нощите, хранене, обличане - жените са длъжни, нали са майки.
Същото е и по отношени ена секса - еми кога ще разберат, че не са те най-важни на света и жените не са някаква си вещ, с която да се задоволиш? Хрумнало им на някакви, че им се прави секс и хващат първата срещана и айде. Как не съм чула един път мъж да е бил изнасилен от жени??????

Ами, тя приказката за баницата стана банална вече, ама.......
Докато има жени, позволяващи да ги третират основно като готвачки, чистачки, детегледачки и секс-робини, ще има и мъже, които ги възприемат като такива.
Ако една жена държи на себе си, изисква да получава всичко, което й се полага като Личност  и не позволява да я третират като обслужващ персонал, ще "намери" и съответния мъж, който ще й дава нужното.

# 1 270
Не съм съвсем съгласна. Просто това "неписано" правило е някак изначално заложено в психологията и на двата пола. Крайно време е да се изкорени, но уви...

Край себе си имам жени с кариера, безснес-дами отвсякъде с прическите, маникюра, скъпите дрехи, цели институции зависят от тях, но вечер вкъщи отново от тях се очаква да сготвят за семейството. За това говоря.

# 1 271
Не съм съвсем съгласна. Просто това "неписано" правило е някак изначално заложено в психологията и на двата пола. Крайно време е да се изкорени, но уви...

Край себе си имам жени с кариера, безснес-дами отвсякъде с прическите, маникюра, скъпите дрехи, цели институции зависят от тях, но вечер вкъщи отново от тях се очаква да сготвят за семейството. За това говоря.

Моите пък познат бизнес дами и кариеристки, нито една не готви и не чисти. Плащат си за това. Например, чистачката на офиса ни не може да смогне, защото все е в домовете на бизнес дамите. Поне при моите познати, никога не е било очаквано да готвят и чистят, наред с бизнеса. Та си мисля, че точно това сега е много на мода сред дамският бизнес елит. А и не е скъпо да си викнеш жена да изчисти еднократно.

Цитат

Ужас. Сами са си го направили.

# 1 272

Защото са допуснали варианта да очакват от тях това.

Скрит текст:
Аз не работя и пак никой не очаква от мен топла вечеря, като се прибере.
Да, готвя, ама щото ми е хоби....    Laughing  като не ми се готви, просто звъня на мъжа ми:"Мило, днес нещо не ми е ден, ще "сготвиш" ли ти?".И той се грижи за вечерята.Или купува нещо, обикновено риба, или измисля какво да сготви....Ако не обичах да готвя, няма сила, която да ме навре в кухнята, независимо кой какво очаква от мен.
Като това се отнася за всяка една дейност.

# 1 273
  • София

Скрит текст:
Аз не работя и пак никой не очаква от мен топла вечеря, като се прибере.
Да, готвя, ама щото ми е хоби....    Laughing  като не ми се готви, просто звъня на мъжа ми:"Мило, днес нещо не ми е ден, ще "сготвиш" ли ти?".И той се грижи за вечерята.Или купува нещо, обикновено риба, или измисля какво да сготви....Ако не обичах да готвя, няма сила, която да ме навре в кухнята, независимо кой какво очаква от мен.
Като това се отнася за всяка една дейност.

Въпрос на отношение към другия е, според мен.
Не мога да си представя, че цял ден ще съм вкъщи и няма да сготвя, а ще чакам " милото"  bouquetда дойде, като преди това мине през магазина, че да сготви.
Т. е., ти го поставяш в положението на онези жени, които след работа се връщат и трябва да готвят, и които тук коментираме.
Но, на тях мъжете им поне също работят.
Да си с малко дете, ясно, но с отрасли вече, ми бие на тежка форма на мързел............?

# 1 274
  • Бургас
Grinning Ама наистина така ще излезе накрая.
Разбира се- да си чула на жена да ѝ призлява от виждане на кръв и взимането от вената ѝ?
Аз съм чувала и съм една от тях  Laughing Не само, че ми призлява, но и вените ми колабират, а докато ми взимат кръв /задължително в легнало положение/ мъжа ми се е метнал отгоре ми, за да съм неподвижна, защото се треса цялата от ужас.

Мъжът ми ме дразни с това, че всеки път си хвърля мръсните дрехи върху коша за пране, а не вътре в него. Чудя се що за усилие е да вдигнеш един капак.

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 21:21 от miss july

Общи условия

Активация на акаунт