С какво ви дразнят мъжете?

• 235 186
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Варна
Да, готвя, ама щото ми е хоби....    Laughing  
Не мога да си представя, че цял ден ще съм вкъщи и няма да сготвя, а ще чакам " милото"  bouquetда дойде, като преди това мине през магазина, че да сготви.Да си с малко дете, ясно, но с отрасли вече, ми бие на тежка форма на мързел............?
Хм, аз ли не съм добре или момичето каза, че обича да готви и го прави. Нима няма право да пропусне и ден, щото видиш ли не работела? Сещам се за поне още 101 неща, които може да върши и пак да не е "тежка форма на мързел". И то без малки деца...

# 1 276
Да, готвя, ама щото ми е хоби....    Laughing  
Не мога да си представя, че цял ден ще съм вкъщи и няма да сготвя, а ще чакам " милото"  bouquetда дойде, като преди това мине през магазина, че да сготви.Да си с малко дете, ясно, но с отрасли вече, ми бие на тежка форма на мързел............?
Хм, аз ли не съм добре или момичето каза, че обича да готви и го прави. Нима няма право да пропусне и ден, щото видиш ли не работела? Сещам се за поне още 101 неща, които може да върши и пак да не е "тежка форма на мързел". И то без малки деца...

Разбира се. Защото нейното готвене е примерно 7 дни в седмицата, а мъжът почива събота и неделя. Абсолютно има право да каже, че не й се готви един ден.
Но според мен Краси искаше да подчертае, че към нея няма очакване, че само и единствено тя е длъжна да готви. Това и беше примера, за очакването.

# 1 277
  • София
Да, де!
Каза, че добре че ѝ е хоби готвенето, защото, въпреки че не работи, не се чувства  задължена да сготви, а допълнението го прочете, вярвам.
Не иде реч за това, да пропуснеш да сготвиш, разбира се, а за това, да не се чувстваш задължен да направиш нещо за другите, за да ги посрещнеш след цял ден на работа.
Не обвинявам, пак казвам, а просто ми е непонятно такова отношение към другарчето, пък и че на мързел ми бие- също.

# 1 278
  • Варна
Не иде реч за това, да пропуснеш да сготвиш, разбира се, а за това, да не се чувстваш задължен да направиш нещо за другите, за да ги посрещнеш след цял ден на работа.
Да, де.
Можеш да направиш 101 други неща за другите, за да ги посрещнеш след цял ден на работа и не е задължително това да е нещо, което се смята за задължително женска работа... Като например готвенето.

# 1 279
Много забавно в тази тема  Laughing И като ти бие на мързел какво? Дразни те, че някой може да си позволи да не прави нещо по задължение и да няма такива задължителни очаквания към него? И се започва - мързел, с деца, без деца....абе как така тази жена, не може да не отговаря на общоприетите очаквания и рамки, тц, тц,тц, дай веднага да я обявим за мързелива  Joy Laughing

# 1 280
  • София
Да, де.
Можеш да направиш 101 други неща за другите, за да ги посрещнеш след цял ден на работа и не е задължително това да е нещо, което се смята за задължително женска работа... Като например готвенето.
Да, можеш да поправиш колелото на детето, да ремонтираш ел. ключ............не се сещам друго, защото пералня, миялна, прахосмукачка и прах, не са женски работи, та и за тях ще се чака мъжО да се прибере от работа.
А, да простре прането, също. Joy Joy

# 1 281
  • София
Много забавно в тази тема  Laughing И като ти бие на мързел какво? Дразни те, че някой може да си позволи да не прави нещо по задължение и да няма такива задължителни очаквания към него? И се започва - мързел, с деца, без деца....абе как така тази жена, не може да не отговаря на общоприетите очаквания и рамки, тц, тц,тц, дай веднага да я обявим за мързелива  Joy Laughing
А, нищо, не ме дразни, опитвам се да си представя, колко ли непотребен се чувства човек, от когото никой нищо не очаква вкъщи? newsm78

# 1 282
Да, де.
Да, можеш да поправиш колелото на детето, да ремонтираш ел. ключ............не се сещам друго, защото пералня, миялна, прахосмукачка и прах, не са женски работи, та и за тях ще се чака мъжО да се прибере от работа.
А, да простре прането, също. Joy Joy

Абе най - добре тези работи майстор да ги пипа, не съпруга.  Grinning А и това не е ежедневие все пак. Я се развали нещо, веднъж в годината, я не.

# 1 283
А, нищо, не ме дразни, опитвам се да си представя, колко ли непотребен се чувства човек, от когото никой нищо не очаква вкъщи? newsm78

А не. Да ти кажа много добре си живеят тези, от които нищо не се очаква да свършат в къщи.  Grinning

# 1 284

А не. Да ти кажа много добре си живеят тези, от които нищо не се очаква да свършат в къщи.  Grinning
Това е вярно. Но е права абсурт, че това поведение прилича на поведението на повечето мъже, от които се оплакваме тук.

# 1 285
Не мога да си представя, че цял ден ще съм вкъщи...
Не всички хора си седят по цял ден вкъщи.

# 1 286
  • София

Не всички хора си седят по цял ден вкъщи.
Фигуративно казано- мислех, че е ясно.
А, че можеш да мериш улици, молове и фитнеси, е ясно, но нали говорим за семейни хора.......

# 1 287
Absurt е права. Представям си мъжът ми да не работи, аз да бачкам 8-10 часа и той да ми звънне, че не му е ден и очаква аз да сготвя. По изключение, ОК. Ама наистина изключение. В противен случай единственото, което ще яде, ще е бой с тиган по куфелницата.
Love, разбирам, че към теб няма очаквания да домакинстваш. А ти имаш ли очаквания към мъжа си да изкарва пари? Предполагам, да, след като ти не изкарваш и най-вероятно не сте минали на фотосинтеза.

# 1 288
  • София
Уиш, много, ама наистина много ме радваш с тигана по куфелницата. Даже си го добавям към речника  Laughing А и към нещата, които мога да прилагам, когато е нужно   Laughing Имам чуден тиган за куфелници  Laughing

# 1 289
Край! Осъдиха ме за подстрекателство!
В интерес на истината, на много млади години (20) за малко тиганът да срещне куфелницата на първия ми мъж. И двамата студенти. Аз заработвам с уроци по английски и преводи. Връща се благоверният младоженец и аз сервирам за вечеря омлети и салата. И той се размрънка как така омлети, нямало той да яде омлет. Хванах аз тигана (точно чугунен беше) и в секундата преди да го тресна по куфелницата, изсъсках:"Няма да ядеш омлет? Чудесно!" и метнах нещастния омлет през отворения прозорец. Даже сега като пиша се изчервявам като си спомня каква безмозъчна магарица съм била. Тогава така бях подпалила метлата, че дори не помислих, че ако минава човек на улицата, омлетът може да падне върху него. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт