С какво ви дразнят мъжете?

• 235 085
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Бургас
Вече сме на път да станем трима

Точно затова го казвам.

Мъжът ти явно си обича работата и я върши със страст, вкъщи го имам същия. Не знам какъв е начинът, нито подборът думи, с които да му отворя очите, че да - заплатата ти е голяма, фирмата е хубава, сферата ти харесва и усилията ти се виждат, но има брутална нужда от баланс и почивка. В един момент ще изпушиш от толкова напъни и сам ще се провалиш. Чува ме, разбира ме, но не може да се отърси.
Същата работа сме  Tired

# 1 636
  • София
Оплаквам се от същото като Таис.
Много изнервено подкарва в колата , а никога не е бил такъв, и въпреки вечните ми протести не виждам промяна и то голяма.
Четох някъде, че начинът на шофиране показвал моментното психическо състояние и евентуално натоварване, което не е споделено с околните.

# 1 637
Моят е обратното, толкова лежерно работи, че чак на мен ми се струва прекалено, въпреки че съм по-мудната от двамата. Дразня се, когато намеря клиент и той се помотва. Бил го оценил, че още не е узрял. Вярно, в повечето случаи е прав, и резултатите във финансово отношение са ок, но така вреди на името си.

Оплаквам се от миуото, който напоследък е станал адски нервен шофьор. Не знам как и защо, но на пътя всички го дразнят...
И моят беше така доскоро.
Излекува се по доста странен начин. Пътувахме с приятели и бяхме с тяхната кола, т.е. той не шофираше. Попаднахме в адско задръстване на сръбската граница заради турците, пътуващи Германия-Турция и в най-голямата жега лятото висяхме 2 часа в едни дъъълги колони, дишайки изгорели газове. Колата прегря, гасна, тръгва, всеки се бута да мине, въобще забавно  Mr. Green и мъжът от другата двойка се изнерви много, всичко го дразнеше, моят учудено седи и за забавлява в сауната Laughing сам си каза, че ако беше на шофьорското място щеше да е кълбо от нерви, но така се погледна отстрани и усети колко по-лесно е да не се ядосва човек за неща, които не зависят от него. Оттогава кара доста по-спокойно, не че пак не коментира този и онзи, но разликата е огромна...

Четох някъде, че начинът на шофиране показвал моментното психическо състояние и евентуално натоварване, което не е споделено с околните.
Според мен и отговорността натоварва. Особено като не си сам, а возиш и децата си или близки хора, малоумните действия, които застрашават живота им могат да те изкарат извън нерви.

Simona035, твоят човек живот си живее, цял ден лежене и после хоби, и аз искам така Mr. Green

# 1 638
  • София
И на лап топа седи от време на време...  Sunglasses Това в почивния му ден де , иначе и на моя работата му изпива мозъка , та затова и аз не мрънкам ,  нека отмаря човека.

# 1 639
Това казвам де, всеки мечтае да ходи на работа и после само почивка  Simple Smile

# 1 640
Винаги съм се чудила как така един мъж не може да запомни какво трябва да купи от магазина (от порядъка на 3-4 неща), задължително трябва да си го запише някъде, иначе купува 10 други неща, без поисканите предварително...а помни коя година кой футболист и в коя минута е вкарал гол на еди-кой си отбор?!
Ако почне да прави две неща, не повече, едновременно, то едното задължително ще бъде прецакано, забравено,недоогледано и т.н. Не можело едновременно да се правят, едно по едно.

# 1 641
Повечето могат, но не искат, защото така се освобождават от задачата.
Казвам го като човек, който е много разсеян и правя доста грешки. Има ли желание резултатите са задоволителни.

# 1 642
Винаги съм се чудила как така един мъж не може да запомни какво трябва да купи от магазина (от порядъка на 3-4 неща), задължително трябва да си го запише някъде, иначе купува 10 други неща, без поисканите предварително...
Не съм мъж, но толкова пъти съм влизала в магазин за (примерно) бутилка оцет и след това съм излизала с две торби, в които има всякакви неща, но не и заветната бутилка оцет. Затова пазарувам със списък в едната ръка и химикал в другата и прилежно задрасквам купените неща.

# 1 643
Оплаквам се от същото като Таис.
Много изнервено подкарва в колата , а никога не е бил такъв, и въпреки вечните ми протести не виждам промяна и то голяма.
Това е така.
И двамата сме под голям стрес последните 3-4 години и ни се отразява.  Hug

# 1 644
Скрит текст:
Винаги съм се чудила как така един мъж не може да запомни какво трябва да купи от магазина (от порядъка на 3-4 неща), задължително трябва да си го запише някъде, иначе купува 10 други неща, без поисканите предварително...
Не съм мъж, но толкова пъти съм влизала в магазин за (примерно) бутилка оцет и след това съм излизала с две торби, в които има всякакви неща, но не и заветната бутилка оцет.
Затова пазарувам със списък в едната ръка и химикал в другата и прилежно задрасквам купените неща.
И аз така пазарувам последните години....     Laughing 
Поради гореописаните причини, мъжът ми също тръгва на пазар със списък в ръка.А когато се обади от работата, преди да се прибере и има разни неща за купуване, първо питам има ли къде да записва, че тогава да изреждам.    Mr. Green
И въпреки списъка снощи пак е пропуснал лимони.

# 1 645
  • София
Моят е обратното, толкова лежерно работи, че чак на мен ми се струва прекалено, въпреки че съм по-мудната от двамата. Дразня се, когато намеря клиент и той се помотва. Бил го оценил, че още не е узрял. Вярно, в повечето случаи е прав, и резултатите във финансово отношение са ок, но така вреди на името си.

Оплаквам се от миуото, който напоследък е станал адски нервен шофьор. Не знам как и защо, но на пътя всички го дразнят...
И моят беше така доскоро.
Излекува се по доста странен начин. Пътувахме с приятели и бяхме с тяхната кола, т.е. той не шофираше. Попаднахме в адско задръстване на сръбската граница заради турците, пътуващи Германия-Турция и в най-голямата жега лятото висяхме 2 часа в едни дъъълги колони, дишайки изгорели газове. Колата прегря, гасна, тръгва, всеки се бута да мине, въобще забавно  Mr. Green и мъжът от другата двойка се изнерви много, всичко го дразнеше, моят учудено седи и за забавлява в сауната Laughing сам си каза, че ако беше на шофьорското място щеше да е кълбо от нерви, но така се погледна отстрани и усети колко по-лесно е да не се ядосва човек за неща, които не зависят от него. Оттогава кара доста по-спокойно, не че пак не коментира този и онзи, но разликата е огромна...

Според мен и отговорността натоварва. Особено като не си сам, а возиш и децата си или близки хора, малоумните действия, които застрашават живота им могат да те изкарат извън нерви.

Simona035, твоят човек живот си живее, цял ден лежене и после хоби, и аз искам така Mr. Green
НСЧ, да не сме били по едно и също време в голямото задръстване на Калотина  Laughing

Моят човек нонстоп се вбесяваше на босненците, сега пък на хърватите. То че карат като бесни тук се вижда и с просто око, но той прекалява. Иначе няма стрес, на почивка е.

# 1 646
Джули, като станете трима сам ще намали темпото и ще пренареди приоритетите  Simple Smile Радвай се, че е работливо момче, и моят главата му е вечно с работа пълна, педантичен в изпълнението на задачите и задълженията си, а колегите му така си ръгат през просото, че чак ме е яд на него как се товари. Виждам го обаче, че се чувства добре като държи нещата по конец и под контрол и се опитвам да го разбирам.
Вече сме на път да станем трима и от сега съм му казала, че мъж - психическа развалина не ми трябва и да си подбира битките и нещата, на които си заслужава да се дразни.
Честно казано се притеснявам за него в чисто здравословен план. Онзи ден го боля глава, днес му излиза стресница. Сутринта си чете мейлите и пак се ядосва. Викам му "Ако беше анимационен герой сега щяха да започнат да ти изскачат разни стресници и мехури по устата".

Какво е стресница? Херпес ли?

# 1 647
Скрит текст:
Джули, като станете трима сам ще намали темпото и ще пренареди приоритетите  Simple Smile Радвай се, че е работливо момче, и моят главата му е вечно с работа пълна, педантичен в изпълнението на задачите и задълженията си, а колегите му така си ръгат през просото, че чак ме е яд на него как се товари. Виждам го обаче, че се чувства добре като държи нещата по конец и под контрол и се опитвам да го разбирам.
Вече сме на път да станем трима и от сега съм му казала, че мъж - психическа развалина не ми трябва и да си подбира битките и нещата, на които си заслужава да се дразни.
Честно казано се притеснявам за него в чисто здравословен план. Онзи ден го боля глава, днес му излиза стресница. Сутринта си чете мейлите и пак се ядосва. Викам му "Ако беше анимационен герой сега щяха да започнат да ти изскачат разни стресници и мехури по устата".
Какво е стресница? Херпес ли?
Да.

# 1 648
На риба и след 15:00 става. Различните риби кълват по различно време. Това не оправдава поведението на голямото бебе. Да ми пръхти цял ден и да се тръшка, че му е зле, а после да хукне би предизвикало сериозен конфликт.

# 1 649
И аз да се присъединя  Mr. Green
Мноооооооооого е бавен като започне да се оправя за някъде където трябва да отидем бързо , винаги има отговор за всичко.Дразни ме обаче , че когато брат му му прави забележка и не е прав той си мълчи като.... иначе много знае да говори  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт