С какво ви дразнят мъжете?

• 234 845
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Дразни ме с въпроса "Къде ми е ..."

И случка от снощи. Налазва ме някакъв грип и го помолих да извади яденето от фурната и да сервира.
Веднага след вечерята си легнах. Ставам сутринта, за да будя пубера за даскало, фурната си работи #Cussing out 10 часа нонстоп.

# 61
  • София
Най-много ме дразни,когато си търси нещо и не го намира.Това автоматично значи,че аз съм го прибрала и не помня къде,понеже нали съм много "прибрана"  Twisted Evil В 95% от случаите си го намира някъде,където той си го е оставил,но нищо не казва и следващия път,в който пак му няма нещо-пак аз съм го скрила.Много ме вбесява   #Cussing out

# 62
Дразни ме с въпроса "Къде ми е ..."

И случка от снощи. Налазва ме някакъв грип и го помолих да извади яденето от фурната и да сервира.
Веднага след вечерята си легнах. Ставам сутринта, за да будя пубера за даскало, фурната си работи #Cussing out 10 часа нонстоп.

Ти си виновна - казала си му да извади вечерята и да я сервира, не си му казала да изключва фурната!  Joy

# 63
  • София
Ти си виновна - казала си му да извади вечерята и да я сервира, не си му казала да изключва фурната!  Joy

Права си Mr. Green

# 64
Мъжете ме дразнят с реплики от сорта на:

Ех, хората по един не могат да хванат, ти няколко. Колко мъже имаш  Mr. Green

Трябва нещо да се сготви май...

Изпревари го - и направо си поръчай, каквото ти се яде   chef
Не виждам защо да не смята, че всичко се самооправя. Нормално е, нали само ти го правиш, не му се сърди тогава  Hug

змия, аз водата бях забравила една нощ  ooooh! случват се такива неща...

# 65
Мъжете ме дразнят с реплики от сорта на:

Ех, хората по един не могат да хванат, ти няколко. Колко мъже имаш  Mr. Green

Трябва нещо да се сготви май...

Изпревари го - и направо си поръчай, каквото ти се яде   chef
Не виждам защо да не смята, че всичко се самооправя. Нормално е, нали само ти го правиш, не му се сърди тогава  Hug

змия, аз водата бях забравила една нощ  ooooh! случват се такива неща...
Simple Smile един си имам, ама пуст въпрос, нали за мъжЕТЕ става дума. Аз не му се сърдя, прощавам му и търпеливо обяснявам къде са домакинските уреди, той търпеливо ме изслушва и понякога още по-търпеливо готви за всички. Реално повод за недоволство нямам, но все пак съм жена, длъжна съм понякога да недоволствам.

# 66
Е, този пост вече повече го харесвам  Simple Smile

# 67
Моят хубостник ме дразни с това, че всеки път прави от мухата слон. Ама си е мой и си го обичам.

# 68
  • В полите на Пирин планина
Все си мисля, че е много важно как майката ще научи сина си визирайки домакинските задължения. Аз примерно процедирам така с моите подрастващи синове, че да привикнат с домакинската работа и че тя все някой трябва да я свърши. За момента всеки си има някакви малки задължения, които с възрастта се увеличават. Нормално е всеки възрастен човек да може да погрижи сам за себе си - да си запере някаква дреха, да я простре, да си сготви нещо за ядене, било то и най-елементарното.

Моят мъж не ме дразни, защото ако има нещо, което не ми харесва си му го казвам.
Като бях по-млада и неразумна не дразнеше, че не може да отказва на роднини, когато му търсят услуги / а някои прекаляваха с ежеседмични желания я за помощ, я за пари /. Постепенно сам прозря, че семейството е на първо място и се научи да отказва.

Не бих толерирала подобни излизания и изчезвания, описани от авторката на темата  Thinking Правенето на пук е малко инфантилно изпълнение ...

# 69
  • Sofia, Bulgaria
Дразни ме, че нон стоп се караме за глупости. Ден без скандал не минава дали заради мен или заради него, а по-тежкото е че и двамата се стараем да изгладим нещата.... Нашите, техните, работа, пари.... а всъщност битовизмите не ни дразнят изобщо  #Cussing out всеки пали от четвърт, правим си напук все едно един човек се бори срещу себе си  Rolling Eyes

# 70
Дразни ме, че нон стоп се караме за глупости. Ден без скандал не минава дали заради мен или заради него, а по-тежкото е че и двамата се стараем да изгладим нещата.... Нашите, техните, работа, пари.... а всъщност битовизмите не ни дразнят изобщо  #Cussing out всеки пали от четвърт, правим си напук все едно един човек се бори срещу себе си  Rolling Eyes

При нас е абсолютно същото. Туко що си направих списък, на нещата които водят точно до такива спорове - боря се най - вече с вътрешното си АЗ и съм си дала 30 дневен изпитателен срок, казах си, че когато изпадна в бойна готовност да направя от мухата слон, ще поглеждам този списък и ще се владея, надявам се да ми се получи  Rolling Eyes Grinning

# 71
Само с това, че е като самарянин, не може да отказва.На никого...

Скрит текст:
Като чета подобни теми, изпитвам огромна вина, че му се сърдя за глупости, че му се карам и т.н.
Имайки предвид какво прави за мен и семейството, аз съм си за бой.

# 72
Чудна тема  Mr. Green
Аз вече мъж нямам. Защото като ме дразнят постоянно и за някакъв период от време, всеки си поема по пътя.

В тази връзка: от дразнене до дразнене разлика голяма има. Ако е характер и няма да се нагодим заради това, по-добре всеки да си хваща пътя. Аз не вярвам в промяната, а в разговорите и някакви компромиси. Напук сме си правили, стигнахме до пълни простотии от това правене напук и сега ми се вижда много глупаво и инфантилно.

А друго дразнене просто го приемаш. И ние дразним мъжете, то е ясно.

Мен лично винаги ме е дразнело в мъж когато има коренно различни интереси от моите, винаги говори за неговите и аз ако говоря за моите, всичко наоколо му става много интересно - телефон, телевизор, таблет.
И различията в разбиранията ни относно чистота също  hahaha. Имала съм връзка с много мърляв мъж, но съм имала и с по-подреден от мен - все е трън в з.  hahaha

Не съм имала връзка с любители на алкохола, сигурно и това не бих разбрала  hahaha

# 73
Моят мъж най- ме дразни когато се караме заради децата.От както се е родила голямата на 13 е, му обяснявам всеки ден , че пред децата трябва да сме на едно мнение , пък макар и да греша да ми го каже на саме. В момента , в който започна да я поучавам за нещо и той е на нейна страна.Това ме вбесява, така ми бута авторитета пред децата. И уж говорим и все обещава , че няма да го прави и пак... не можел да търпи да им се карам или поучавам , а той е толкова добър с тях , че те му се качват на главата.

# 74
ММ ме дразни с това че прибира се от работа и хоп ляга да гледа телевизия.  Sneaky
А пък аз след работа готвя,чистя,пускам пералнята,гладя и т.н.  food002 newsm28 wash hang 1ironing

Общи условия

Активация на акаунт