С какво ви дразнят мъжете?

• 236 313
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 525
Майтапа с лунните фази е просто майтап - дали е жена или мъж всеки може да има лош ден. Дори да си много силен психически имаш предел - няма как...

В такъв момент (ако нещо съм се раздразнил на гаджето) гледам да си припомня защо съм я избрал и веднага ми минава Simple Smile

# 526
Адски съм изнервена...идва ми да го убия направо!!  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
С моят приятел работим заедно и на моменти, когато не е доволен или иска нещо ми се прави на БИГ БОСС. Когато съм съгласна с него изпълнявам, но понякога прекалява. Примерно днес- затворили сме с продавачката единият магазин за 20-30мин (Имаме два магазина и когато можем в обедните почивки заместваме жените, като те понякога си ги ползват, друг път не). Та бях й обещала да й помогна за една работа, а моя хубостник нямаше как да дойде да работи, докато нас ни няма. Е,  ooooh! 20мин са все пак (дори нямаше 30мин) стига с тази дребнавост!!!! Чак ми крещи по телефона, когато разбра и по-късно като се видяхме не искал да говорим сега бил много изнервен. Отвърнах му, че не съм му служител, не сме и съдружници, за да се държи по този начин с мен (всичко е въпрос на добра воля от моя страна и ако не бях аз нямаше да успее да отвори втори магазин за 1 година- Е ТОВА ЗАПАЗИХ ЗА СЕБЕ СИ)[/i]. Дразни ме много с това си държание към мен тип "ШЕФ" при положение, че сме равни. И в интерес на истината дори със служителките ни не се държи така. Преди аз да вляза в бизнеса за него работеха само някакви кокошки, които се скъсваха да крадат (до ден днешен той не си го признава че е така) и той пак не се е държал толкова заповеднически към тях!

Кое ви е равното?

# 527
Адски съм изнервена...идва ми да го убия направо!!  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
С моят приятел работим заедно и на моменти, когато не е доволен или иска нещо ми се прави на БИГ БОСС. Когато съм съгласна с него изпълнявам, но понякога прекалява. Примерно днес- затворили сме с продавачката единият магазин за 20-30мин (Имаме два магазина и когато можем в обедните почивки заместваме жените, като те понякога си ги ползват, друг път не). Та бях й обещала да й помогна за една работа, а моя хубостник нямаше как да дойде да работи, докато нас ни няма. Е,  ooooh! 20мин са все пак (дори нямаше 30мин) стига с тази дребнавост!!!! Чак ми крещи по телефона, когато разбра и по-късно като се видяхме не искал да говорим сега бил много изнервен. Отвърнах му, че не съм му служител, не сме и съдружници, за да се държи по този начин с мен (всичко е въпрос на добра воля от моя страна и ако не бях аз нямаше да успее да отвори втори магазин за 1 година- Е ТОВА ЗАПАЗИХ ЗА СЕБЕ СИ)[/i]. Дразни ме много с това си държание към мен тип "ШЕФ" при положение, че сме равни. И в интерес на истината дори със служителките ни не се държи така. Преди аз да вляза в бизнеса за него работеха само някакви кокошки, които се скъсваха да крадат (до ден днешен той не си го признава че е така) и той пак не се е държал толкова заповеднически към тях!

Кое ви е равното?
Да бе, тя споменава, че му помогнала за магазините, ма...документалното е важно.. А и какво значи, че дори със работниците не се държи, като с нея? Работниците са по-малко хора ли? newsm78 Tired

# 528
  • София
Ето и аз днес му казвам , че ми е криво и да не ме закача .. ееей все едно му казах обратното да прави....
Докато не се скарахме не мирна.
Вие сте весело семейство . Харесвате ми Simple Smile
Аз вече не смея да разказвам ,че пак ще ме обвинят в използване на анаболи .  Grinning
Ето и аз днес му казвам , че ми е криво и да не ме закача .. ееей все едно му казах обратното да прави....
Докато не се скарахме не мирна.
Joy Joy Joy

Смешно е. Може и там да е бил проблема.  Simple Smile

# 529
Симона аз съвсем сериозно го написах ,че ви харесвам.

# 530
Тъкмо се зарадвах, че си бяхме изчистили всичко.... и ето пак. Полудявам.. той милия на никой не може да откаже, почна и на колежките си услуги да прави .... и аз излизам лошата естествено. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 531
  • Sofia
Картинката с жената в цикъл много ми хареса, показателна е, уви  Flutter /понякога наистина нямаме угодия/
Върнах се назад в темата. На страница 25 по-точно, където бях писала последно. За съжаление видях, че момичетата, писали след мен, са се съгласили с моята тъжна констатация  Confused бих предпочела да не съм права, честно казано!
Говоря за supercrazygirl, Herz, Black Scorpio, Rimouski, simona035, които се съгласиха с мен, относно мъжете в България, особено тези под 40 години.

# 532
За мен пък това с цикъла е преувеличено и по-скоро са изключение жените, на които им влияе на поведението.

За другото - не е причината само в мъжете, а в това, че има кой да ги търпи. Не е луд този, който яде баницата.

# 533
НСЧ, говориш глупости! Хормоните са в основата на женското поведение! Прочети повече по въпроса! Мога да ти кажа, че когато цикълът ми го няма, т. като съм с поликистоза, настроенията ми изключително променливи И НЕОБЯСНИМИ ДОРИ ЗА МЕН, примесени с агресия, апатия, непукизъм и гняв! Луда ли съм според теб или какво???

# 534
  • София
Все натяква той колко много се трудел, пък аз нищо не правя! Особено като се скараме, направо ме приравнява към нулата! Понякога се държи с мен като шеф с подчинен, а не като с партньор.
И всички, абсолютно всички скандали ги започва той от някоя дреболия!!!
Аз даже да съм в цикъл, гледам да го обръщам на смях или си трая и не говоря много, гледам да върша нещо с ръцете си.

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 17:44 от L'Agent

# 535
За мен пък това с цикъла е преувеличено и по-скоро са изключение жените, на които им влияе на поведението.

За другото - не е причината само в мъжете, а в това, че има кой да ги търпи. Не е луд този, който яде баницата.

Абсолютно и моите наблюдения са същите, и за цикъла, и за баницата.

# 536
Хормоните са ми действали и ме правеха по-плачлива, единствено, когато бях бременна и то не през цялото време. Цикълът не ми влияе по никакъв начин на настроението. Преди години имах страшен апетит около него, сега и това изчезна.
Прекрасната, НСЧ написа, че по-скоро са изключение жените, на които им влияе. Много е грубо това "говориш глупости". На мен като грам не ми влияе цикълът, значи ли, че ти говориш глупости?

# 537
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
НСЧ, говориш глупости! Хормоните са в основата на женското поведение! Прочети повече по въпроса! Мога да ти кажа, че когато цикълът ми го няма, т. като съм с поликистоза, настроенията ми изключително променливи И НЕОБЯСНИМИ ДОРИ ЗА МЕН, примесени с агресия, апатия, непукизъм и гняв! Луда ли съм според теб или какво???
Като забележа подобни наченки у моята, гледам да съм далеч от нея - по възможност в комадировка за няколко дена.

# 538
Аз явно нямам никакви хормони, все съм си спокойно темерутче  Mr. Green

В цикъл ли си?  Hug

# 539
Аз явно нямам никакви хормони, все съм си спокойно темерутче  Mr. Green

В цикъл ли си?  Hug
Не съм, по-скоро съм в тримесечна липса... Mr. Green
Подчертах това, което си написала, за да търсиш отговар там...

Общи условия

Активация на акаунт