С какво ви дразнят мъжете?

• 236 173
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Хаххаа, о, гуреле, гуреле наш, сам си не вярваш ти...

По темата - ти съзнателно и целенасочено ли си се опитваш да промениш жена ти, по твой образ и подобие? Хм, ако е така.... не че те плашим, ама.....  Joy hahaha

# 676
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Да се изкажа и  аз  компетентно  от висотата  на  12 години  бурно  съжителство Laughing

Това, че се дразним от  някои привички и  постъпки  на либето, не означава, че  ние  сме  небесни ангелчета. Ама хич.
Че  то  и майка  ми  ме  дразни. И дребната  ме дразни.Ама това не означава, че не ги   обичам...хеле пък дребната, за която  и човек  убивам, без  да  ми  мигне окото.

Това, че в една семейна  двойка има  дразнения, не  винаги означава,  че партньорите в нея  не са  един  за  друг. Щото, съгласете  се, едно е  да те   дразни  с това, че   е палавник/ палавница  и   си е   легнал/а  с половината  град, друго  е   да   те дразни    с това, че редовно   хърка вечер, нали.

Или пък  да  те  дразни с това, че ползва  дома  ви  само  за  хотел  с  пълно обслужване  или  пък  с това,  че   изстисква  тубата  с  паста по средата.

Аз призовавам онези, на които  партньорът  им  вместо  ръце има ангелски  криле, а вместо  коса- ореол,  да  не дават  наклон  на  онези, които  съжителстват  с  партньори  от  плът и  кръв,  които   попръцкват,  просташки  нагъват  лук и  чесън   и  акото  им  не мирише  на  френски  парфюм bowuu

# 677
Е,че то кой не дразни?На моменти се дразня даже на себе си.Въпроса е,да не се стига до някакви тотални изцепки и изродски изпълнения с побои,курви и подобни.Па ся,че някой си фърлял миризливите чорапи,хъркал или сърба кисело мляко като яде Mr. Green(тва моя мъж,на моменти ми иде да му затъкна буркана в гърлото,ама кротко излизам от стаята,опитвайки се да не слушам) това хич и не го броя за кусур вече след 11 години брак!
И аз като НСЧ ги отучих като поседяха без дрехи и чорапки.Вече се знае-пере се нещо от коша.Ако успеят да придумат мърлявите си дрехи да пропълзят до там,значи вече са овладели силата Crossing Arms
Напоследък моя мъж нещо не ме дразни.Или и аз одъртях и станах по-ларж и си ценя нервите,направете го и вие Hug

# 678
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Е,че то кой не дразни?На моменти се дразня даже на себе си.Въпроса е,да не се стига до някакви тотални изцепки и изродски изпълнения с побои,курви и подобни.Па ся,че някой си фърлял миризливите чорапи,хъркал или сърба кисело мляко като яде Mr. Green(тва моя мъж,на моменти ми иде да му затъкна буркана в гърлото,ама кротко излизам от стаята,опитвайки се да не слушам) това хич и не го броя за кусур вече след 11 години брак!

Напоследък моя мъж нещо не ме дразни.Или и аз одъртях и станах по-ларж и си ценя нервите,направете го и вие Hug

Анджък, де Laughing
Това  и  аз исках  да кажа, ама  ти  го рекна  по-хубаво Simple Smile

А пък, дето  мъжът ти  не  те  дразни, не е  на  добре...сега  ще  те обвинят, че  съзнателно  си  го променила hahaha

# 679
  • София

Добре де, ти като правиш нещо, не знаеш (или поне не подозираш) ли как изглежда в неговите очи?
И ок, нормално е да има някакви дребни неща, които да се уточнят в началото на съжителството, но това се казва и точка. Не се случва регулярно, за да има дразнене. Ако този човек нарочно продължава напук да прави същото, какъв друг извод да си направя, освен че за него това е по-важно от връзката ни. По-ясно не би могъл да го каже и с думи.

Добре, права си.
Говоря за съзнателно, има известна разлика, о гуру наш  Joy
Пич я се вземи в ръце и спри със сарказма... Grinning

Въпроса с промяната е ясен - нямаш избор! Ще се променяш независимо дали ти допада или не. Просто факторите в промяната са много. Дали ще се променяш поради това, че правиш компромиси или заради това, че ти вдигат скандали - все ще си е промяна. Кое ще ти е по-удобно от двете?
Според мен Роналд е пиян .  Laughing

# 680

По темата - ти съзнателно и целенасочено ли си се опитваш да промениш жена ти, по твой образ и подобие? Хм, ако е така.... не че те плашим, ама.....  Joy hahaha
Пич за втори път - вземи се в ръце...

За десет години общ живот с жена с претенции за щяло и нещяло много добре знам какво говоря - компромисите ще ги правиш или няма да ги докараш до десет години. Колкото за съзнателната промяна - нямаш избор. Промяната, като фактор е неизбежна. Дали ще я наречеш съзнателна или не тя ще е факт. Това, че не разбираш какво ти говоря си е твой проблем, не мой...

По въпроса с нежеланието да променяш другия съзнателно - ето - гаджето пуши, като комин... Цялата и рода и опява да спре - дори и мен се опитаха да вербуват, но аз лично смятам, че когато (ако) тя реши ще си спре и без сцени от моя страна. Това не означава, че отношенията с мен не я променят - просто аз съзнателно избирам с кое как да постъпя. Разбира се го има и момента с несъзнателните неща - например в един момент се улових, че в шест леглото вече е освободено от всякакви котки, възглавници и ала-бала за да може моя милост да легне на него за 20 минути... дори не съм и казвал за това, като проблем.

# 681
Е, да де, това е - компромис или да уважиш важността на другия с неща, такива, дето преди не са ти били важни на теб самия и от там не си се сетил... или нагаждане - все неща, които общо взето означават едно и също.Някои го наричат промяна. За мен това е социално развитие , не точно личностно. От там май идва объркването и  споренето - изградената вече личност трудно се променя, нагаждането обаче към обект, който по някакъв начин е близък на твоята лик /личност, себе-,свето-усещане/, не е толкова трудно и в добрите връзки става с лекота. Но това са все пак повърхностни и козметични "промени".  Да  се надяваш обаче   от насилника - търпение, от глупака - мъдрост или от безотговорния - подкрепа, щото нали любов има...си е кауза пердута!

# 682
Скрит текст:
Но това са все пак повърхностни и козметични "промени".  Да  се надяваш обаче   от насилника - търпение, от глупака - мъдрост или от безотговорния - подкрепа, щото нали любов има...си е кауза пердута!
Спомням си когато казах на тайфата, че ще имам дете... всички ме гледаха сякаш току що съм им предложил отровни гъби за десерт...

Като стана дума си спомням и как ме гледаха, когато им казах, че ще спра да се напивам в Събота и Неделя... беше една идея по-добре, но почти същото...

# 683
Мда, лошавата жена те е променила на зле  Mr. Green

# 684
Мъжът ми не ме дразни , някои негови навици ме дразнят. Разбираш ли разликата?

Ц.

Мхм. Не схванах и аз как той не те дразни, а навиците му те дразнят.

И не се опитвам да ти обяснявам колко си проблемна и как трябва да се разведеш. Просто четейки темата не ми се струва, че е създадена с чувство за хумор, както твърдиш. Дразненето за мен е нещо сериозно. Ако има дразнене, в един момент ще ми писне и ще спра да го понасям. А ако той изстисква пастата по средата, то и аз го правя. Искам да кажа, че всеки човек има някакви навици, които за един може да са ужасни, но друг да ги определи като супер. Яко е като намериш човече със същите навици като твоите. Стискате си пастата по средата и животът е прекрасен.

# 685
...Стискате си пастата по средата и животът е прекрасен.

А като се прибира в 5 сутринта, въпреки че знае, че си против? Излизаш и ти, а детето се гледа само...
Абе не става точно така лесно като с пастата, за съжаление.

# 686
...Стискате си пастата по средата и животът е прекрасен.

А като се прибира в 5 сутринта, въпреки че знае, че си против? Излизаш и ти, а детето се гледа само...
Абе не става точно така лесно като с пастата, за съжаление.

Там е проблемът, че и пастата за зъби щеше да ми вади очите всеки ден, ако не приемах да е стисната по средата. Случаят, който споменаваш, е нещо много по-сериозно и неприемливо. Сигурно от едната паста до раздяла няма да се стигне, но изцепки, като споменатата от теб, вече е много по-сериозно. Това не е дразнене, а голямо неразбирателство.

# 687
Ай стига вее, верно ли чак за това къде била стискана пастата за зъбаци сте писали тука, на тва му се викат бели кахъри, божее хората кви проблеми имат, бедна е фантазията на тия, които считат за проблем няква тубичка къде била стисната.

Винаги ме е учудвало това човешко качество, да се концентрираш върху това което нямаш, а не върху това което имаш.

# 688
  • София

Пич за втори път - вземи се в ръце...

За десет години общ живот с жена с претенции за щяло и нещяло много добре знам какво говоря - компромисите ще ги правиш или няма да ги докараш до десет години. Колкото за съзнателната промяна - нямаш избор. Промяната, като фактор е неизбежна. Дали ще я наречеш съзнателна или не тя ще е факт. Това, че не разбираш какво ти говоря си е твой проблем, не мой...

По въпроса с нежеланието да променяш другия съзнателно - ето - гаджето пуши, като комин... Цялата и рода и опява да спре - дори и мен се опитаха да вербуват, но аз лично смятам, че когато (ако) тя реши ще си спре и без сцени от моя страна. Това не означава, че отношенията с мен не я променят - просто аз съзнателно избирам с кое как да постъпя. Разбира се го има и момента с несъзнателните неща - например в един момент се улових, че в шест леглото вече е освободено от всякакви котки, възглавници и ала-бала за да може моя милост да легне на него за 20 минути... дори не съм и казвал за това, като проблем.
Да, ние пишем за едно и също с теб,но очевидно нямаш капацитета да "вденеш", както и да е.... Stop

# 689
Както и да е, но цитираш, значи не е точно както и да е, а?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт