С какво ви дразнят мъжете?

• 234 776
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Да, с детето. Но понеже детето е навън и преди обедния сън и след това, той излиза с нас обикновено след обед.

Едит - случва се през почивните дни да работи по половин ден примерно. Но дори и да не е на работа, пак е с нас само на следобедното излизане.

# 1 066
  • В един копнеж!
Организирай му занимания, разпределете си домакинската работа...поне когато поискаш нещо да свърши, нали не се налага да подвикваш по 4 пъти, за да стане от дивана?!!  Thinking

# 1 067
Хубаво е, че все пак си излизате, я си представи да не ще да излезе без дивана. Аз също не обичам да лежа, освен, ако не е късно вечер, не мога да спя през деня. Разбирам, че е дразнещо за теб, ама си е неговият начин да си почива явно.

# 1 068
  • София
Ох, благодаря ви, сега вече ми е и смешно. Само си представих как излизаме с дивана  Joy  Joy
Обикновено не се налага да повтарям 15 пъти. Казва ми - ще го свърша сега, ще го свърша след час, ще го свърша утре (примерно ако има нещо до мазето да се занесе) и не се налага да подсещам постоянно.
Но и като свърши примерно нещо, пак лежи бе хора. Аз ако лежа толкова ще получа мускулна атрофия, казвам ви. Как пък не може да седне, да се пооблегне и така да гледа телевизия примерно.

# 1 069
Ох, благодаря ви, сега вече ми е и смешно. Само си представих как излизаме с дивана  Joy  Joy
Joy
На една връвчица, че като се измори, да полегне завалията.
Иначе да и според мен няма повод да се дразниш, гушни го, пък после пак се дразни, ако желаеш bouquet

# 1 070
  • София
 Joy Ама той още на входната врата ще полегне, бързо се изморява  Joy

# 1 071
  • София

Аз колкото мога да лежа, те на толкова не могат да ме осъдят  Mr. Green

# 1 072
Ох, благодаря ви, сега вече ми е и смешно. Само си представих как излизаме с дивана  Joy  Joy
Ами, аз например бих му казала на вратата и то съвсем сериозно:"Ако искаш, да вземем и дивана с нас на разходка, да си полегнеш на площадката, докато аз люлея детето!".   
Кой знае, може и да му "светне", че вече не е момченцето на мама и няма причина да си лежи по цял ден, очаквайки "мама" да му сготви, да му изпере, да го разходи, да го приспи или да му избърше дуп..о.

# 1 073
  • София
Това с лежането е много полезно за краката! Американците е хубаво нещо имат - като се приберат вкъщи и веднага краката на високо. Мда....

# 1 074
Супер е! Особено като има кой друг да припка наоколо и на когото не са му нужни здравословни процедури.  newsm10

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 21:01 от rain_bs

# 1 075
Това с лежането е много полезно за краката! Американците е хубаво нещо имат - като се приберат вкъщи и веднага краката на високо. Мда....
Ами, да вземе и жена му да легне до него, ще си лежат заедно, пък ти може да им свършиш всичките задължения.     Laughing   

# 1 076
  • София
Ами, да вземе и жена му да легне до него, ще си лежат заедно, пък ти може да им свършиш всичките задължения.     Laughing   

Ами мен, ако питаш - така се прави, има ефект. Ся, в крайна сметка не знам дали ще се самопочисти къщата, но поне и двамата ще са здрави  Grinning

# 1 077
  • Пловдив
Това с лежането ми скъсва нервичките. По цял ден, бе, става се, яде се, ляга се, спи се. Ужас. А е слбичък съпругът, аз съм с нужда от отслабване. Вчера с хиляда и сто пазарлъци и накрая сърдене от моя страна излезнахме на разходка. Отдавам го на физическото натоварване на работата му, аз съм счети и седя по 10 часа лепната за стола.

# 1 078
  • София
Ами, аз например бих му казала на вратата и то съвсем сериозно:"Ако искаш, да вземем и дивана с нас на разходка, да си полегнеш на площадката, докато аз люлея детето!".   

Joy Joy Joy
Благодаря, чудесен съвет  Laughing

Ваня 7, все си мислех, че едва ли има други, които лежат по цял ден.
Ох, а и като излезнем на двора, седне на стола, краката му задължително трябва да са вдигнати на друг стол, та пак си е почти полегнал. Да си помисли човек, че е копал цял ден.

# 1 079
Лично мен ме дразни гледането на спортни канали и вечното мрънкане "ама ти  днес защо не ми се обади поне веднъж"  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт