С какво ви дразнят мъжете?

• 235 084
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 170
... ей чудо голямо станало...
Явно е станало според дядото, щом е отишъл да се оплаче на сина си, че тя седи по бельо без да е заключила.

# 1 171
Извърташ го.  И тая твойта логика как я извади не знам. Как свърза ходенето по бански на плаж с ходенето по бельо на улицата?
Точно както ти свърза ходенето по бански на плажа с развяването по гащи и сутиен пред свекъра.
Добре, ако беше по бански вкъщи щеше ли да има проблем или не?

# 1 172
DonJon, не знам проблем ли е, но за да отиде ядосан при сина си, явно Е проблем.

# 1 173
Добре, ако беше по бански вкъщи щеше ли да има проблем или не?
Откъде да знам? Питай авторката и свекъра, който все пак се е оплакал на сина си, че жена му е по гащи и сутиен. Знам ли го дали щеше да се жалва, ако снахата беше по бански.

# 1 174
  • Насред хаоса
Понякога не разбирам мъжете наистина ли се правите на неразбиращи или просто сте си такива. Естествено, че е чудо голямо да нахълта дедето в стаята и да оглежда жената на сина си по бельо. Не само е чудо голямо, но е и гнусно. Едно е да си отишъл на плажа, където си, за да се печеш и къпеш по бански и това е общоприето, друго е в стаята ти да нахълта бащата на мъжа ти и при това вместо да се извини и да излезе, да оглежда.

# 1 175
Ето това е ключа. Общоприето било.

# 1 176
  • Насред хаоса
 Tired Ако не виждаш разликата, тръгни на плаж по бельо, вместо по бански.

# 1 177
Ето това е ключа. Общоприето било.
Не разбрах какво искаше да кажеш в всички тези постове? Че дядото не е трябвало да тича и да се оплаква от лошата си снаха ли? Ако е това, ок.

И не виждам нищо лошо в общоприетите неща. Едно и също ли е да видиш учителката на детето си по бански на плажа, и по бельо извън плажа?

# 1 178
Да сменим малко посоката...моят любим подарява ми подаръци, които той би искал да има/ползва - получава съм хармоника и челник....no comment #2gunfire

# 1 179
  • София
Да сменим малко посоката...моят любим подарява ми подаръци, които той би искал да има/ползва - получава съм хармоника и челник....no comment #2gunfire

Joy  Joy  Joy

Сигурно се шегуваш  Laughing

# 1 180
Joy  Joy  Joy
Сигурно се шегуваш  Laughing
hahaha
Не му давай да ги пипа сега.

# 1 181
Не се оплаквай. Бащата на близък подари на жена си за 8 март касетофон за ладата им. А тя и книжка няма. Ни кола ползва.

По темата- дразня се, когато каже "Нищо ми няма", а с поведението си крещи че не е така. Защо като го питам не ми каже за какво ми се сърди и от какво се е засегнал. Изкоментираме, поспорим, па стигнем до истината и се прегърнем...... А дано, ама на дали!

# 1 182
  • София
Mariat, да не би мъжа ти да е зодия Риби случааайно? Защото все едно описваш моята Рибка вкъщи... С цялото си същество крещи, че има проблем, но минават часовееее докато стигнем до истината и то думите му се дърпат с ченгел.  #2gunfire А аз съм тоталната противоположност - ядосвам се, викам, карам се и след 10 минути съм ОК.  Wink

# 1 183
  • София
Цитат
"Жените могат повече неща от мъжете и децата са главната им грижа, не наша".
Честно, ако мъж, баща на децата ми, ми заяви нещо подобно, ще направя всичко възможно, ама наистина всичко възможно, и законно и незаконно, той никога повече да не си види децата.
Предполагам, че няма да се трогне особено.....едва ли ще му липсват, след като не ги и поглежда.
А аз ще си намеря кадърен психолог и упорито ще ходя, та дано ме светне що съм била такава идиотка да се забъркам с подобен плазмодий и как никога повече да не допускам такива навлеци в живота си.
Боже, къде ги намирате такива?!    Shocked

Преиграваш и пишеш без да мислиш!
Добре, че не си нито психолог, нито адвокат.

# 1 184
Нормална реакция според мен, ако някой в очите ти казва, че игнорира децата си и ще те затрупа и със своите задължения, за да теглиш като магаре, защото той е нещо повече от теб и е роден да си почива. Така разбирам казаното  Peace

Общи условия

Активация на акаунт