С какво ви дразнят мъжете?

• 235 108
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Между другото още доста по напред, като създадох темата ,съм помолила учтиво тези ,които са тук само за сеир и да се заяждат на останалите да подминат темата или да се държат добре , защото ще пиша на модератор да я заключи ! Не , че нещо , но не съм влязла тук да споря  ! Много приятни и мили хора пишат тук и смятам , че за това е сайта и специално тази тема , за да разпускаме ! Заключения от сорта , кой коя е забременил или къде ходи не са удачни . Дайте да се шегуваме и да се смеем и да не си влизаме остро! Явно трябва да го напомням от време на време !

# 1 621
  • София
Темата общо взето си върви добре  Peace. Авторката след месеци отсъствие влезе малко остро - не е нужно да се заключва чак.

# 1 622
  • София
Извинявайте тогава, ако така ви се е сторило  Peace Обикновено всичко ,което пиша е на майтап , така че никой да не се чувства лично обиден!

# 1 623
То и ти не се втелясвай на всеки коментар. Снощи точно заради твоя случай питах мъжа ми дали се ходи за риба по никое време, в 15 след обяд, при дъжд на всичкото отгоре  Laughing Каза, че било ОК, всъщност само това чух и разбрах, защото веднага след това започна да ми обяснява ама с какви въдици точно се ходело в такъв случай, ама къде трябвало да се метнат според посоката на вятъра, ама каква риба кълваля и още, и и още... В знак на самозащита оглушах и спрях да го отразявам.

# 1 624
  • Бургас
То и ти не се втелясвай на всеки коментар. Снощи точно заради твоя случай питах мъжа ми дали се ходи за риба по никое време, в 15 след обяд, при дъжд на всичкото отгоре  Laughing Каза, че било ОК, всъщност само това чух и разбрах, защото веднага след това започна да ми обяснява ама с какви въдици точно се ходело в такъв случай, ама къде трябвало да се метнат според посоката на вятъра, ама каква риба кълваля и още, и и още... В знак на самозащита оглушах и спрях да го отразявам.
Пишман стана, че пита  Wink
Моят мъж /силно казано/ ме дразни, защото е прекалено съвестен и отдаден на работата си. Чак стресници започнаха да му излизат. И цялата работа е да се трепе заради някаква тъпа фирма, която дори шефове се опитват да затрият с тъпите си и нелогични действия и на никой от тях не им пука, че има проблеми. А нашия се вълнува, навива се и се чуди как да оправя проблемите на другите. И за какво? Никой не оценя какво прави. Направо на моменти ми иде да му пусна молбата за напускане.

# 1 625
  • София
То и ти не се втелясвай на всеки коментар. Снощи точно заради твоя случай питах мъжа ми дали се ходи за риба по никое време, в 15 след обяд, при дъжд на всичкото отгоре  Laughing Каза, че било ОК, всъщност само това чух и разбрах, защото веднага след това започна да ми обяснява ама с какви въдици точно се ходело в такъв случай, ама къде трябвало да се метнат според посоката на вятъра, ама каква риба кълваля и още, и и още... В знак на самозащита оглушах и спрях да го отразявам.
Между другото хванал е една доста едра щука . Истината е , че като го видя как излиза за риба ,  като клошар с гумени ботуши и 6 въдици , червеи и разните му там приспособления , просто ми става ясно , че няма къде другате да отива .
Като се прибра беше адски щастлив , въпреки ,  че беше се хлъзнал и отъркалял в реката  и беше целия в кал , гледах снимки на рибата ,  слушах подробен разказ на улова . Така ,че  явно и на двете ни е било весело вчера ...  Grinning

# 1 626
  • София
Като заговорихте за рибата - моят много ме радва, когато си стегне такъмите и замине за риба. Предпочитам да е за 2 дни поне. Почивам си и психически, и физически  Laughing

# 1 627
Не я ли донесе рибата вкъщи, защо на снимки си я гледала?

# 1 628

Е, вижда се коя няма мъж рибар  Grinning Как защо, защото е имала още да расте, защото на язовира е забранен улова точно на щуки, защото удоволствието от риболова не е да хванеш риба и да я изядеш, не!  Crossing Arms Това само бракониерите го правят, не и съвестните рибари  Tired Моят е стоял по язовири цяла седмица с преспиване и ми е пращал снимки на 17килограмови шарани, радва им се все едно са първородният му син и после се пускат обратно, защото "то шарана расте до 20-20+кг, как ще го ловиш така малък!"

Длужи, не разбрах силно казано ти е мъж или силно казано те дразни  Laughing

# 1 629
  • Бургас
Длужи, не разбрах силно казано ти е мъж или силно казано те дразни  Laughing
Второто  Mr. Green

# 1 630
 Joy Наистина не е рибар, на мачове ходи. Joy
Честно казано, мислех че на рибата се наранява устата и е безсмислено да я пускаш обратно във водата. Embarassed

# 1 631
Joy Наистина не е рибар, на мачове ходи. Joy
Честно казано, мислех че на рибата се наранява устата и е безсмислено да я пускаш обратно във водата. Embarassed

Не ми се говори на тази тема!  hahaha

Джули, като станете трима сам ще намали темпото и ще пренареди приоритетите  Simple Smile Радвай се, че е работливо момче, и моят главата му е вечно с работа пълна, педантичен в изпълнението на задачите и задълженията си, а колегите му така си ръгат през просото, че чак ме е яд на него как се товари. Виждам го обаче, че се чувства добре като държи нещата по конец и под контрол и се опитвам да го разбирам.

# 1 632
  • София
Длужи, не разбрах силно казано ти е мъж или силно казано те дразни  Laughing
Второто  Mr. Green
Има антибиотични спрейчета за риби.
Опс , грешно цитирах ..

# 1 633
  • Бургас
Джули, като станете трима сам ще намали темпото и ще пренареди приоритетите  Simple Smile Радвай се, че е работливо момче, и моят главата му е вечно с работа пълна, педантичен в изпълнението на задачите и задълженията си, а колегите му така си ръгат през просото, че чак ме е яд на него как се товари. Виждам го обаче, че се чувства добре като държи нещата по конец и под контрол и се опитвам да го разбирам.
Вече сме на път да станем трима и от сега съм му казала, че мъж - психическа развалина не ми трябва и да си подбира битките и нещата, на които си заслужава да се дразни.
Честно казано се притеснявам за него в чисто здравословен план. Онзи ден го боля глава, днес му излиза стресница. Сутринта си чете мейлите и пак се ядосва. Викам му "Ако беше анимационен герой сега щяха да започнат да ти изскачат разни стресници и мехури по устата".

# 1 634
Вече сме на път да станем трима

Точно затова го казвам.

Мъжът ти явно си обича работата и я върши със страст, вкъщи го имам същия. Не знам какъв е начинът, нито подборът думи, с които да му отворя очите, че да - заплатата ти е голяма, фирмата е хубава, сферата ти харесва и усилията ти се виждат, но има брутална нужда от баланс и почивка. В един момент ще изпушиш от толкова напъни и сам ще се провалиш. Чува ме, разбира ме, но не може да се отърси.

Общи условия

Активация на акаунт