С какво ви дразнят мъжете?

• 235 085
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
И аз да се присъединя  Mr. Green
Мноооооооооого е бавен като започне да се оправя за някъде където трябва да отидем бързо ,
Бързо? За кой от двама ви?

# 1 651
    Здравейте, момичета. Гледах Деян Веселинов и годеницата му Рени, които обясняваха за любовта си, годежа и отношенията помежду си. Много се впечатлих от мацката, която каза, че няма абсолютно нищо, което да я дразни в него. Ама грам нищо! Обяснява си го с това, че при нея е било любов от пръв поглед, буквално..и за нея той е идеалния мъж. Отделно, че като обичаш някой, ти го обичаш точно такъв, какъвто е. Това е любовта! Тя не била ревнива изобщо, не можела да спре някой мъж от изневяра, ако той реши да го направи.
     Добре, съгласна съм. Смятам, че всеки човек е наясно с това за изневярата, но въпреки това хората се карат, разделят, дори убиват, заради ревност...защото чувството е по-силно от тях и тук разумът няма думата.  А за любовта и дразгите между двойката...честно казано, не мога да си представя двама души да живеят заедно 1, 2 години и за целия период да нямат нито едно сдърпване или скарване! Това, че аз се дразня на някои неща у любимия мъж, не ме прави по-малко обичаща го! М Peaceисля, че това са неща, които биха ме дразнили у всеки човек, с когото живея толкова време.

# 1 652
  • София
За мен, това е мъдростта- да отчетеш какво те дразни в " милото" много преди да решиш да заживеете заедно и да прецениш колко те дразни.
Дали е нещо, с което само отчиташ, че е различен от теб, и приемаш като екзотика на характера, дали ти е досадно, дали те изнервя, дали те вбесява и трябва да го отучиш, промениш, изкорениш.
Много хора- жените са болшинството, решават че могат да го накарат да се промени заради тях, което просто няма как да стане.
Някои мъже се опитват, за да угодят, мир да има, любимата да е доволна, но всъщност, не са се променили- само са принудени да не проявяват тази си черта, което с времето натрупва негативи и го настройва срещу половинката.
Която, от своя страна, вярвайки че го е променила в едно, започва втората атака- за промяна на друго, което не ѝ харесва особено.
Е, обикновено тук се срутва кулата на мечтите и идват темите " Той не ми обръща внимания, той избухва каквото и да му кажа"..........

# 1 653
  • София
    Здравейте, момичета. Гледах Деян Веселинов и годеницата му Рени, които обясняваха за любовта си, годежа и отношенията помежду си. Много се впечатлих от мацката, която каза, че няма абсолютно нищо, което да я дразни в него. Ама грам нищо! Обяснява си го с това, че при нея е било любов от пръв поглед, буквално..и за нея той е идеалния мъж. Отделно, че като обичаш някой, ти го обичаш точно такъв, какъвто е. Това е любовта! Тя не била ревнива изобщо, не можела да спре някой мъж от изневяра, ако той реши да го направи.
     Добре, съгласна съм. Смятам, че всеки човек е наясно с това за изневярата, но въпреки това хората се карат, разделят, дори убиват, заради ревност...защото чувството е по-силно от тях и тук разумът няма думата.  А за любовта и дразгите между двойката...честно казано, не мога да си представя двама души да живеят заедно 1, 2 години и за целия период да нямат нито едно сдърпване или скарване! Това, че аз се дразня на някои неща у любимия мъж, не ме прави по-малко обичаща го! М Peaceисля, че това са неща, които биха ме дразнили у всеки човек, с когото живея толкова време.

Идея си нямам кой е Деян Веселинов, но пък колко мразя подобна възвишено-сантиментална плява  Tired

# 1 654
  • Някъде там
Тази сутрин ми идваше до го убия като ни събуди с бетонобъркачка..но си го обичам и дразнещ ме,иначе ще ми е скучно. Grinning
Деян Веселинов е водещ на Събуди се.Не мисля че има чак такова щастие. Grinning

# 1 655
И аз да се присъединя  Mr. Green
Мноооооооооого е бавен като започне да се оправя за някъде където трябва да отидем бързо ,
Бързо? За кой от двама ви?
Ами бързо ми  Laughing Ето пример : Сутрин трябва да отидем до доки  аз си изправям косата , обличам се , а той още не е в банята за да се къпе и да си мие зъбите  ooooh!  Grinning

# 1 656
Ако това ще те успокои има и по-бавни. Свекър ми става в 6, а излиза в 9 за работа. Не прави нещо особено - душ, закуска, такива неща Simple Smile

absurt, съгласна съм.
Въпреки че има хора, които показват рогцата си чак при нещо по-екстремно, примерно преумора като дойдат децата и сънят е по-малко, проблеми със здравето/работата или стрес от нещо др.

# 1 657
Ако това ще те успокои има и по-бавни. Свекър ми става в 6, а излиза в 9 за работа. Не прави нещо особено - душ, закуска, такива неща Simple Smile
Току що описа мъжа ми. Сигурно поради вродената му туткавост, аз му изглеждам много сръчна и от време на време ме нарича "Педро Бързия". Laughing

# 1 658
  • София
Дали? newsm78
Или се сеща с каква скорост си го отвяла на пистата? Hug

# 1 659
Току що описа мъжа ми. Сигурно поради вродената му туткавост, аз му изглеждам много сръчна и от време на време ме нарича "Педро Бързия". Laughing
Уиш, моля те, кажи поне че в секса е по- бърз! Mr. Green

За свекъра на НСЧ няма да питам по разбираеми причини.

Моя брат и жена му не са се карали никога. Заедно са от 8 години. И двамата така ми отговарят. Никога не са си повишили тон. За мен, естествено е неразбираемо и някак си супер странно. Имайки в предвид мен и ММ. Има и викане, и сърдене и обяснение кой какво е искал да каже, другия какво е разбрал .....А сме повече от 21 години заедно. newsm78

# 1 660

Е, баш там ако е бърз искрено ще я съжаля милата  Flutter

# 1 661
Цомбур и аз тук! Като четох темата се замислих с какво ме дразни (не вбесява)! И моя като каже след малко се прибирам, знам, че ще минат около 2-3 часа, но не е нещо особено! Виж, че го е страх да рискува или да се качва с мен по разни машинарии които те тараляскат от тук от тям ме дразни повече! Ако трябва да предприемем стъпки към нещо ново го е страх да напусне сигурността на старото! Преди година се преместихме от един остров в родния му град и то не беше едно "ами ако..." в продължение на месеци  ooooh! Сега лека по лека вижда, че сме по-добре тук и че риск не винаги е равнопоставено на провал!
Дразни ме (поне в началото), че като свири на някой от ударните инструменти не присъства духом и после трябва да се повтарям  Tired но пък ако трябва да му съобщя нещо неприятно точно тогава го правя  Mr. Green и понеже не е чул нищо го изкарвам него виновен  Twisted Evil
Но като му тегля чертата на всичко- не са ми проблем тези негови черти! Намерих му цаката да извличам полза от тях или да ги минимализирам! Пък и все пак ако ги нямаше и имаше други по-сериозни, май нямаше да сме заедно и щеше да е скучен човек ако пък нямаше нищо дразнещо в него!
Относно това за липсата на караници в двойката- свекърва ми е много горда с другия си син и жена му, които за 9 години един път леко се сдърпали, докато ние с моя пък редовно си се караме за щяло и нещяло ... като в повечето случаи съвсем за глупости и рядко за нещо съществено!

П.С. Това обаче, което ме вбесява в него е, че той е 70 кг., яде като разпран и след това има наглостта да обяснява колко лесно се губят 5 кг.! Е как няма той лесно да изгуби 5 кг, като само ако изяде две чинии супа на обяд вече е с 1 кг по-малко!  Close Много ме е яд като тръгне да философства за теглото и лесната му поддръжка! Голямо говедо е понякога! Но си го обичам, както и той си ме обича въпреки, че вървя с рогата напред!

# 1 662
Дали? newsm78
Или се сеща с каква скорост си го отвяла на пистата? Hug
Леле, не се бях сетила за тази опция.   Laughing
Мацки, ако точно в секса реши да се разбърза, ще му припомня каква случка се случи на ребрата му преди време. Mr. Green

Змей Горянин, още ли не си разбрал, че тук всички сме съвършени? bowuu

# 1 663

Е, баш там ако е бърз искрено ще я съжаля милата  Flutter
AAA не така. Написах по- бърз, а не бърз.
Аз предпочитам да има и повторения, вместо бавно  и мудно действие.

# 1 664
Аз пък не говорех за бавен или бърз в действията  Whistling Grinning

Общи условия

Активация на акаунт