С какво ви дразнят мъжете?

• 234 971
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 830
с този човек си правиш "бебенце"? аз не бих

пп не можеш да пуснеш тема анонимно, но текущата тема е точно за да можеш да пишеш анонимно за това, което те вълнува

# 1 831
Дразни ме ,защото си променя мнението ,според обстоятелствата .  Той имал друго предвид ,друго искал да каже !Отмята се от думите си и лъже.  А се прави на големия мъж  Stop Очите му изтичат ,не може да се котролира  ,грозно е .
На събирания с близки разправя една и съща история 200пъти. Естествено ги знам на изуст и пред мен не върви. Ако му вържа ръцете ,не съм сигурна дали ще може да се изрази. Влага всички усилия в безмислените си спорове  и още има,но спирам Grinning
Това е доста кофти... трябва да можеш да имаш доверие на човека до теб, за да правите семейство и бебче. Ако му нямаш доверие изобщо накъде сте тръгнали. А, това че повтаря едно и също нещо по 200 пъти и други дразнещи неща... айде, преглъщат се, ама лъжи и неглижиране на чувствата ти, според мен трябва да се замислиш какъв човек имаш насреща.

# 1 832
Не е необходимо при нужда от приятелско рамо/съвет/опора или каквото и да било нематериално ,да нагрубяваме половинката ,да и обесним колко не ни пука за нейните терзания  и проблеми ,защото нали и ние си имаме грижи .
Не, не е необходимо. Но, при такова разминаване, как се виждаш да живееш с такъв човек, че и дете да гледате?

# 1 833
Правете деца не слушайте другите. Тя тази държава има нужда от деца, не от щастливи двойки  Joy

# 1 834
Доверие и на себе си нямам ,как да повярвам на човек,който не е искрен с мен ? Верно ,истината понякога боли ,но трябва ли да живея в заблуда ,поради това ? Имам нужда от одушник ,от някой на който да споделя ,той ми е най-близък.А,ме кара да съжалявам.  Веднъж не ме е питал ,как съм,защото на времето него не го били питали и сам се справял  Peace Е,това на мен ми подсказва,че не мога да разчитам на него.
А бебе искаме ,понеже наистина ни е време от 6години сме заедно.

пп преди малко ,щях да си забравя телефона в тях и се изцепи ,че цяла вечер щял да рови ,много работи съм криела  Shocked Разсърдих му се ,нищо не крия ,освен публикациите си тук,но и те не ме притесняват като цяло. И за това ме дразни ,ревнив и подозрителен е  #Cussing out
А и да добавя -имам ограничение ,забранил ми е да ходя без сутиен ,включително и вкъщи  Joy

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 22:17 от Анонимен

# 1 835
Анонимен,а какво ви задържа заедно?

# 1 836
Ммм да помисля  newsm78 Превързаност,навик ,рутина,някак си не мога с него ,но и без него не ми е добре . Искаше ми се просто да ми стане безразличен ,да се случи от само себе си раздялата ,но вече 3-4 години ,не успявам да се реша .

# 1 837
Ама чакай сега,вие отделно ли живеете?

# 1 838
...не мога да разчитам на него...
Ти хубаво си вземаш решения за своя живот, но защо обричаш и този на невинно дете?
Винаги в една връзка хората могат да се променят по дадена причина и хубавите отношения да се скапят. Но да виждаш, че са скапани и съзнателно да работиш за бебе, само защото 6 г. познаваш един човек, съжалявам, но не го разбирам...

# 1 839
Ама чакай сега,вие отделно ли живеете?

Важен въпрос.
 Ако не сте събрали още в някаква  битова заедност - какви "бебенца" правите, бе хора  Rolling Eyes

# 1 840
Отделно ,да. И това е най -разумният вариант,идеята беше да се съберем ,когато забременея.Сега се разколебах за бебето.  Confused  Да ,искам го ,мечтая да съм млада мама.Чувствам се готова и достатъчно отговорна ,но дали не е грешка. Проблемите ще се задълбочат ,след появата на бебето. И то ще е единственото ,което ни свързва/задържа/задължава да сме заедно . Жалко ,наистина.  Sad

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 00:18 от Анонимен

# 1 841
Това е доста неразумен вариант Rolling Eyes

# 1 842
Пишеш, че няколко години се опитваш да се решиш на раздяла, но в същото време правите бебе?!  Изясни се първо със себе си, после вземай такива съдбовни решения.

# 1 843
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Не за всеки е решение да си кукува сам все едно няма семейство.
Кардинално решение за мен е избор на партньор със сходни интереси.
Всеки гледа каквото му харесва - моята зяпа постоянно латиносериали, а аз обичам да гледам спорт. Затова решението е отделни телевизори.

# 1 844
Да.След като нямам сили за раздяла, реших поне бебето да не бавим ,на едно мнение сме и двамата го искаме ,с желание го правим и ще си го родя ,каквото и да се случи. Може би е нечестно спрямо него,миличкото . Cry Заслужава обичащи се мама и тати . Това ,в случай ,че е станало ,ще го задържа,независимо от обстоятелствата и несигурността ми  във връзката и партньорът ми. Но ,ако не съм бременна ,обещавам сериозно да помисля ,дали искам да причиня това на бебето си .

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 01:06 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт