С какво ви дразнят мъжете?

• 234 813
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 950
А той има ли деца?

# 1 951
О,,да, има -  прекрасно момиченце, аз имам две момчета...просто не знам  за какво му е толкова важно да имаме  и наше общо Rolling Eyes

# 1 952
Явно много те обича и иска да се увековечите. Щом си има дете не трябва да се чувстваш зле от отказа си.   

# 1 953
Точно,  ако той нямаше дете, щях да се чувствам виновна само, а и сигурно  щях да  преосмисля  решението си...обаче  сега пак се чувствам виновна и се дразня от това, че ме кара да се чувствам така.

# 1 954
  • София
И ММ искаше общо дете, чувствах се виновна, но категорично отказах. Хубавото е, че и той спря да дудне на тази тема.

# 1 955
  • София
О,,да, има -  прекрасно момиченце, аз имам две момчета...просто не знам  за какво му е толкова важно да имаме  и наше общо Rolling Eyes
Ако момиченцето не живее с вас, е ясно защо иска да имате общо.

# 1 956
Абсурт, той има родителските права,така че си живеем заедно, просто явно   си иска голямо семейство човека... Одеве като си говорехме и го питах - добре де - къде ще поместим и  още едно дете и той заобяснява,... ами при нас в спалнята, после като порасне ще видим. Ти знаеш ли колко хора живеят и на по-малко място и имат повече деца...При което  му отвърнах, че не само че знам, но и знам в кой квартал живеят Sunglasses Той ми каза - Лигла и се  нацупи . Та през нацупеното затишие пиша Laughing
П.П. Змия, и той беше уж спрял, ама   ужасните му колеги непрекъснато се плодят и явно ме влияят зле Laughing

# 1 957
  • София
Моят за пореден път ми обяснява, как не знам си кой колега очаквал бебе и как нямало ли да е хубаво и ние  да си  произведем едно  красиво Зандалче. Това при положение, че този разговнор го водим за стотен път и за  стотен  такъв му обяснявам, че  не желая  повече бременности  , раждания и деца. Уж  се съгласява, ама на - периодично го обзема вдъхновение и аз хем се дразня,  че уж сме се разбрали, хем се чувствам виновна,  че  не искам  Confused

Зандал, ако мъжът до теб няма деца - няма нищо по-естествено от това да ги иска. А фактът, че ги иска от теб, би трябвало да те ласкае. Поне такова щеше да бъде преобладаващото мнение, ако ситуацията беше обратна (разбира е, плюс n на брой епитети за мъжа). Confused

Edit: сега прочетох, че имал дете. Не си виновна, и няма защо да се чувстваш виновна, въпреки че Би следвало по този въпрос да сте се разбрали Овреме.... Naughty

# 1 958
Благодаря, Роналд  Hug. Всичките ми мъжове са искали принцеси, които да приличат на мен, ама аз все произвеждам момчета, които си приличат на тях Laughing Шегувам се, не това е причината да не искам повече деца, обичам си  всичките и сигурно имам обич и за още, но вече не ми е до това ...И не искам! Дразня се, че това "не искам" не се зачита.  Както и да е,  пооплаках се, благодаря ви  Hug

# 1 959
  • София
Абсурт, той има родителските права,така че си живеем заедно, просто явно   си иска голямо семейство човека... Одеве като си говорехме и го питах - добре де - къде ще поместим и  още едно дете и той заобяснява,... ами при нас в спалнята, после като порасне ще видим. Ти знаеш ли колко хора живеят и на по-малко място и имат повече деца...При което  му отвърнах, че не само че знам, но и знам в кой квартал живеят Sunglasses Той ми каза - Лигла и се  нацупи . Та през нацупеното затишие пиша Laughing
П.П. Змия, и той беше уж спрял, ама   ужасните му колеги непрекъснато се плодят и явно ме влияят зле Laughing
Има си, ама живее заедно с твоите деца, а не с неговото, което е различно.
Затова иска общо. Peace

# 1 960
Ох, АбсурТ,   прочети първото изречение, бре жено Laughing

# 1 961
  • София
Ние сме възрастни вече, няма да гледам дете и на родителските срещи да ме питат дали съм бабата.
И аз съм човек и искам след 2-3 години да се грижа основно са собствения си кеф, а не за детски градини и ангини.

# 1 962
Ние сме възрастни вече, няма да гледам дете и на родителските срещи да ме питат дали съм бабата.
И аз съм човек и искам след 2-3 години да се грижа основно са собствения си кеф, а не за детски градини и ангини.

Точно  Peace

# 1 963
  • София
Ох, АбсурТ,   прочети първото изречение, бре жено Laughing
Ми, не го разбрах така! Hug
Щом и тя и при вас, какъв му е зора?
Да правите футболен отбор ли? newsm78

# 1 964
Футболен отбор с  мажоретки  Laughing Вече се отсърдихме...То на нас ни е толкова сърденето де...до следващия път  Sunglasses Благодаря ви, момичета...и момче,  хубаво е да си  помрънкаш с някой близък Hug

Общи условия

Активация на акаунт