С какво ви дразнят мъжете?

• 234 818
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 2 040
Мале Crazy не съм свикнала с такова поведение. Представата ми за мъж е, че не охка, не пъшка, а като ви слушам тук...  Whistling
И моята.
И добре, че нямам такъв екземпляр като описаните у дома, че не знам как бих реагирала на такива лигави детинщини от мъж.

# 2 041
Дразни ме, че когато съвсем спокойно и без заяждане се опитвам да му обясня къде греши и и т.н., той не го приема нормално, а явно се засяга и започва да ме обвинява за случаи, които изобщо нямат отношение с конкретния спор.

# 2 042
Ха ха, грешката ти е, че се опитваш да обясняваш, а и спокойно Simple Smile.

# 2 043
Дразни ме, че когато съвсем спокойно и без заяждане се опитвам да му обясня къде греши
Скрит текст:
и и т.н., той не го приема нормално, а явно се засяга и започва да ме обвинява за случаи, които изобщо нямат отношение с конкретния спор.
Мъж да греши?      newsm78
Ти се шегуваш.....      Joy Joy

# 2 044
Нали, а ние жените не сме като хората.....  Mr. Green

# 2 045
НА МЪЖ НА СЕ ОБЯСНЯВА, ЧЕ ГРЕШИ.
Правиш си каквото си искаш и после имаш избор- е, мило, май не съм те разбрала; другия път, мило, ще го направя по твоя начин; е, какво толкова е станало...
Усмивка, тих лежерен тон, нови идеи и т.н. love001

# 2 046
Че има ли човек, който да обича да му се обяснява, че греши?

# 2 047
Че има ли човек, който да обича да му се обяснява, че греши?
Ам'чи тъй, де?
Аз знам, ти не ми казвай!
После обаче следва въпрос, след грешка: Ти защо не ми каза?
Ама ти къде беше, когато исках да ти кажа? С тапи на ушите май?

# 2 048
Дразни ме, че когато съвсем спокойно и без заяждане се опитвам да му обясня къде греши и и т.н., той не го приема нормално, а явно се засяга и започва да ме обвинява за случаи, които изобщо нямат отношение с конкретния спор.

моят прави абсолютно същото. безумно ме вбесява, когато аз имам проблем с нещо, той почва да ми вади аргументи стил "а вие защо биете малките негърчета". побърква ме!!!

също така ме дразни, когато той не си купува нещо, защото нямал нужда, аз купувам и той ми го задига !!! Ами нали нямало нужда бе...принципен ми е въпросът.

Третото нещо, което най-много ме вбесява е, когато се скараме и той после посред нощ почва  да се "умилква" да ме целува и прочее, когато, аз естествено спя. според мен е неуважение към моя сън и моите чувства, и не е истинско покаяние, а просто се извинява за да правим секс.

Дразни ме и, че трябва да казвам за всяко нещо, рядко се сеща сам. има липса на емпатия за някои неща.

# 2 049
Абсурт, той има родителските права,така че си живеем заедно, просто явно   си иска голямо семейство човека... Одеве като си говорехме и го питах - добре де - къде ще поместим и  още едно дете и той заобяснява,... ами при нас в спалнята, после като порасне ще видим. Ти знаеш ли колко хора живеят и на по-малко място и имат повече деца...При което  му отвърнах, че не само че знам, но и знам в кой квартал живеят Sunglasses Той ми каза - Лигла и се  нацупи . Та през нацупеното затишие пиша Laughing
П.П. Змия, и той беше уж спрял, ама   ужасните му колеги непрекъснато се плодят и явно ме влияят зле Laughing

нормално е да иска, щом те обича Simple Smile това не е на рационално ниво, а си е природно обособено. Иска твоето детенце Simple Smile)

# 2 050
Абсурт, той има родителските права,така че си живеем заедно, просто явно   си иска голямо семейство човека... Одеве като си говорехме и го питах - добре де - къде ще поместим и  още едно дете и той заобяснява,... ами при нас в спалнята, после като порасне ще видим. Ти знаеш ли колко хора живеят и на по-малко място и имат повече деца...При което  му отвърнах, че не само че знам, но и знам в кой квартал живеят Sunglasses Той ми каза - Лигла и се  нацупи . Та през нацупеното затишие пиша Laughing
П.П. Змия, и той беше уж спрял, ама   ужасните му колеги непрекъснато се плодят и явно ме влияят зле Laughing

нормално е да иска, щом те обича Simple Smile това не е на рационално ниво, а си е природно обособено. Иска твоето детенце Simple Smile)
Охаман, много добре си го описала.
Зандали, важно е да има добра атмосфера в семейството,  пространството не е толкова от значение. А пък какво по-хубаво от нов член на семейството!

# 2 051
Дразни ме инатът, който проявява. Понякога си вреди чак  ooooh!
И несмутимото спокойствие, никога не съм го виждала да се паникьосва или да изтрещява, дори в екстремни ситуации - земетресението преди няколко дни и двамата го усетихме, аз за секунди грабнах бебето, сритах с крак мъжо, че ръцете ми бяха заети  Blush и му изкрещях да грабва големия...
А той ме поглежда и съвсем спокойно ми казва: „И къде да ходим ?” После ми дърпа една лекция, че вътре е по -безопасно, щото отвън от сградите може нещо да падне, а къщата е здрава и вътре е по - безопасно...
Сигурно е бил прав, ама на тия му реакции моите първосигнални рефлекси са пак да го ритна с крак, щот нали са ми заети ръцете  Joy

# 2 052
Как може чак сега да се запиша в темата?!

ММ ме дразни, че винаги изкарва мен виновна за всичко. Естествено аз не си мълча и се скараме. От няколко дни не си говорим. Родителите му не са добре със здравето, сериозни проблеми, и знам че нервите му са опънати до н-та степен, притеснен е, аз се опитвам да съм деликатна, да помагам с каквото мога. Но честно ви казвам направо ми омръзна да си изкарва всичко на мен и да вика все едно съм малоумна.
Сега държа, ако искате разбира се да ми кажете кой е прав и кой е крив. Последната разправия за какво беше, вкъщи се отопляваме в хола на климатик, в детската също, в спалнята сме с конвектор. Конвектор в това време -20гр не може да смогне и в спалнята има ледени висулки. Детето не беше добре предната вечер и спах при нея в детската стая. ММ държи климатика в хола да се изключва всяка вечер като лягаме, което за мен е абсурдно, но както и да е. Та той предложи да спим всичките в детската, аз с детето на леглото, а той на земята щял да си сложи възглавниците от дивана в хола. При което му казах, че е абсурдно, първо ще се схване още първата нощ и му казах или той или аз да спим в хола без да изключваме климатика. А другият да спи при детето. При което той ми каза, че съм голяма баровка и кой щял да ми плаща тока в края на месеца. Аз естествено побеснях и му казах, че на студено няма да спя, цял ден мръзна в офиса и през нощта няма да стане. Това ни беше разговорът и сега аз спя при детето,а той на студено в спалнята. Говорим си само по изключение и с по една две думи. Кажете се сега нормално ли е, как да не се дразня?  Blush

# 2 053
  • Бургас
Видял мъжа ти какво е баровка  ooooh!. Ти ако си баровка той как ще окачестви мъж, който държи жена си и детето си на студено и се стиска за нещо толкова елементарно като отоплението. Утре може да реши да карате и на циганска баница, защото какво се глезите да ядете манджи. Като много му знае устата да спи на студено в другата стая.....или да се стяга да работи и да осигурява нормален живот на семейството си. Каква глава на семейство е.

# 2 054
Редно е да сте на топло, още повече, че тия студове са изключение и се надявам скоро да свършат. Сега, ако има къде, може и той да спи в детската (напр да премести дивана от хола). Можете да си купите и една духалка и да обръща нощно време въздуха в спалнята ( за  хола не  знам дали е по-икономично от климатика). Въобще, погледнете на ситуацията като извънредна и вземете извънредни мерки. Щото ако не се стоплите, ще проимате извънредни финансови разходи по закупуване на лекарства и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт