С какво ви дразнят мъжете?

• 234 784
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 2 130
Аз пък откакто казах на моя, че ми е много добре като не ми говори - правя си каквото искам, не готвя, прибирам се, когато искам, въобще, живея си живот на мома, спря да ми се цупи като малко дете. Joy

# 2 131
ах, като го чета това СО някой път съвсем се изумявам  Crossing Arms
кой е този, който най-често ме спасява от глупостите, който творя? ми той
естествено, че ако той ми натресе някоя тъпотия, ще побуча, ще побуча, ЩЕ ПОБУЧА и накрая ще му помогна до колкото и с каквото мога
за какво живеете с тези ваши мъже като всеки ден делите кой какво и защо?
след N на брой години тези неща не са ли толкова размити, че "семейното счетоводство" от този тип да е съвсем излишно?
въпросът ми е риторичен, няма нужда от отговори

# 2 132
  • София
Аз буча съвсем малко. А той като почне да бучи даже смешно ми става. И да мълча не мога вече.
Както казва Бубанка - нали затова сме заедно, да си помагаме в тъпотиите.

# 2 133
Зависи какво е планирал, напълно е възможно и да стигне времето. Не бих се бъркала Peace

Да, да планирал. Ако влезе утре в магазин в 18:30 сигурно ще излезе 10 мин. преди да дойдат гостите с нещо като агнешка плешка и ще я готви до малките часове на следващия ден. Laughing

Wish, нали ми е приятелче, не мога да го оставя, пък и най-редовно ме спасява от блондинските ми изпълнения. Но пък днес си купих най-накрая апарат за мерене на кръвно и ще го тествам утре първо върху него, да видя дали кръвното се влияе от различни нива на стрес.

# 2 134
bubanka, тя пише, че е заета. Той е наясно и е казал, че ще се оправи, ама тя не вярва. Въпросът е да му опява ли да не ги кани или да му се довери? Ако е свободна е друго, ще подготвят двамата.

# 2 135
аз по-скоро се научих с времето да мълча - бях голяма скандалжийка преди време, не знам как ме е изтърпял  Crazy
схванах, че той и от много малко разбира и ако повече си мълча, по-лесно се случва всичко

НСЧ, щом съм заета, правя всичко възможно да намеря малко свободно време и за него - писах "до колкото и с каквото мога" /като все пак ще изсъскам, колкото да отчета несъгласие/, а не да го оставя да се оправя сам както прочетох в предните постове  Grinning

# 2 136
  • София
Е нали има витрини за готова храна - все ще се спасят някак.

# 2 137
  • София
ах, като го чета това СО някой път съвсем се изумявам  Crossing Arms
кой е този, който най-често ме спасява от глупостите, който творя? ми той
естествено, че ако той ми натресе някоя тъпотия, ще побуча, ще побуча, ЩЕ ПОБУЧА и накрая ще му помогна до колкото и с каквото мога
за какво живеете с тези ваши мъже като всеки ден делите кой какво и защо?
след N на брой години тези неща не са ли толкова размити, че "семейното счетоводство" от този тип да е съвсем излишно?
въпросът ми е риторичен, няма нужда от отговори

И аз това се чудя. Понякога като чета уишмастърката си мисля, че е отявлена мъжемразка....... странното е, че все пак има мъж до нея  hahaha

# 2 138
Лично в нашето семейство такава криза не сме имали от поне 10 години. За това ме е яд, че мълчи и бучи и той не знае защо! Сложих да вечеряме, а той излезе някъде, върна се и гледам го реже маруля и мучи. Вече ми е смешно, егати и ината. Ама и аз не се давам. Като беше в чужбина повече си говорехме.

# 2 139
аз по-скоро се научих с времето да мълча - бях голяма скандалжийка преди време, не знам как ме е изтърпял  Crazy
схванах, че той и от много малко разбира и ако повече си мълча, по-лесно се случва всичко

Точно!

zveti81, много кофти така. Дано му дойде акъла по-скоро, че си представям колко е неприятно това положение и за детето ви.

# 2 140
zveti81, твоят инат да не е зодия Козирог? Моят е....е няма такова темерутесто същество Sick. Но аз вече не му се впрягам, оставям го да си мълчи и да си се инати колкото си иска, въобще не го отразявам и накрая той първи прави първата крачка за сдобряване във вид на някаква шега или нещо забавно, за да разчупи леда. Винаги така се получава и всеки път се чудя защо го прави, като накрая пак ще клекне и ще ми се извини newsm78

# 2 141
Оффф, не искам да обръщам много внимание на зодии, обаче и аз съм с козирог и схемата е същата. Понякога не издържам и аз подхващам. Преди много емоционална бях като се започне сърдито мълчание, но се поукротих  Sunglasses
Сега ми мълчи от 1 час вече и ще гледам филм в пълен рахат  Mr. Green

# 2 142
  • София

Точно!

zveti81, много кофти така. Дано му дойде акъла по-скоро, че си представям колко е неприятно това положение и за детето ви.

Аз, за ужас на някои, бих те посъветвала да го изненадаш приятно- все пак, ти си предизвикала топурдията и няма да ти стане нищо, ако я прекратиш.

# 2 143

Wish, нали ми е приятелче, не мога да го оставя, пък и най-редовно ме спасява от блондинските ми изпълнения. Но пък днес си купих най-накрая апарат за мерене на кръвно и ще го тествам утре първо върху него, да видя дали кръвното се влияе от различни нива на стрес.
А, чудесно! Само, с оглед прецизността на изследването, поработи лично върху нивата на стреса. Mr. Green

Ех, Роналдченце, по рождение ли ти е липсата на чувство за хумор или е резултат от ампутация>

# 2 144
НСЧ, щом съм заета, правя всичко възможно да намеря малко свободно време и за него - писах "до колкото и с каквото мога" /като все пак ще изсъскам, колкото да отчета несъгласие/, а не да го оставя да се оправя сам както прочетох в предните постове  Grinning
От написаното оставам с впечатление, че няма да е вкъщи, освен по телепатия да готви Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт