Лидл ::60::

• 88 456
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
И аз обичам твърди круши. Утре ще взема, днес не успях да отида. Кои ябълки са хубави? Преди взимах едни полски-дребни, но много вкусни, но предишния път не ги видях.

# 46
  • Sofia
И аз обичам твърди круши. Утре ще взема, днес не успях да отида. Кои ябълки са хубави? Преди взимах едни полски-дребни, но много вкусни, но предишния път не ги видях.
В момента има едни зелени ябълки...децата ометоха 4 килограма за няколко дни ( е и с наша помощ,де  Simple Smile )
Някой има ли представа щеките от четвъртък дали са на добра цена...нямам представа как вървят,а се замислих,че ни трябват.

# 47
  • у дома
Фиксирах някакви адаптирани книжки на български и английски език-някой има ли отзиви,че много бързахме и не можах да ги огледам...

# 48
  • София
Записвам се да ви следя. Другата седмица ще взема грейки, за 20лв. ми се струват перфектни за пишман планинари  Mr. Green

# 49
Е, значи да взема още круши и аз, щом ги хвалите. Mr. Green Баща ми купи преди няколко дни, но отлежават- от страх да не са прекалено твърди... Laughing Трябват ми за смутита предимно- щом са сладки и могат да траят известно време е супер. Twisted Evil
За стелките да ви питам няколко вида ли са? newsm78 Или това розово-червеното се слага върху стелката с "топченцата"? Thinking
Аз пък днес заредих малко пъстърва, буквички за детето, банани, кисело мляко....обаче съвсем забравих за промоционалните топчета! Mr. Green
Някой питаше за бебешките завивки или одеалцата за повиване? (защото показаната снимка беше на завивката, а тя май беше 39,90 лв newsm78 ) Одеалцата много ми харесаха (чак съжалих, че си нямам вече бебе Laughing ), мекички, от някакъв плюш, хубава картинка. И според мен и цветовете този път, макар и малко нестандартни, са много приятни и свежи. Peace Завивката не я огледах много добре, както и опаковките... Hug

# 50
Цитат
За стелките да ви питам няколко вида ли са? newsm78 Или това розово-червеното се слага върху стелката с "топченцата"? Thinking

Не знам,дали съм те разбрала,но са снимани два варианта стелки- дамски и мъжки,отдолу и отгоре. Розовото е изглед отдолу на дамската стелка,а това с "топченцата" е отгоре,където се стъпва.

# 51
  • Пловдив
+1 за крушите, трайни са и заредих

# 52
-10 за кафето 3 в 1. Вярно, че са 10 бройки за 1,25 в момента, но дори в половин чаша вода става с вкус - "боза".

# 53
Аз харесвам 2 в 1.
  Мисля ,че и преди съм го писала в това без захар съдържанието на кафе е по -голямо / независимо от марката / . На Нескафе отдавна го развалиха.
  3 в 1 от  Лидл не съм купувала от години ,още в началото не ми хареса.
 Но аз го правя и с по-малко вода / защото имах една колежка  пакетче 3в1 на нескафе  правеше с близо 300 мл вода Grinning /

# 54
Ами първият път опитах в чаена чаша 250 мл. може би и 1 пакетче. Ами беше с вкус на мръсна вода от чешмата. Вторият път с половин чаша (може би 100-125 мл), е, стана с вкус на "боза", ама рядка. Иначе на пакетчето пише 18 грама с 10 % съдържание на кафе т.е. 1,8 гр. и да се разтвори в 150 мл вода. Ако вземете една тенекиена опаковка нескафе например от 100 гр., там пише, че е за 50 кафета - т.е. 2 гр. кафе за порция. Явно третия опит ще е в рамките на 100 гр. вода пък дано тогава има вкус на кафе.

# 55
  • Щастлива мама на 3 слънца
Вчера пазарихме доста. И се ядосах на касиера . Бяхме с Децата и напазарувахме яко. Той явно използва. Маркира ми 2 пъти зеле. А взех 1 . после взех 2 пакета сьомга. Бяха намалени. Само на 1 та беше отчел . Бяхме тръгнали, но много се ядосах и се върнах ме. Награбих го яко тоя. Вика ми то нормално било... Еми това е негова работа да следи какво прави. Намириса ми за измама. Бая го отнесе. Но бях откачила . Не съм за 2,3 лева. Ама мразя да ме правят на маймуна.

# 56
  • Щастлива мама на 3 слънца
Вчера пазарихме доста. И се ядосах на касиера . Бяхме с Децата и напазарувахме яко. Той явно използва. Маркира ми 2 пъти зеле. А взех 1 . после взех 2 пакета сьомга. Бяха намалени. Само на 1 та беше отчел . Бяхме тръгнали, но много се ядосах и се върнах ме. Награбих го яко тоя. Вика ми то нормално било... Еми това е негова работа да следи какво прави. Намириса ми за измама. Бая го отнесе. Но бях откачила . Не съм за 2,3 лева. Ама мразя да ме правят на маймуна.

# 57
 Не толерирам луди скандали  / макар са към избухлив човек/ ,ама това което си написала е ,меко казано  глупаво.
 Всеки греши ,ако пък е имало и суматоха с деца хептен.
 И какво точно постигна като се развихри в магазина ?
 За мен това си е чиста комплексарщина и признак на недобро възпитание.
 Няма проблем ,който да не може да се реши по мирен и дипломатичен начин.
 Всичко друго е .......
  Че мен са ми маркирали 5кг картофи за киви и те бяха намалени на 0,22 някъде и представи си колко бях платила и ги носих и връщах в един летен жарък ден.
 Отидох и ги върнах и скандали не съм вдигала - момчето мило ми се извини .
 Как ви прави удоволствие да карате хората да се чувстват зле и това ви радва.
Извинявам се на всички ,но се надявам да не ставам свидетел на скандали и изблици от този род никога . Бих се почувствала засрамена.
 / На мен ми намириса на селяния тук ./

# 58
  • София
И аз не смятам, че скандалът е най-доброто средство  Peace Всеки греши, абсолютно никога не съм си помисляла, че са се опитвали да ме измамят...пък камо ли да вдигам скандали.Питам културно и проблемът се разрешава.
Би ме било срам да се пеня пред хората и да притеснявам и служителя.
И да не е спам, ще ходя към обяд за шоколади и да видя за нещо останало бебешко.  
Дали има бисквити Закуска? Никога не съм заглеждала, но ми трябват и да не ходя и до друг магазин?

# 59
  • Русе
Дали има бисквити Закуска? Никога не съм заглеждала, но ми трябват и да не ходя и до друг магазин?
Има. Най-накрая на сладките неща са, до Морените са някъде. Само бели са, няма с какао Peace

Общи условия

Активация на акаунт