Измиващи продукти за лице

• 113 710
  • 636
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
В момента ползвам един измиващ крем на Balea за чувствителна кожа /в бледо розова опаковка, в тубичка/. Като консистенция е като тоалетно мляко, не се пени. Не ми харесва, не почиства добре и имам чувството, че ми докара и акне.
Този ,който в момента е намален в ДМ ли? На 3.99? Точно него мислех да си купувам . Двоумях се м/у него и и тази пяна на Алверде , но май ще е тя ,не това на Балеа
Алверде е по-хубава и по-изчистена от вредни съставки от Балеа.

# 136
но и с доста по-силен аромат от пяната на балеа
/аз харесвам и двете/

# 137
  • Варна
Цената е височка, но смятам скоро да пробвам това:

Друг измиващ био гел да препоръчате? На фитокод го разгледах, но като, че ли ми се ще нещо специално за мазна кожа с проблеми. С чаено дърво нещо?

Също заглеждам и това:
http://www.korres.bg/product/146
Гледам, че хвалите измиващия гел на Корес за всеки тип кожа, дали този за мазна кожа ще е също толкова добър?

Ползвала съм тези двата:

Вторият е по-подходящ за мазна и смесена кожа, но си мисля, че и първият ще се отразява добре.
Хубави са, икономични, аз много ги харесвам.

# 138
  • София
но и с доста по-силен аромат от пяната на балеа
Което е много странно за мен - уж Алверде е козметика с по-добри и изчистени съставки, а са доста парфюмирани всичките им неща.

По темата - в момента ползвам синята пяна на Нивеа, не е нищо особено. Ако не се намажа с крем след това определено ми опъва. Като свърши, ще взема или гела на Nuxe или този на Фитокод.

Два пъти седмично ползвам и този scrub на Balea - втора тубичка хабя вече, много ми харесва.

# 139

Два пъти седмично ползвам и този scrub на Balea - втора тубичка хабя вече, много ми харесва.

Частичките му фини ли са? Може ли да се ползва като измиващ гел или си е ексфолиант категорично?

На Alverde много ми харесва измиващия гел с водорасли.

От почни нищо, което съм пробвала на Balea не съм доволна, но специално този скраб с малина ме заинтригува.

# 140
Най-дорият почистващ гел(сапун) за мен е на Рhilosophy. Въпреки недостатъците на другите им продукти, този измиващ гел е чудесен. Не дразни очите и почиства идеално. Освен това съдържа балансиращи кожата съставки и след това не се налага да се използва точинк.
Рhilosophy Purity Made Simple® Facial Cleansing Gel & Eye Makeup Remover

Имат и версия на гела, която е като тоаленто мляко, но не се пени и нещо не го чувствам като правилно почистване.

# 141
  • София
Скрит текст:

Частичките му фини ли са? Може ли да се ползва като измиващ гел или си е ексфолиант категорично?
Фини са частичките, поне според мен. Ползвала съм го и ежедневно като измиващ гел, не ми е правил проблеми.

# 142
Здравейте, красоти!   bouquet
От няколко месеца ползвам четката Mia 2 на Clarisonic, но не мога да намеря подходящ продукт за нея. Провах с Effaclar на La Roche-Posay, Hyseac Gel на Uriage и Clear Pore Normalizing на Paula`s choice , но всички ми пресушават кожата и вследствие се лющи.  Cry Със смесена кожа съм, склонна към акне. Бихте ли ми препоръчали подходящ гел, а и ексфолиант, който позволява по-често използване?

# 143
  • София
Аз харесвам тези с Кларисоник :
Shiseido Ibuki Gentle Cleanser
Clinique Rinse Off cleanser
Clarins Gentle Foaming Cleanser cottonseed/ tamarind
Korres Milk Proteins Foaming Cleanser

Ако ползваш ежедневно Кларисоник няма нужда от мехничен ексфолиант, ще си раздразниш кожата Peace

# 144
Благодаря, Илли!  Hug Ще взема някой от тях.

# 145
От няколко месеца ползвам четката Mia 2 на Clarisonic, но не мога да намеря подходящ продукт за нея.

не я ползвай всеки ден и не ползвай други ексфолианти
имам подобна четка, в началото я ползах по 2 пъти на ден, но установих, че най-добър вариант за мен е 2 пъти в седмицата, макс 3 и то вечер

# 146
Бях спряла да я ползвам, но негативните резyлтати бяха веднага налице - любимите черни точки  #2gunfire и затова реших, че искам да я ползвам всеки ден. Пробвала съм я и по 2 пъти, но ми идва в повече.

# 147
  • София
Веднъж на ден през по-топлите месеци и на мен ми е супер точно заради черните точки Simple Smile
Аз използвам главата за чувствителна кожа.

# 148
И аз използвам същата. Simple Smile

# 149
  • София
Здравейте, дами! Включвам се и аз в темата, защото напоследък реших да полагам повече грижи и старание за кожата на лицето си. Вчера купих малко импулсивно този гел, защото ми свършиха продуктите за почистване
И след разговор с приятелки взех и една такава четка съвсем обикновена е, докато се наканя да инвестирам в професионална. Чудя се колко често е добре да се използва  newsm78 Кожата ми е сравнително суха на моменти, леко се омазнява на челото, но нищо фрапиращо лъскаво (дори наскоро забелязах този блясък  Embarassed), от време на време някой пъпчица ми излиза тук-там. Като търкам четката ми се струва малко прекалено груба  newsm78 И ме е страх да не разраня кожата. Някой да я е ползвал и да сподели повече подробности?

Общи условия

Активация на акаунт