Измиващи продукти за лице

• 113 705
  • 636
  •   1
Отговори
# 120
От близо седмица използва пяна за лице VICHY Purete Thermale, не изсушава кожата и не дразни. За грима обаче мисля, че не се справя много лесно и бързо. Така или иначе аз го премахва преди измиване с пяната   Simple Smile

# 121
Ползвала съм първия, оставяше ми усещане за мита със сапун кожа - истински сапун имам предвид, като едно време на село. Само дето мирише по-хубаво. Опъваше ми страшно на бузите, но пък аз съм със смесена кожа и само Т-зоната се омазнява силно. И като почистване не го помня с добро, тампонът с тоник преди крема се замърсяваше сериозно.

# 122
Момичета да ви помоля да ми препоръчате ексфолиант за лице на някоя дрогерийна марка, подходящ за супер супер чувствителна кожа. По принцип съм доволна от ексфолианта на Nuxe, но в момента нямам възможности и за това търся нещо по бюджетно.

# 123
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кайсиеният на Freeman е доста фин, но моята кожа не е чувствителна, та не смея да давам категорични препоръки.

# 124
  • France
Момичета да ви помоля да ми препоръчате ексфолиант за лице на някоя дрогерийна марка, подходящ за супер супер чувствителна кожа. По принцип съм доволна от ексфолианта на Nuxe, но в момента нямам възможности и за това търся нещо по бюджетно.
От 6 месеца използвам зеленият ексфолиант на Ив Роше. Икономичен е и струваше под 10 лв.

# 125
  • София
Мога да похваля ето тази четка за почистване на лице на Орифлейм
Много добре почиства, а и има приставки, които можете да си поръчате по нататък  Sunglasses

# 126
Намирам за изключително удобство на моята Филипс Визапюр възможността да я ползвам под душа. Като погледна реално, там най-много я използвам.

Иначе засега много съм доволна от четката. Да, знам че Clarisonic са може би най-добрите (така поне се коментира), но аз обичам моята VisaPure. Вчера ми демонтрираха четката на Клиник, нещо не ме впечатли.

# 127
  • София
Намирам за изключително удобство на моята Филипс Визапюр възможността да я ползвам под душа. Като погледна реално, там най-много я използвам.

Иначе засега много съм доволна от четката. Да, знам че Clarisonic са може би най-добрите (така поне се коментира), но аз обичам моята VisaPure. Вчера ми демонтрираха четката на Клиник, нещо не ме впечатли.

Може ли линк за твоята ? От къде си я купи и на какви парички?

# 128

Може ли линк за твоята ? От къде си я купи и на какви парички?

Купих я от каталожен магазин, на място. Беше на промоция - 99 паунда, в Англия.

Иначе линкът е този:

http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2281456.htm

Може би и в България се предлага, не знам.

# 129
Цената е височка, но смятам скоро да пробвам това:

Друг измиващ био гел да препоръчате? На фитокод го разгледах, но като, че ли ми се ще нещо специално за мазна кожа с проблеми. С чаено дърво нещо?

Също заглеждам и това:
http://www.korres.bg/product/146
Гледам, че хвалите измиващия гел на Корес за всеки тип кожа, дали този за мазна кожа ще е също толкова добър?

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 12:15 от Mики

# 130
Купих този на Avene за дъщеря ми, но и аз минавам на него  Mr. Green
Сега съм на Bioderma, но Аvene-то ми харесва повече.

# 131

Много е добър, не изсушава и е много икономичен.

# 132

Много е добър, не изсушава и е много икономичен.

И ние го ползваме с дъщеря ми. Много е хубав и го препоръчвам за проблемна мазна кожа

# 133
  • Бургас
В момента ползвам един измиващ крем на Balea за чувствителна кожа /в бледо розова опаковка, в тубичка/. Като консистенция е като тоалетно мляко, не се пени. Не ми харесва, не почиства добре и имам чувството, че ми докара и акне.

# 134
В момента ползвам един измиващ крем на Balea за чувствителна кожа /в бледо розова опаковка, в тубичка/. Като консистенция е като тоалетно мляко, не се пени. Не ми харесва, не почиства добре и имам чувството, че ми докара и акне.
Този ,който в момента е намален в ДМ ли? На 3.99? Точно него мислех да си купувам . Двоумях се м/у него и и тази пяна на Алверде , но май ще е тя ,не това на Балеа

Общи условия

Активация на акаунт