Измиващи продукти за лице

• 113 651
  • 636
  •   1
Отговори
# 105
ако проблемът е във водата от чешмата, плакни лицето с минерална вода

# 106
  • София
*АДРЕНАЛИНКА*, в редките случаи, в които използвам мляко изплаквам лицето след това с вода, иначе и на мен ми е гнусно, лигаво по-точно  Peace

# 107
  • Sunshine state
Аз си чистя лицето с мокри кърпички за премахване на грим, но задължително след това задължително почиствам и с вода и измиващ продукт. Само с мляко не ми се вижда достатъчно.

# 108
Преди време така се бях обринала от мокри кърпи за лице, че като чуя и ми настръхва косата  bowuu

# 109
  • Sunshine state
Аз съм доволна и до сега не съм имала проблеми - сега ползвам на Агива лилавите.  Peace

# 110
Беше преди доста време и вече не помня от какво се обринах аз. Все пак всичко си е до кожа, а може да съм си купила и ментаци, знам ли  Simple Smile

# 111
Момичета коква четка за лице използвате? Simple Smile

А иначе аз използвам гел на Avene - Cleanance, за да почистя остатъците от крем, ако са останали такива, а и обожавам колко свежа чувствам кожата си след това. Използвала съм и сапуна на Имекс - страшно много изсушава кожата. Използвала съм също синия на Balea, бях си го взела в travel size и честно козано ми беше супер лигав, но добре почистваше, а и не изсушаваше доколкото помня.

# 112
Аз съм с предимно мазна кожа, известно време ползвах Bioderma sebium gel moussant(показан по-назад), много доволна бях, но от време на време ме обземат пориви за нещо ново  Grinning Сега съм с Clinique rinse-off mousse hydro-démaquillante
Скрит текст:

Много съм доволна, много нежен продукт.Принципно винаги хубаво си размазвам грима под душа и става нещо страшно, а този мус почиства много лесно. Няма го неприятният опъващо-сърбящ ефект, освен това е доста икономичен-аз съм с доста широки пръсти и едва свикнах да слагам по-малко количество.Самата консистенция е фина и въздушна.

# 113
  • Пловдив
В момента ползвам тези двата:

И от двата съм страшно доволна. Кожата ми вече е нормална и не ми дразнят или опъват. Почистват перфектно.

Имам и този, но миризмата е толкова силна, че чак ме отвращава вече:

# 114
Аз успях да си пресуша кожата до лющене с измиващия гел на Clinique (от трите стъпки) оправих се с това:

Ползвам го с четка за лице, почиства ми грима и кожата ми се чувства много добре. Принципно съм със смесена кожа, която с цъкането на ЕГН-то става все по-суха, особено бузите. Откакто ползвам това мляко, направо се родих.

# 115
От всичките варианти, които пробвах през Нивеа до Биодерма, в момента съм със сапуна с кал от мъртво море на Касиопеа. И мисля, че ще си остана с него, хем почиства осезаемо, хем не опъва кожата, да не говорим говорим за колко време стига. Blush
Може ли линк към този продукт.
Аз си изчистих днес лицето с мляко
Нямам зачервяване ама и не ми допадна. Гнусно ми е някак. Не е ли то хубаво с вода да мина.
Има и друго проблема често не е в продуктите а във водата.

http://www.casyopea.com/product-category/%D1%81%D0%B0%D0%BF%D1%8 … 0%BE%D1%80%D0%B5/

# 116
Много харесвам всички продукти на Лавера, само с един гел за лице не случих, не беше за моята кожа. Сега използвам това, за комбинирана кожа, за сега съм доволна.
Скрит текст:

# 117
  • Бургас
Имам и този, но миризмата е толкова силна, че чак ме отвращава вече:

Може да пробваш тези двата. Имат нежен аромат и не пресушават кожата
http://www.zoya.bg/%D0%A1%D0%B0%D0%BF%D1%83%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-% … teya-Organics-m46
http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D1%81%D0%B0%D0%BF%D1%83%D … teya-Organics-m46

# 118
  • Щастлива мама на 3 слънца
От всичките варианти, които пробвах през Нивеа до Биодерма, в момента съм със сапуна с кал от мъртво море на Касиопеа. И мисля, че ще си остана с него, хем почиства осезаемо, хем не опъва кожата, да не говорим говорим за колко време стига. Blush
Може ли линк към този продукт.
Аз си изчистих днес лицето с мляко
Нямам зачервяване ама и не ми допадна. Гнусно ми е някак. Не е ли то хубаво с вода да мина.
Има и друго проблема често не е в продуктите а във водата.

http://www.casyopea.com/product-category/%D1%81%D0%B0%D0%BF%D1%8 … 0%BE%D1%80%D0%B5/
Мерси

# 119
Отзиви от това Lumene?

Общи условия

Активация на акаунт