Измиващи продукти за лице

• 113 642
  • 636
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
От всички пяна и геловес цялата ми кожа става много червена. ...незнам какво да взимам вече
И аз съм така Confused  последно , с големи надежди взех измиващия гел на акне аут, но пак същата работа - зачервена кожа  Embarassed Ти пробвала ли си го ?

# 91
  • В един копнеж!
За такива проблемни кожи- медецинска козметика от типа на Юсерин и Ивостин.

# 92
  • Щастлива мама на 3 слънца
Тайга Мерси .и корейски поръчах от ибей пак същата работа.
Вече незнам какво да правя.кожата ми е нормална.
Ни защо е това зачервяване. .... акне аут не е ли за кожа с акне

# 93
В момента съм с Ефаклар на Ла Рош, днес купих 3та поредна опаковка. Имам и една опаковка гел на Биодерма за мазна кожа, но сякаш не съм особено впечатлена. Ползвала съм пяна на Ивостин и Хималия и остават чувство у мен за неизмита кожа.
Околоочен махам с двуфазен дегримьор (в момента на Нивеа), а фдт с мицеларна вода на Биодерма.
Преди време си бях взела и сапуна на Акне аут и от него бях доволна  Laughing

# 94
  • Варна
Да, за акне е, не съм разбрала, че си с нормална кожа   Peace

# 95
Ползвали ли сте пяната за лице на Хималая? Някакви отзиви?

# 96
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз я приключвам в момента. Доволна съм, без да мога да кажа, че е най-добрият вариант на пазара.

И имам въпрос, за пените на "Нивеа". Онзи ден бях бях при приятелка и се наложи да ползвам нейната (розовата, за суха кожа). Изумих се колко качествено и без остатък свали доста тежкия ми вечерен грим, та ми се искаше да попитам- всичките им пени ли се справят така добре или само розовата? Че не ме устройва вариант за суха кожа Blush

# 97
Аз я приключвам в момента. Доволна съм, без да мога да кажа, че е най-добрият вариант на пазара.

И имам въпрос, за пените на "Нивеа". Онзи ден бях бях при приятелка и се наложи да ползвам нейната (розовата, за суха кожа). Изумих се колко качествено и без остатък свали доста тежкия ми вечерен грим, та ми се искаше да попитам- всичките им пени ли се справят така добре или само розовата? Че не ме устройва вариант за суха кожа Blush
Аз съм със синята. Много ми опъва и се зачервявам от нея. Индивидуално е

# 98
  • София
.       
Опитай почистващи масла или олио за сваляне на грим, може пенещите се продукти да ти предизвикват някаква реакция.                                                     

# 99

според мен е за по-мазна кожа
имам малък флакон, за проба
няма да купя голям, опъва и ми пресушава

# 100
От всичките варианти, които пробвах през Нивеа до Биодерма, в момента съм със сапуна с кал от мъртво море на Касиопеа. И мисля, че ще си остана с него, хем почиства осезаемо, хем не опъва кожата, да не говорим говорим за колко време стига. Blush

# 101

според мен е за по-мазна кожа
имам малък флакон, за проба
няма да купя голям, опъва и ми пресушава
Да, то си е указано на опаковката- за мазна кожа с широки пори.

# 102
съвсем права си  Crazy
флаконът е малък /50 мл/ и съм видяла само gentle refreshing foaming face wash
с миниатюрни букви пише и deep cleaning oily skin, но чак сега обърнах внимание  Laughing

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 16:46 от bubanka

# 103
В интерес на истината, за мазна кожа е наистина нежен. На мен не ми опъва и след измиване не скърцам. Пяната на "Себамед", която си купих този уикенд, е доста по-агресивна, отделно оставя повърхностен слой на кожата. Става само за ползване вечер.

# 104
От всичките варианти, които пробвах през Нивеа до Биодерма, в момента съм със сапуна с кал от мъртво море на Касиопеа. И мисля, че ще си остана с него, хем почиства осезаемо, хем не опъва кожата, да не говорим говорим за колко време стига. Blush
Може ли линк към този продукт.
Аз си изчистих днес лицето с мляко
Нямам зачервяване ама и не ми допадна. Гнусно ми е някак. Не е ли то хубаво с вода да мина.
Има и друго проблема често не е в продуктите а във водата.

Общи условия

Активация на акаунт