Измиващи продукти за лице

• 113 633
  • 636
  •   1
Отговори
# 60
  • No Line On The Horizon
BWC 3% AHA Facial Cleanser откъде го купуваш?

# 61
  • София
Кремът за измиване на Юриаж съм го ползвала. Хубав е. Не бих казала, че след него кожата ми не е имала нужда веднага от крем (но и с обикновено тоалетно мляко, ако си мина лицето и после изплакна, пак ми опъва). НЕ ми харса, че беше силно ароматичиран и то с една химическа миризма... Просто миризмата в един момент ми дойде вповече и не повторих покупката.

# 62
  • София
BWC 3% AHA Facial Cleanser откъде го купуваш?

От iherb.com  Peace

# 63
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Някой с впечатления от антибактериалната пяна на Себамед?

# 64
Някой с впечатления от антибактериалната пяна на Себамед?

Аз я ползвам в момента, не е лоша, измива добре, за смесен тип кажа каквато е моята е добра,матира ми кожата Simple Smile

# 65
  • Щастлива мама на 3 слънца
Кое по ви допада. Пяна или гел? Имам чувството, че Пяната не ми измива. С нивея се мъча сега.

# 66
Аз ползвах пяната на Себамед почти два месеца. Тя ми изсушаваше доста кожата. Моята е много мазна и проблемна, държах я по пет минути на лицето уж да убие бактериите и да не излизат повече пъпки. Grinning Не е лоша, но и аз имах такова чувство, че само тя не ми измива добре лицето.
По-принцип не свалям грим само с измиващ гел, но понякога когато съм много изморена влизам направо в банята и си мия лицето с гела. С пяната абсуд да измия нещо. Чудех се да я купувам ли пак, но още не съм решила. Не елоша, но съм си свикнала с измиващ гел.
Аз в момента съм с този на Ла рош- ефаклар. От доста време съм с него, харесва ми. По-принцип само тези медицинските ползвам. Но на Авен повече изсушава.

# 67
Кое по ви допада. Пяна или гел? Имам чувството, че Пяната не ми измива. С нивея се мъча сега.
Аз предпочитам гел, и сега таза на Себамед  е пяна и с нетърпение чакам да ми отпадне, не бих поръчала повече от нея Rolling Eyes

# 68
Минала съм през геловете на Bioderma, SVR, La Roche-Posay, докато най-накрая не открих този:

Много е приятен и изобщо не ми изсушава кожата както другите. Препоръчвам го на всички с чувствителна и/или суха кожа.  newsm10

# 69
Минала съм през геловете на Bioderma, SVR, La Roche-Posay, докато най-накрая не открих този:

Много е приятен и изобщо не ми изсушава кожата както другите. Препоръчвам го на всички с чувствителна и/или суха кожа.  newsm10
А. От къде го взимаш

# 70

А. От къде го взимаш
В по-големите аптеки, а и не само, я има козметиката на Skincode. Аз лично пазарувам от аптеката в Mall Sofia.

# 71

А. От къде го взимаш
В по-големите аптеки, а и не само, я има козметиката на Skincode. Аз лично пазарувам от аптеката в Mall Sofia.
A каква и е цената

# 72
В момента си мия лицето с Ла Рош измиващ гел. Доволна съм засега. Ползвала съм пяната за лице на Хималая, на Нивея също, Биодерма измиващ гел, Клиник, Синхролайн и др.
В момента съм хвърлила око на гелът на Акне аут. Търся си измиващ продукт, който се бори срещу появата на акне, но също така и не пресушава кожата така, че да се лющи.

# 73

Днес си купих почистващ гел за лице за суха и чувствителна кожа на L'oreal. От първо ползване съм доволна, а е бюджетен вариант. Взех го за 7 и нещо.

Този ли е:

http://www.loreal-paris.co.uk/skin-care/face-cleanser-and-toner/ … g-gel-cream-wash#

По темата - от години ползвам Neutrogena Visibly Clear 2 in 1 Wash and Mask и много ми харесва, но понякога ми се иска да разнообразя малко.
Харесвам и показаните по-нагоре Bioderma Sebium и Avene Cleanance.

# 74
От години мия лицето си само с гелът на Фитокод
http://phytocode.bg/shop/rosa-damascena/hidratirasht-gel-phytoco … eto-1-detail.html
Най-доброто за мен, няма парене, изсушаване, опъване, пъпки...просто мека, хидратирана и чиста кожа след него.
перфектен е и не бих го заменила за нищо друго  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт