Измиващи продукти за лице

• 113 501
  • 636
  •   1
Отговори
# 45
Аз рядко попадам на продукт за измиване на лице,, от който да съм доволна. Все ми изсушават кожата. Наскоро обаче майка ми ми подари гел за лице с роза на "Агива". Много съм доволна от него! Мирише много приятно, не изсушава и кожата остава мекичка. Пише, че е подходящ за измиване на грим от очите, но не съм пробвала. Също да спомена, че сестра ми живее във Франция и беше подарила разни кремове на "Агива"  на майката и бабата на приятеля си. Жените явно са останали много доволни, защото като дойдоха в България си накупиха за тях си и за приятелките си почти всичко, което намериха на тази марка.

# 46
За кой гел на Фитокод говорите, може ли линк. И пени ли се, има ли частици, за каква кожа е?

# 47
# 48
  • Пловдив
Ако сте с мазна и проблемна кожа, препоръчвам този гел.Приятелят ми го ползва и доста му редуцира омазняването на лицето.Беше ползвам и на Биодерма,отново за мазна кожа,но нямаше ефект.

# 49
Ето от тези два продукта съм много доволна. Да отбележа само, че грима си го почиствам преди това.

# 50
# 51
  • Пловдив

Списък на магазините във Варна,където се предлага Фитокод
http://www.phytocode.bg/shops/varna.html

Аз съм доволна от дневния крем, от същата серия.

# 52
  • Щастлива мама на 3 слънца

Списък на магазините във Варна,където се предлага Фитокод
http://www.phytocode.bg/shops/varna.html

Аз съм доволна от дневния крем, от същата серия.
Мерси а дали дават тестери на измиващия гел

# 53
Двете ми най-добри попадения (за моята кожа, разбира се)

# 54
  • Стара Загора
Аз ползвам тези двата, от които съм много доволна :

Много добре почистват и не изсушават кожата ми.

# 55
Решила съм другата седмица да "инвестирам" в една от двете по-долу показани електрически четки за лице:

Бая почетох информацията от сайта на Филипс, има малка разлика. Единият модел (розовата четка) има 2 скорости (за нежно, и за дълбоко почистване) и две съответно две четки (за чувствителна и за нормална кожа). Четох и доста ревюта.

Разликата в цената по принцип при нас е £20, като обаче в момента по-евтината четка е в промоция, и по този начин става £50 по-евтина, и за изкушавам да я купя нея. Бих могла дса купя допълнителна четка за чувствителна кожа (струва осем паунда), е, скоростта няма как да я добавя.

Моля за мнение от ползващите горепосочените модели четки, и особено тези, които имат по-скъпия модел (относно това дали използват скоростта и/или четката за нежно почистване).

Прегледах доста материал из нета, и въпреки че на пазара има изобилие от такива уреди и много от тях са на многократно по-ниски цени, и сигурно ще бъда посъветвана да не харча повече, аз съм решила, че ще купя Philips VisaPure.

# 56
  • Sunshine state
Аз не съм ползвала четките на Филипс,но според мен по-добре да си вземеш по-скъпият модел,понеже скоростта има значение.  Peace

# 57
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вчера след големи колебания се сдобих с ето този

След първото измиване не съм възхитена, леко опъва кожата. Ще видя какс е справя и с грим довечера.
Цитирам се, за да споделя, че този гел е пълен боклук. Измива лошо, опъва, след два часа кожата лъсва, не сваля грим. Пълно разочарование Tired
Мисля да го ползвам за деколтето отвреме на време, колкото да не го хвърля директно в коша, и ще търся нещо друго.

# 58
Аз не съм ползвала четките на Филипс,но според мен по-добре да си вземеш по-скъпият модел,понеже скоростта има значение.  Peace

Здравей! Благодаря ти за съвета. Забравих да спомена, че всъщност че едната скорост (за дълбоко почистване), която се предполага да е по-високата, е еднаква при двата модела четки. Другата скорост, която я има при по-скъпия модел, е за по-нежно почистване, която скорост е по-ниска, предполагам.

Намерих видео в един блог, на българска девойка, имаща по-скъпия модел (с двете скорости), в което тя споменава, че използва нормалната четка, а и от демонстрацията забелязах че използва и по-високата скорост.

Питанията ми звучат като собствени размишления и самовнушаване, че по-евтината четка ще ми свърши също работата (все пак 50 паунда са си голяма разлика!), но ще ми е интересно да прочета и други мнения, за да претегля сама за себе си всички за и против, преди да купя.

Благодаря ви предварително!

# 59
  • София
Моята кожа напоследък не мога да я позная, започнаха да ми излизат ужасни пъпки, основно по линията на челюстта. От тях ми остават и доста неприятни червени белези.Иначе е нормална, нито се омазнява, нито е суха. В момента използвам следните измиващи, с които се опитвам да се боря с проблема:
Burt's Bees Facial Cleanser
Apivita
BWC 3% AHA Facial Cleanser това вечер, горните две сутрин.
Преди тях задължително почиствам грима с масла - едно на BalmBalm или напоследък само с чист зехтин и кърпа. Затова и не мога да кажа как се справят с премахването на цялостен грим. И трите много ми допадат, особено гела на BWC. Кожата след него е много мекичка и порите са видимо стегнати. И трите не пресушават, поне моята кожа се чувства много добре.
За четките - и аз имам евтин вариант, който е от Лидл. Нямам база са сравнение, но ми се струва, че почиства много добре, нямам черни точки. Ползвам я през вечер.

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 15:09 от *Carrie*

Общи условия

Активация на акаунт