Табу ли е третото дете в България и защо?

• 199 522
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 580
  • sofia
Какво е балконинг?

И ти от едно парти си направи генерални изводи за всички деца, вкл. и твоето? Нали си учила как се събират данни за да стигнеш до подобен тип изводи?

# 2 581
Балконинг е практикуваното от отвързаните чужди туристи, държани на въженце у дома, като дойдат на слънчев бряг и пият до премала да се мятат от балкона на хотела в басейна.

# 2 582
Напротив, дори мога да кажа, че прекалено много неща са правени, само и само да му е весело. Имаше едни години, в които съм му устройвала уикенди, които са модел за всеотдайно майчинство а ла ССФ. Воден е къде ли не, в града и извън града, споко- не го заключвам в килер.

Не знам всички ли бяха невидели, обаче мятането в басейна с топки, скачането по всички меки препятствия- всички деца го правеха.

Та относно трите деца: идеално извинение да не прекалявам с хипер-забавленията. Просто ще се снабдя с двор и ще ги пускам там, когато времето позволява.

# 2 583
  • София
Сред държавните градини има места, на които им се носи слава. Обикновено вървят и с пробивна директорка, която пък взима и подкупи. За там е достатъчно да си хилиардер с десетки левове.
Не знам за Пловдив, но имам опит за София. Въпросните пробивни директорки изобщо не влизат в контакт с някого само, защото има пари. Имам познати, които не са успявали да стигнат дори до разговор, защото имат пари, но имат други липси и излишъци.

Съответно и накратко и от опит - няма ексцесии нито при празнуването в градината, нито при евентуално парти извън нея...

Балконинг правят тези, които пристигат на Слънчев бряг с чартърен полет и с основна цел да не изтрезнеят. Не знам защо, но скачат и от балкони.

# 2 584
Интересно е обаче как нещата са контрастни: като са малки, мега-хипер фън, после 12 години робство в училище...

# 2 585
Аз знам защо скачат. Защото са невидели и се държат като отвързани тук.

# 2 586
Интересно е обаче как нещата са контрастни: като са малки, мега-хипер фън, после 12 години робство в училище...

Това не е вярно.
1-5, че дори и 6 клас е чудесно време, което позволява съчетаване на учение с доста различни дейности извън училище.
12-те години не са 12 въобще. Ако има зор, той е в гимназиален курс, което го отчитам за ОК, предвид възрастта вече на децата.

# 2 587
А какво точно трябва да си видял, за да се сетиш, че не е добре да се скача от балкон?

Има разлика между "вързан" и такъв, който е видял и разбрал защо не всичко е позволено.

# 2 588
  • sofia
Аз само съм повръщала през балкон....от тогава не пия джин  Mr. Green

# 2 589
Аз само съм повръщала през балкон....от тогава не пия джин  Mr. Green

а като дете прекалявала ли си с фъна? hahaha

# 2 590
  • Куциндрел
Какво детско парти, нали говорим за РД в градина?

На това милиардерско бебе за какво му е овца на партито?

# 2 591
Дали нищо им няма- то ще се види. Като за начало излиза невероятно превъзбуден, с емоции на 6. Някъде се прекрачва границата на детско веселие и се стигат съвсем други нива, това в последно време. Да, децата е хубаво да са весели, ама сега са направо маниакални...
Виж сега. То си зависи и от това колко емоционално и възбудимо е детето. Моето голямото дете много се превъзбуждаше от продължителна игра или забавления-направо изпадаше в нервна криза и ставаше неадекватно.
Като забелязах това и почнах да  наблюдавам играта-стигнеше ли до един "предел" и си прибирах дъщерята.  Но на много от децата това изобща не им влияеше-друг вид нервна система явно...
Аз и затова се притесних да я пусна голямата на лагер, защото събере ли се с повече деца и след определено време престава да разсъждава трезво. В крайна сметка я пуснах да ходи, ама седем дни не можах да спя...

Всяко дете си има различна поносимост. Голямото ми не понася прекалената шумотевица и хаос-изморява си и се изнервя.
Но виж малкото е гьон...хич не му пука. Има ли тълпа-там е. И не се превъзбужда изобщо-винаги разсъждава трезво независимо от ситуацията, в която  е поставено..

# 2 592
  • sofia
Правехме си го по домашному за РД.
Нашите като ме заточеха на село по цяло лято, като се съберем разни безобразни.....простотии да искаш. Не само ни хрумваха, ама и ги изпълнявахме.

На това милиардерско бебе за какво му е овца на партито?
За да види такава на живо, най-вероятно. Не, че ще има спомен.

# 2 593
  Значи щом като малко скача в басейна с топките, като голямо не му мърда балконинг?

Басейна с топките е много готино нещо. Батута също. А пък ластичните въжета, те пък какъв са кеф...
  Що не съм пак дете, да се метна с хлапетата....

# 2 594
Не знам за балконинга, но бях се изумила като четох за случай на пак такива алкохолни туристи, единия от които си беше наврял пиратка в задните части и я бяха взривили. Бяха му се пръснали вътрешностите, егати лудите хора...

Общи условия

Активация на акаунт