Табу ли е третото дете в България и защо?

• 199 355
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 595
Това българи ли?

# 2 596
  • Куциндрел
На батут водим детето редовно, щом се стопли и отворят замъците и батутите сме там почти всеки уикенд.
Има в квартала сладкарница с детски кът с басейн с топки и там ходим често.
Наистина е голям кеф.

# 2 597
Не вярвам да са българи.
Не съм чула и българи да практикуват балконинг колкото и да са пияни...

# 2 598
Аз само съм повръщала през балкон....от тогава не пия джин  Mr. Green
Именно поради тази причина трябва да има закон, който да забранява долните балкони да бъдат издадени пред горните.
Трябва поправка в ЗУТ..ако стана депутат ще я предложа, пък ако ще и цялото архитектурно съсловие да ме плюе...

# 2 599
Не, англичани, нали говорим за алкохолните туристи у нас.

# 2 600
Русалка, твоите са гимназистки, там има социални връзки. Говоря за деца в детската градина, които буквално са израснали с навика да има навсякъде аниматори, боички за лице, балони и непрестанен фън. Страшно е. За тях е даденост да имат рожден ден в център, с аниматор.

Боже, какво правят във вашата детска градина?
Какви боички, какъв фън?
Децата ми, когато ходеха на градина, имаха режим. Учеха букви, фина моторика и стихчета, после спяха, после ходеха на народни танци или плуване. Какви балони, какви 5 лв? Рожден ден в градина се празнуваше като си занесеш тортата и ти изпеят песничка децата. В ежедневието, в което сутрин детето влиза в градината и вечер към 18:оо часа, а някои и по-късно-ги прибират-от къде го взехте това време за фън точно и презадоволяване с балони и боички по лицето?[/b]
Именно подчертаното е вярно и именно защото е веднъж дваж на месеца е чакано и желано от децата. Не знам кои деца са чак толкова презадоволени от забави в днешния свят на забързано ежедневие и 10 часа извън дома на градина ,у-ще и занималня ...
Не знам , доста странни неща чета и не знам как да ги приема ; като шега или като преекспониране на някакви скрити помисли ?

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 19:03 от Анонимен

# 2 601
  • София
...

Моята не знам дали е специална, но просто струпването е такова, че дори няма замисляне дали да има аниматор, а кой ще е най-забавен, модерен и по-интересен от всичко, което презадоволеното дете е виждало до момента.

Обаче дори да мога да си позволя, скептична съм и аз към аниматорите.
Не съм изчела последните титанични страници, темата има потенциал за култова... Sunglasses
Но защо не си запишеш детето в нормална градина вместо при разглезени лигочи на разни парвенюта? Не те ли вълнува каква среда му осигуряваш? Thinking

# 2 602
  • Куциндрел
Децата си правят достатъчно фън в градината. Моето редовно го вземам разрошено, изпотено и ухилено кат ряпа.
Уикенда ми е по-трудно да намирам забавления за детето, щото сякаш като стане събота и децата ги скриват някъде чак до понеделник сутрин. Особено зимата.

# 2 603
  • sofia
Аз само съм повръщала през балкон....от тогава не пия джин  Mr. Green
Именно поради тази причина трябва да има закон, който да забранява долните балкони да бъдат издадени пред горните.
Трябва поправка в ЗУТ..ако стана депутат ще я предложа, пък ако ще и цялото архитектурно съсловие да ме плюе...
Долният не беше издаден, но това не попречи да се нацапа. На сутринта с парцал ходихме да се извиняваме, разбрани се оказаха хората, казаха, че те ще почистят. Какви съседи имаше навремето! Какво разбиране към тийн прояви!

# 2 604
Балконинг е практикуваното от отвързаните чужди туристи, държани на въженце у дома, като дойдат на слънчев бряг и пият до премала да се мятат от балкона на хотела в басейна.

И без въженце става. На Златните посред бял ден висят полупаднали от балконите, просто защото са много пияни и не знаят на земята ли са, на луната ли са. Тук-таме падат. Един финландец беше съдил (или пуснал оплакване) от туропер, че му взели парите и не го закарали на Златни пясъци. Той една седмица спал във фоайето, като не пиел де. Забравил човекът.
Това обаче какво общо има с детските рождени дни? На когото от малък не му се отказва портокалов сок и пица като порасне става алкохолик?  Mr. Green

# 2 605
Балконинг е практикуваното от отвързаните чужди туристи, държани на въженце у дома, като дойдат на слънчев бряг и пият до премала да се мятат от балкона на хотела в басейна.

И без въженце става. На Златните посред бял ден висят полупаднали от балконите, просто защото са много пияни и не знаят на земята ли са, на луната ли са. Тук-таме падат. Един финландец беше съдил (или пуснал оплакване) от туропер, че му взели парите и не го закарали на Златни пясъци. Той една седмица спал във фоайето, като не пиел де. Забравил човекът.
Оххх. Отдавна твърдя, че студения климат влияе зле на мозъка...На тези хора просто им избиват чивиите като ги перне малко слънцето... hahaha hahaha

# 2 606
  • София
В нито едно училище, било то държавно или частно, не си застрахован срещу разглезени деца с родители мутри/мутрески, кифли, селфиетки и прочие.

# 2 607
...

Моята не знам дали е специална, но просто струпването е такова, че дори няма замисляне дали да има аниматор, а кой ще е най-забавен, модерен и по-интересен от всичко, което презадоволеното дете е виждало до момента.

Обаче дори да мога да си позволя, скептична съм и аз към аниматорите.
Не съм изчела последните титанични страници, темата има потенциал за култова... Sunglasses
Но защо не си запишеш детето в нормална градина вместо при разглезени лигочи на разни парвенюта? Не те ли вълнува каква среда му осигуряваш? Thinking

Децата са си ОК, а още по-ок е това, че са само 12 в групата, а не 26 или 32. Може да пресметнеш, че шансът да си обменят болести намалява. А ако някое дете се разболее, неработещата му майка си го държи у дома и така още повече ограничава боледуването.

Освен това мога да си го заведа в 10 сутринта, вместо да търча в ранни зори, за да е готов за сутрешна проверка в държавна градина.

Та не се грижи толкова, баланс съм намерила за себе си, но по темата за рождените дни и идеята за забавления си запазвам мнението.

А в държавни градини също има родители с претенции до небесата.

# 2 608
  • Куциндрел
Мит е, че не можеш да си заведеш в 10 сутринта детето в държавната градина и че ги искат до определен час. Не знам от къде си черпиш тази толкова "ценна" информация. Mr. Green
Единствено не можеш да ги заведеш когато е часа за обеден сън.
Предполагам, че по частните градини също има майки, които си водят децата болни, нищо че могат да ги гледат у дома.

# 2 609
От практики в държавни градини- чувала съм.

Веднъж се случи да заведат болно дете- скараха се доста на майката и си го взе. Други не смеят да ги водят болни. Така че и това е мит. Наистина в моя случай се вижда ясно, че не се водят болни деца.

Общи условия

Активация на акаунт