Да си разтълкуваме съня - 8

• 48 723
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Снощи сънувах, че съм спечелила шестица от тотото. Дадоха ми някакви пари в плик - част от печалбата, а другите трябваше да ми ги преведат по банка. Парите в плика бяха банкноти и бяха чужда валута - нещо с розово и лилаво. Дадоха ми ги като на нещо като церемония. След това се прибрах със сестра ми към вкъщи, което не беше истинското вкъщи, а къща дървена с тесни извити дървени стълби. Усетих, че със сестра ми нещо не е наред. Затвори се в стаята си. Аз отидох при нея и я заварих да плаче. Казах й че съм си мислела, че ще се зарадва за мен, а тя се е разстроила. Все едно си беше помислила, че нещо в мен ще се промени.

Съблазнително предложение, възможност за напредък - в служба, финанси или някакво начинание - което обаче ще бъде малко рисковано, с неясен изход и е възможно да се отрази зле на здравето ти. 

Благодаря ти много!  bouquet

Имах такова коварно предложение наскоро, което отказах, но не знам дали сънят е закъснял или следва нещо подобно пак да се случи.

Ако има и други тълкувания съм готова да ги чуя Simple Smile

# 361
Това е значението на този сън, needhelp.

# 362
Снощи сънувах, че съм спечелила шестица от тотото. Дадоха ми някакви пари в плик - част от печалбата, а другите трябваше да ми ги преведат по банка. Парите в плика бяха банкноти и бяха чужда валута - нещо с розово и лилаво. Дадоха ми ги като на нещо като церемония. След това се прибрах със сестра ми към вкъщи, което не беше истинското вкъщи, а къща дървена с тесни извити дървени стълби. Усетих, че със сестра ми нещо не е наред. Затвори се в стаята си. Аз отидох при нея и я заварих да плаче. Казах й че съм си мислела, че ще се зарадва за мен, а тя се е разстроила. Все едно си беше помислила, че нещо в мен ще се промени.
Възможно ли е сънят да е свързан и със притеснения покрай сестра ти.Някаква ситуация м/у вас.Загрижиност или нещо друго....

# 363
Възможно ли е сънят да е свързан и със притеснения покрай сестра ти.Някаква ситуация м/у вас.Загрижиност или нещо друго....

Не мисля, там всичко е наред ... поне засега де и се надявам така да си остане.

Много често сънувам и това ми харесва, но рядко (сравнено с общия ми брой сънища) имам сънища, които да ми направят силно впечатление. Затова вярвам, че те - синищата, искат да кажат нещо.

Предполагам, че Justem.30 е разтълкувала съня правилно, но защо е в следствие, а не предвестие. Или може би ще се повтори ситуацията ... ще поживеем и ще видим Simple Smile

Благодаря ви и на двете за помощта!

# 364
  • София
Здравейте, отново търся помощ в разтълкуването на съня ми.
Сънувах следи от земетресение, стоях пред почти разрушена къща без покрив, само стените бяха останали. Отвън беше неизмазана, а отвъъре стените бели и напукани. Беше построена директно върху пръстта, самата почва също беше дълбоко пропукана. Стоях и пипах с пръсти стените и не знаех какво да направя.
Със сигурност знам, че не е на добро на какво точно мога да очаквам?
Благодаря предварително

# 365
Следобеден сън, в съня си бях тотално в шок, сега 10 минути след него - още съм.  Shocked ooooh!

Скрит текст:
Сънувах, че се къпя, и пред имаше много тубички еднакви, с шампоан, балсам, маска за коса, лак за нокти.... И когато се погледнах в огледалото бях в шок - косата ми отпред я няма, окапала е. Оказа се че съм използвала някакво нещо, от което падат космите  #Crazy ...  И беше ужасна гледка. Почнах да треперя и плача. Чудех се как да оправя горе-долу нещата, та реших да взема коса отзад и да я прехвърля отпред....  След това се зачудих: Ами щом косата ми и окапала, защо миглити ми още са тук? / Пипнах ги и.. те също падаха..просто ги взимах, изваждах. Ужасно чувство.

# 366
Аз пак сънувах сън с мой роднина, притеснителен ми се стори, но дано не е нещо лошо.

Сънувах, че отивам с майка ми при нотариус/адвокат (не помня точно какво беше). Помещението беше като подземие, като онези мазета с прозорче на нивото на тротоарите в старите блокове. Обясних на нотариуса/адвоката за какво съм там. Имаше проблеми с  апартамента ми. Обяснявах как е бил наследствен и през коя година сме оправили всичко. Майка ми се държеше като невменяема. Като под невминяема, нямам предвид преструвки или нещо от сорта, а наистина като умствено изостанал човек.

# 367
Аз сънувах, че пътувам в автобус, и съм на Орлов мост в София, до прозорец близо до задната врата, имаше задръстване пред нас, аз съм с летни дрехи   bouquet

# 368
Здравейте. Сънувах, че съм в нас и дойде жена да провери дали на семейството ми е правена магия. Започна да казва някакви думи, след което иззад секцията в хола и откъм леглото в спалнята излязоха 2 мишки и се разтичаха, а на едно място на килима в хола се появи петно като от вода. И жената ми каза - като малка си стояла на мястото, където е петното, и жената, правила магията, те е пръскала с вода, за да те хване и теб. И се събудих.

# 369
Здравейте. Сънувах, че съм в нас и дойде жена да провери дали на семейството ми е правена магия. Започна да казва някакви думи, след което иззад секцията в хола и откъм леглото в спалнята излязоха 2 мишки и се разтичаха, а на едно място на килима в хола се появи петно като от вода. И жената ми каза - като малка си стояла на мястото, където е петното, и жената, правила магията, те е пръскала с вода, за да те хване и теб. И се събудих.
Според съновника,сънят вещае промени в семейството.Важно е да кажеш какъв цвят бяха мишките.Бялите са на щастие и сполука,а сивите на материални загуби,пази се от лицемери и хора,които искат да те компрометират по някакъв начин.
P.S.: Тълкуването е от съновника.

# 370
Според съновника,сънят вещае промени в семейството.Важно е да кажеш какъв цвят бяха мишките.Бялите са на щастие и сполука,а сивите на материални загуби,пази се от лицемери и хора,които искат да те компрометират по някакъв начин.
P.S.: Тълкуването е от съновника.

Здравей. Благодаря за отговора. Мишките бяха сиви.

# 371
Dados, първият сън със състезанието означава, че се сравняваш с някого/другите като цяло. Също така крепко самочувствие или комплекси, които ти тежат и се бориш с тях. Другият сън със задръстването - отново застой и нетърпение.

mystic woman, да не би да се притесняваш за баща си? Ако ти се струва уморен или разтревожен наяве, сънят е израз именно на това.

tsvetelina83, сънят може би е израз на съмнения, които все още имаш относно даден твой избор (може да не е свързано с работата). Може и пък да е страх от провал, който би се отразил пагубно на самочувствието и себеусещането ти.

needhelp и двата съня, които си споделила имат идентичен характер и значение. И двата навярно касаят пари и материалното ти състояние, но и не само. В първия сестра ти се държи странно, а във втория майка ти не е наред. Лудостта в съня обикновено се появява, когато предстоят неочаквани и изненадващи събития. Също така понякога са знак, че нещо в отношенията с някого не е наред. Липса на подкрепа, обратна връзка, проблеми в комуникацията и произтичащите от това усещания за самота, отчуждение и тъга се изразяват в образи на полудели хора насън. А иначе сънищата доста често са свързани с минали събития, не е задължително да са насочени към бъдещите такива.  Peace

323, премеждие, спънка, проблеми и неприятности, тревоги също.

Miss_JT, бременните жени имат многообразие от странни или неприятни сънища, това е напълно нормално. Страховете се изострят и сънищата символизират именно тях, няма от какво да се безпокоиш  Безпроблемно раждане и здраво бебе ти пожелавам Hug

illusion__, сънят може да е знак за нещо, което вече се е случило (земетресението е било приключило) и последиците от него, които не са големи, но все пак са значителни. Ако ли не е станало нищо още, най-вероятно ще преживееш вътрешно "сътресение", което ще доведе до несигурност и объркване, ще се "пропукат" настоящите ти възгледи/емоции/отношение към нещо/някого.

Съни .. Simple Smile, сънят може да означава, че ще преживееш голям срам. Или пък ти предстоят проблеми и неприятности, изискващи бързо решение и навременни действия.

October, ако наяве вярваш и се интересуваш от магии и това дали са ти направили такава, то сънят е израз на тези терзания и безпокойство. Като цяло мисля, че означава точно това - тревоги, страхове и отслабени психични сили.

# 372

October, ако наяве вярваш и се интересуваш от магии и това дали са ти направили такава, то сънят е израз на тези терзания и безпокойство. Като цяло мисля, че означава точно това - тревоги, страхове и отслабени психични сили.

Благодаря, Freya. Simple Smile По-скоро се страхувам от тях, тъй като семейството ми беше преминало през тежък период като бях малка и винаги са ми казвали, че ни е правена магия.

# 373
Здравейте!
Тази нощ сънувах едно бебенце на около 2-3 мес. Беше легнало, но в съня си знаех, че не е мое. Бях на колене до него и му целувах дясната ръчичка. Докато го правех ми се събра много мъка в гърлото ,(защото и аз искам да си имам бебе) че започнах да хълцам през сълзи и да не ми стига въздух да си поема, за да се разплача нормално ....и се събудих (в действителност нямах сълзи)
Знам, че бебе на сън е беля, а сълзи е радост. Обаче точно този сън не мога да го разчета. Някой може ли да ми каже каво означава?
Благодаря ви предврително! Hug

# 374

Благодаря, Freya. Simple Smile По-скоро се страхувам от тях, тъй като семейството ми беше преминало през тежък период като бях малка и винаги са ми казвали, че ни е правена магия.
Знаех си, че е това  Hug Защото аз самата преди години имах период на подобни съмнения, които провокираха доста обезпокоителни сюжети нощес. В крайна сметка страхът е най-силното оръжие срещу хората.

★★★amore★★★, всъщност сънят ти изразява точно тази отчаяна нужда и желание за свое детенце. Пожелавам ти да си имаш един ден здраво и красиво бебе  Hug

Общи условия

Активация на акаунт