Да си разтълкуваме съня - 8

• 48 723
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
______Freya_______
Благодаря ти сърдечно за пожеланието! Hug Дай Боже!
А сега се сетих, че преди 2-3 нощи сънувах, че една приятелка ми казва, че е бременна, която всъщност в действителност не може да има деца. И леля ми също ми сподели, че е бременна. Тя е вече на 65г. и в менопауза. Обаче в съня си знаех ,че е бременна от мъжа й, който е починал много отдавна.
Този пък сън какво означава?? Изуми ме  #Crazy

# 376
Фрея, Благодаря много за отговора.   bouquet 

Аз да питам за днешния ми сън, малко е...детски....
Скрит текст:
Сънувах черен кон, много красив. Върху него имаше черна ГолямА змия, със сребристо(сребърни камъчета) по кожата. Изпуснах коня за една минута от поглед и в следващия миг той вече летеше в небето, заедно със змията върху него. Крилете на коня бяха бели. После змията падна от коня....  Cry

# 377
Благодаря Freya!   bouquet

# 378
★★★amore★★★ и тези сънища са израз на твоето желание. Съзнанието прави паралел между състоянието, в което се намираш в момента все още без дете и желанието, което искаш да постигнеш да имаш дете, да забременееш. Заедно с отчаянието, съмненията за невъзможното и безкрайната вяра и нестихващо желание. Затова и са толкова противоречиви образите насън.

Съни .. Simple Smile, внимавай да не злоупотребят с доверието и добродушието ти. Змията, според мен, символизира суетна, материално облагодетелствана, лицемерна личност. Конят с крила - това, което си способна да направиш ако се отървеш от негативното влияние.

# 379
Отново, много Благодаря за отговора, Фрея!  Hug

# 380
Фрея благодаря ти!   bouquet Hug

# 381
Добрееее, аз вече съм силно притеснена.

Freya, слад като вчера ми разтълкува двата съня с мои близки, тази нощ пак сънувах мой роднина - този път баща ми.

Бяхме на един паркинг между магазини - голям паркинг. Бяхме аз, баща ми и двама други мъже. Те тримата отидоха да гледат колата на единия, която беше паркирана на паркинга, а аз останах до сградата - някакъв магазин. Собственика на колата я запали и започна да обикаля около баща ми и другия мъж. Те се пазиха да не си блъсне, защото той обикаляше около тях. В един момент обаче се насочи към тях, те се опитаха да избегнат удара, но баща ми беше от вътрешната страна (от към колата) и не успя. Падна на земята и се претуркули, за да не минат гумите през него. После се наложи да се претъркули още няколко пъти, за да избегне колата, която още правеше маневри. Изправи се на колене и в далечината на фона на слънцето видях струя от носът му. Затичах се притеснена към него. Носът му беше разкървавен, но вече не течеше кръв. Имаше и рана на лицето, в основата на носа - външно. Запътихме се към сградата с цел да си тръгнем, а баща ми беше ядосан.

Както казах, вече съм притеснена. Моля за тълкуване и на този сън, който просто може да е със същото значение като предните два. Ако е просто знак за материалното ми състояние не бих се притеснявала - и с пари и без пари пак ще оцелея Simple Smile Но, Freya, ако са "неочаквани и изненадващи събития", както спомена в предното тълкуване, то те добри ли са или са лоши, базирайки се на останалите детайли от сънищата ми (ако изобщо може да се определи това)? Не ми се вярва и да е проблем в отношенията.

Благодаря предварително!   bouquet

# 382
От както съм с приятеля си, а това са повече от 2 години най-редовно го сънувям с бившата му, хващала съм ги няколко пъти в изневяра насън. Най-различни ситуации, че идва на моя рожден ден и все странни неща. В действителност имам страх от нея, не днам дали е оправдан, но само като се сетя за нея и изтръпвам. А и тя не е безразлична към приятеля ми, въпреки че си има. Това много ме мъчи, тези кошмари не спират.. Снощи пак сънувах, че ми признава, че ми е изневерил, само че с друго момиче, с което и аз се познавам. Гони ме параноя или.. и аз не знам, почти всеки ден се засичаме с нея, но и в действителност не мога да я понасям, изпитвам ревност от нея, въпреки че е 15 кила отгоре на мен, и като погледна реално на нещата не ми се вярва да се загледа по нея. Някой може ли да ми каже това някакви вътрешни страхове ли са, които избиват и в сънищата или е знак да съм по-внимателна?

# 383
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Freya   bouquet  bouquet   bouquet
удобно неудобно пак ще те занимавам с моите сънища /но скоро не бях сънувала де/

Първо - /неделя срещу понеделник/ - разхождам се в апартамента ми, а кухничката ми е малка с трапезария и все съм се чудела как да я по разтегна малко така да ми стане по широко - както и да е - откривам една врата - отварям Стая - бре - как не съм я видяла тая стая до сега - бивша кухня - и като се зарадвах и почнах да кроя планове - как ми се увеличава кухнята - че като се зачудих да оставя ли тези шкафове - или там да сложа трапезарията - брей - за първи път се зарадвах че ще правя ремонт

Второ - /понеделник срещу вторник/ - аз и момиче непознато - водим диалог но все едно сме приятелки от години - и по едно време започваме да се хвалиме с телата си - вдигам блузката аз - стегнат корем - плочки се открояват, бедра слаби - момичето вдига блузка същото като мене - започваме да се мерим - излиза че сме еднакво стегнати - брей - /не съм първа слабост но се харесвам де - преди година и половина свалих доста килограми и съм доволна от това което намирам в себе си - искам още разбира се - като всяка жена - но плочки нямам де/

Ще съм благодарна да ми драснеш няколко реда.  Hug Hug Hug

# 384
  • Пловдив
Здравейте. Снощи сънувах починалото ми детенце.Беше много страшен сън. Сънувах я, че беше в болница беше на някакви странни петна, а крачетата й бяха все едно с кокили. Много силно я прегръщах и й обещавах, че повече никога няма да я изоставям и ще бъда с нея. Също така трябваше да я преоблека, но дрешките които имах бяха малки и не можех да намеря нищо подходящо. Това сигурно защото дадох дрешките й на една жена за детето й. Но беше странен съня, чак се събудих. Какъв ли е смисъла на този сън?

# 385
Сънувах че съм в някаква къща, като селска къща, трябваше с друга жена да чистим някаква стая , аз седях пред някакъв шкаф, близо до прозорец над мен имаше полица с буркани , достигах я, дори имаше буркан  с кафе, даже си бях направила кафе, в чаша, но някак  го сложих зад едно перде, пак се виждаше де , дори помня че си слагах захар. Имаше много вестници, и други хартии  Rolling Eyes

# 386
Сънувах че съм в някаква къща, като селска къща, трябваше с друга жена да чистим някаква стая , аз седях пред някакъв шкаф, близо до прозорец над мен имаше полица с буркани , достигах я, дори имаше буркан  с кафе, даже си бях направила кафе, в чаша, но някак  го сложих зад едно перде, пак се виждаше де , дори помня че си слагах захар. Имаше много вестници, и други хартии  Rolling Eyes
Всички буркани ли бяха пълни?
Пълният буркан е знак за късмет и успех.Кафето се свързва с интриги,но тъй като не пиеш от него,най-вероятно ще ги избегнеш.Според мен ще спечелиш уважението на дадени хора като не се подадеш на лековерието си и избегнеш някакви интриги.

# 387
Фрея, аз се разделих с приятеля ми, но сърцето ми не го оставя! Все мисля, че ще ме потърси, че и той мисли за мен, но нещо е обиден! Не го сънувам, но днес видях сън, че сме с него отново в колата му и пътуваме за планина! Пред колата са изскочили белите големи кучета и той е започнал да завива сякаш да ги заобиколи тях или нещо друго. Спрял колата и е изляал при един мъж на пътя, на кого нещо викал, по лицето му видях, че се нервира. Седнал в колата, но аз излязох до този същия мъж и скарах му се. Този мъж ме е хванал за ръка и приятел излезе от колата и ударил в рамото този мъж, че ме е хванал гадно за ръката и аз се карах на онзи мъж, обаче приятеля си издърпвам от разправията и водя го до колата! Какво значи този сън, мила Фрея? Благодаря ти предварително!

# 388
Здравейте, сънувах една от приятелките ми бременна (бременна е и в действителност), но кожата на корема й беше цялата набръчкана. Може и да не значи нищо, но беше странен сън.

# 389
Бурканите бяха наполовина пълни, другото от изминалата нощ, сграда на 4 етажа, между първия и втория , аз се качвах де, срещнах жена носеше букет цветя - с дълги стъбла, май бяха гладиоли, познаваше ме, имаше много приятен глас, после аз продължих да се качвам по стълбите, и някъде преди последния етаж се събудих, вече смътно помня всичко, но знам че много пъти съм била в тази сграда  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт