Бъдещи мами с термин декември - V

• 17 530
  • 261
  •   1
Отговори
# 135
  • тук-там
И аз да се вклю4а по темата с киселините. И мен ме мъ4еха до скоро - от всякакви храни и не можех да спя по цели нощи. На мен ми помогна Талцид, нищо друго. Мисля 4е е съвсем безобиден. Содата не се препоръ4ва, ако имаш язва, гасстрит и други подобни стомашни проблеми. Но една позната се спасяваше с нея, а в момента има прекрасно здраво бебенце.

# 136
  • София
Цитат на: mtz
Содата не се препоръ4ва, ако имаш язва, гасстрит и други подобни стомашни проблеми. Но една позната се спасяваше с нея, а в момента има прекрасно здраво бебенце.

Никой не е казал че ще навреди на бебето... Ще навреди на теб... и дори ако нямаш язва, гастрит и т.н... много лесно може да се сдобиеш при по-честа употреба на содичка....

# 137
Янче взе ли изпита?!

# 138
  • на езерото
Momi4eta, otnosno kiselinite moiata lekarka mi kaza da ne pia ni6o i tova mnogo me izmu4va, napravo ne se spi Imp Otnosno Talcid ,niakoi predpisali ti go i ima li efekt Confused:

# 139
Мамчета (и татко/вци), аз, срам не срам, най-накрая да си попитам КАК СЕ ПОСТАВЯТ ЛЕНТИЧКИ? вече си конструирах такава в Lilypie.com, ама просто все не мога да схвана къде да я поставя тук във форума? пробвах на "подпис" в "профил", но явно не е там... Мерси много, ако ви се занимава с такива обяснения!

# 140
маймунка, има доста теми за лентичките, потърси в търсачката на форума Wink

# 141
Радостина, мерси! да, порових се и май все пак успях!
Хубава нова седмица на всички ви!

# 142
Момичета,
аз ли съм най-голямата "кека" ?
Вече много ми тежи бременността. Нищо не мога да свърша "като хората", дори не мога да спя. Вече нямам търпение бебето да се роди, а същевременно много ме е страх. Притеснявам се дали всичко ще е наред и ....такива ми ти работи. Май съм се депресирала Confused  Rolling Eyes

# 143
Стани не бой се и аз съм като теб  Laughing
на всичко отгоре сънувам жестоки кошмари - миналата нощ ме рязаха, тая нощ бебко ми падна през балкона  Cry и само дето не крещя от ужас като се събудя за пореден път  Imp  направо съвсем съм изперкала напоследък  Rolling Eyes
ма то малко остана.. ша потърпим  Wink  да се надяваме, че поне следродилната депресия ще ни подмине  Confused

# 144
Права си, Магс. Пък и имаме ли друг избор?!
А колкото до следродилната депресия, Пази Боже! Само това ми липсва. И без това съм подбрала мъжлето и си го изкарвам на него, миличкия. И на тях не им е лесно

# 145
Цитат на: Stani
Права си, Магс. Пък и имаме ли друг избор?!
А колкото до следродилната депресия, Пази Боже! Само това ми липсва. И без това съм подбрала мъжлето и си го изкарвам на него, миличкия. И на тях не им е лесно

абе аз гледам да не го тормозя много моя, че после и без тва ще ни дойде нанагорно и на двамата.. а той само ми хвърля едни жаааални жални погледи.. Rolling Eyes горканчо  Laughing

# 146
# 147
  • София
Изпита мина много зле  Cry Естествено ми се падна темата, по кято бях най-малко подготвена, да не кажа хич.... Оценка незнам - ще излезе след около седмица... Изобщо не се смилиха над корема ми, мъчиха ме доста  Cry ...

А това за киселините, на мен лекарката ми ми изписа Стопацид... аз дълго време отказвах да го пия, но когато стана непоносимо започнах (това го пиша във връзка с въпроса, който беше задал някой по-горе, забравих кой беше)

# 148
Цитат на: Yanche
Изпита мина много зле  Cry Естествено ми се падна темата, по кято бях най-малко подготвена, да не кажа хич.... Оценка незнам - ще излезе след около седмица... Изобщо не се смилиха над корема ми, мъчиха ме доста  Cry ...

пу гадове  Imp  не се ядосвай.. важното е да си минала.. стискам палци..

# 149
Момичета, аз пък се оборудвах с хемороиди Cry Знаех си аз, че тоя запек не е на добре вече толкова месеци. Бебето явно му е тясно и няма възможност да рита вече, обаче се протяга и върти и имам чувството, че горкия ми корем ще се сцепи. Имам и някакво кофти бяло течение, мия се със смрадлика и уж понамаля, ама ще видим какво ще каже лекарката другата седмица.
Айде пак само оплаквания! И това на именния ми ден Embarassed  Между другото смятам другата седмица да си пазарувам вече за бебо, ще кажа да ми пратят и леглото вече. Само да оправим това парно, че вече взе да свива студ, да му се не види.

Общи условия

Активация на акаунт