Бъдещи мами с термин декември - V

• 17 527
  • 261
  •   1
Отговори
# 150
Mushu, честит имен ден!!! Да си ни жива и здрава  cheers

Аз днес бях на лекар, бебо вече е цели 2.600!   love001

А за килограмите на майка му, не ми се говори  cry

# 151
Mushu, честито и от мен! Gift

Магс, трябва да смениш в списъка, няма да раждам в МД, а в Св.Анна (Окръжна болница), вече го реших окончателно.

# 152
Жената се преориентира към Шейново. II-а градска отпада... Много рядко взехте да пишете бре... да не ви пречат шкембетата да достигате клавиатурата    preggo

# 153
Аз съм на линия  Grinning
Не бебо не му е много приятно като се сгъна над компютъра, но ще търпи  Wink

# 154
  • София
Цитат на: Future pere
Жената се преориентира към Шейново. II-а градска отпада... Много рядко взехте да пишете бре... да не ви пречат шкембетата да достигате клавиатурата    preggo

Защо така? Какво я отказа? Я сподели, че ако е нещо тревожно да се преориентирам и аз докато е време...
Аз да ти кажа от всичко прочетено по форумите определено съм за 2ра градска пред Шейново!

# 155
Цитат на: Yanche
Защо така? Какво я отказа? Я сподели, че ако е нещо тревожно да се преориентирам и аз докато е време...
Аз да ти кажа от всичко прочетено по форумите определено съм за 2ра градска пред Шейново!

Изникна връзчица в Шейново, това е основната причина. Wink Не се ли видяхте днес ? Или още сте в ремонт ?Simple Smile

# 156
И ние сме само 2 килца, 43 см... егати финната мацка  Laughing  Laughing

Хемоглобина ми станал 112.. доктоката вика `кво искаш да пиеш`.. аз - НИЩО  Twisted Evil  Sunglasses тя- еееее айде дееееее.. маааалко нещо поне, че може много да падне за месец Laughing  Laughing

та я кажете някой пил и е тая Тотема ?! некви всеизвестни гадни последствия дали има?? чух, че нещо се повръщало и т.н..  Confused пуу хич не ми се пиеха хапове..

# 157
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз пиа Тотема, но на ампули. Гадничко е. Устата и зъбите ми стават черни.

# 158
  • София
Цитат на: dezyg
Аз пиа Тотема, но на ампули. Гадничко е. Устата и зъбите ми стават черни.

И аз пих Тотема-ампули. Имах постоянни болки в стомаха. Освен това действаше разхлабващо. Пих и Сорбифер. Той ми действаше още по-гадно. Ефекта и от двете като цяло е нулев. Вдигнах си хемоглобина от 104 на 107.

# 159
Ох, тая анемия и мен ме мъчи. Бебешорите смучат здраво. Защо не питаш лекарката, дали не е по-добре със системка да ти вкарат малко желязо? На мен така ми правиха и резултатут беше добър. Проблемът на всички видове хапове е, че съвсем малка част от тях се усвояват от организма, да не говорим за безкрайните им странични явления-я запек, я разстройтсво, черни зъби брр, метален вкус в устата и не знам си какво.... Imp

# 160
Момичета при мен има промяна в предварителния план. Днес на консултацията ми казаха, че бебо е момченце и е 3 кг Shocked  Shocked  Shocked Насрочиха ми дата за секцио на 1/12 Докторицата предвиди, че може би ще чукнем 4етири килца

# 161
Цитат на: 6o6i
Ох, тая анемия и мен ме мъчи. Бебешорите смучат здраво. Защо не питаш лекарката, дали не е по-добре със системка да ти вкарат малко желязо?

Ми щото не е толкова зле положението.. разбирам да е 90, ама той е над 110.. т.е. на долна граница съм и въобще нищо не ща да пия, нито да ми вливат  Imp

Уууф не знаех че имат чак толкова странични ефекти.. май ще се правя на ударена още 10тина дни.. пък на следващия преглед ако настоява много.. ще ги пия гадните ампули  Rolling Eyes   ама че гадост..  Sad

# 162
Цитат на: Stani
Момичета при мен има промяна в предварителния план. Днес на консултацията ми казаха, че бебо е момченце и е 3 кг Shocked  Shocked  Shocked

Малиии.. мойто май най-дребно върви  Rolling Eyes ма то с тая НЕПРЕКЪСНАТА ГИМНАСТИКА  Close тамън качи нещичко и го смъкне с упражнения  Laughing

# 163
Аз също пия тотема - не ми е толкова гадно (но ето, че вече мога да си обясня зле изглеждащите си зъби напоследък), по-скоро досадно: предписано ми е всяка ампула в 1/2 л вода!!! друга лекарка пък каза, че мога направо да я гълтам, ама все пак не смея, но намалих на 330мл водата и се чудя, като се отвори веднъж, колко може да изтрае? Вие как ги пиете?

# 164
  • София
Цитат на: Majmunka
Аз също пия тотема - не ми е толкова гадно (но ето, че вече мога да си обясня зле изглеждащите си зъби напоследък), по-скоро досадно: предписано ми е всяка ампула в 1/2 л вода!!! друга лекарка пък каза, че мога направо да я гълтам, ама все пак не смея, но намалих на 330мл водата и се чудя, като се отвори веднъж, колко може да изтрае? Вие как ги пиете?

Ами аз  пиех една ампула разтворена в ч. ч. (200 мл.) вода.
Ти къде ще раждаш. Видях, че имаме близки дати?

Общи условия

Активация на акаунт