Бъдещи мами с термин декември - V

• 17 871
  • 261
  •   1
Отговори
# 90
Цитат на: mkp

Шоши, я кажи какви са най-добрите капки срещу колики при вас? Тук в един магазин ми казаха, че имало някакви немски, които много помагали, но още ги няма в Б-я. Препоръчаха ми и чай против колики на Пенатен, който също липсва по нашите магазини, ама за капките не се сети човека каква марка са. Някакви идеи? Казвай, та таткото ни да донесе в индустриални количества да раздаваме и на другите декемврийчета.

Здрасти мкп,
нямам идея за капките, но ще питам другите мами в Германия, които вече имат деца, дано дадат някой съвет.  Wink На мен всичко още ми е тъмна Индия и добре, че са те да помагат  Laughing
Стискам палци за секциото  Sign Exclamation

# 91
  • София
Цитат на: 6o6i

Шоши, я кажи какви са най-добрите капки срещу колики при вас? Тук в един магазин ми казаха, че имало някакви немски, които много помагали, но още ги няма в Б-я. Препоръчаха ми и чай против колики на Пенатен, който също липсва по нашите магазини, ама за капките не се сети човека каква марка са. Някакви идеи? Казвай, та таткото ни да донесе в индустриални количества да раздаваме и на другите декемврийчета.

Здрасти мкп,
нямам идея за капките, но ще питам другите мами в Германия, които вече имат деца, дано дадат някой съвет.  Wink На мен всичко още ми е тъмна Индия и добре, че са те да помагат  Laughing

Здравейте!
Първия път с Кристиян използвахме чай Хип и действаше доста добре. Има го във всички бебешки магазини. За чай на Пенатен дори не съм чувала. Иначе от капките Саб -Крис се успокояваше, но си спомням, че доста го запичаха.

# 92
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
За колики знам че преди се даваше чай от копър, който се продава във всички аптеки.

Сигурна ли си че чая на Пенатен го няма никъде. Близо до нас е магазин Бебелан и там видях много неща на Пенатен, но чесно не съм обърнала внимание за чай. Събота или неделя сигурно пак ще ходя и ще проверя.

# 93
Цитат на: Mags
Цитат на: ralitza03
Zdraveite Simple Smile
Ot skoro se registrirah i ne znam kak da se vkliucha v spisuka na decemvriiskite bebeta i az chakam takova-jivot i zdrave momchentze ....Terminut mi e na 14ti!!! Moje bi shte rajdam s cezarovo vuv Maichin dom, no oshte se kolebaia Confused Shte se radvam da mi pishat vsichki koito imat za spodeliane po-povod bremennostta i rajdaneto si Grinning

Добре дошла.. вече си в списъка  Wink

Благодаря Grinning мното мило...и експресно !!!!

# 94
Здравейте на всички! С малко закъснение се включвам и аз  Wink

Нашата девойка реши, че не и се седи вече в корема и тръгна да прави опити да излиза преди две седмици та спешно се озовах в болницата кадето слава Богу успокоиха контракциите и ме изписаха даже в същия ден  Laughing  От тогава няма нови мераци за излизане. Покрай тази емоция с мъж ми бързо, бързо накупихме всичко необходимо за бебока и сме почти готови. Останаха само разни дребни неща за набавяне.

Поздрави на всички!

# 95
  • София
Цитат на: amira
Здравейте на всички! С малко закъснение се включвам и аз  Wink

Нашата девойка реши, че не и се седи вече в корема и тръгна да прави опити да излиза преди две седмици та спешно се озовах в болницата кадето слава Богу успокоиха контракциите и ме изписаха даже в същия ден  Laughing  От тогава няма нови мераци за излизане. Покрай тази емоция с мъж ми бързо, бързо накупихме всичко необходимо за бебока и сме почти готови. Останаха само разни дребни неща за набавяне.

Поздрави на всички!

Чудех се къде се изгуби, а то... От друга страна бебоците  вече могат да излизат. Аз лично съм много изморена и се моля да не чакам до края, защото вече не издържам- по цял ден тичам след "баткото", и по цяла нощ се разхождам от спалнята до тоалета и обратно. На всичко отгоре ми се схващат и краката, но май всички сме така.
Целувки от мен: Деси

# 96
Цитат на: 6o6i

Здрасти мкп,

Препоръчаха ми Lefax, били много добри, така че ако искаш може да накараш таткото да ти донесе оттук  Grinning

# 97
  • София
Мерси, Шоши! Е, давайте заявки колко шушенца  Laughing с капки и колко пакетчета с чай да носи Мартин. За чая на Пенатен съм сигурна, защото човекът, който ми го препоръча, е дистрибутор на Пенатен. Каза, че е супер, ама още не го внасяли тук, та той за неговото бебе също влачил от Германия. Мартин си идва в края на месеца и ще е с колата, така че може да донесе по кашонче  Laughing Който иска, да свирка. Утре съм при д-р Димитров, да видим и той какво ще рече по въпроса със секциото. Дано ми се размине!

# 98
Чудех се къде се изгуби, а то... От друга страна бебоците  вече могат да излизат. Аз лично съм много изморена и се моля да не чакам до края, защото вече не издържам- по цял ден тичам след "баткото", и по цяла нощ се разхождам от спалнята до тоалета и обратно. На всичко отгоре ми се схващат и краката, но май всички сме така.
Целувки от мен: Деси[/quote]

Емоции та за това изчезнах  Laughing
Говори ми за вечерното ходене до банята! При мен е същото. На схващанията на краката им хванах цаката: щом ти се схване веднага постави крака си в контра шпиц, пръстите колкото се може повече да сочат към теб или седни и стъпи с цялото стъпало твърдо на пода. Контрашпица отпуска мускула веднага.  Отначало ще ти се струва почти невъзможно да сложиш стъпалото в контра шпиц но не се предавай. Облекчението е наистина голямо.

Целувки и прегръдки и от мен!

# 99
Цитат на: amira
На схващанията на краката им хванах цаката: щом ти се схване веднага постави крака си в контра шпиц, пръстите колкото се може повече да сочат към теб или седни и стъпи с цялото стъпало твърдо на пода. Контрашпица отпуска мускула веднага.  Отначало ще ти се струва почти невъзможно да сложиш стъпалото в контра шпиц но не се предавай. Облекчението е наистина голямо.

Ммм дааа  Laughing  и аз установих, че това действа бързо и безотказно  Laughing

# 100
А ръцете схващат ли ви се?
На мен ми изтръпват нощем жестоко и някой път по цял ден нямам ниаккво усещане, особено в дясната. Малкият пръст изобщо не мога да го сгъвам  Cry
Ебати, като бабичка съм  Wink

# 101
На мен ми изтръпват, но и преди ми изтръпваха често. Прасците не ми се схващат, но много ме болят колената като спя Sad

# 102
Ръцете никога не са ми се схващали.. само прасците нощем.. а иначе си ме болят кокалите като за световно.. само охкам, пъшкам и ходя смешно Rolling Eyes нямам търпение вече и си стягам багажа за родилното.. и без това с тия контракции по сто на ден не се знае още колко ще изкара на топло малката разбойничка..

# 103
  • София
Върнах се!  Grinning Изкарахме една чудесна малка почивка с любимия. Времето беше страхотно! Чист въздух... абе Троянският Балкан си е чудо работа ви казвам!   Sunglasses

мкп, пиши ми едни капки и едно чайче. Кажи и колко парички да приготвим.

# 104
И аз бих искала да се класирам за капките и чая, но ми се иска да знам дали не са много скъпи, че нещо разходите ни дойдоха в повече Sad

Общи условия

Активация на акаунт