88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 42 753
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • Ænima/Albuquerque
Сигурно ми е прекалено "далечна" драмата на Лили, ако ме разбирате какво искам да кажа, без да изглеждам като студена риба.

hahaha hahaha hahaha

Мен също не ме жегна драмата на Лили, обаче гледах Еди, като полезно изкопаемо. Как примигваше, как му трепкаше устата, бе, изобщо красота!  Heart Eyes

# 466
Казано с няколко думи: ролята му лепна като ръкавичка на Еди... И аз в отбора на нетрогнатите. Имаше едно време един безумно красив филм - Хусар на покрива, беше ме оставил с подобно усещане, все едно съм била на изложба.

# 467
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мен също не ме жегна драмата на Лили, обаче гледах Еди, като полезно изкопаемо. Как примигваше, как му трепкаше устата, бе, изобщо красота!  Heart Eyes
Точно! Може и да не трогва драмата на Лили, но Еди направи роля, каквато рядко се вижда. Тй по принцип е супер деликатен актьор, но тук беше надминал себе си.
Ето, и един Кранстън направи невероятна роля в "Тръмбо", но някак липсваше точно тази магия- да гледаш върхове на пръсти, плъзгащи се по коприна, и сърцето ти да пее.

# 468
Той си играе добре, но аз си искам да го шляпам по врата и те така...

# 469
Лоша Тина, лоша Laughing. Хич не си податлива на момчешки чар ти, за теб само намръщени мъжественяци като Дей-Дей важат Wink

# 470
  • Ænima/Albuquerque
Ето, и един Кранстън направи невероятна роля в "Тръмбо", но някак липсваше точно тази магия- да гледаш върхове на пръсти, плъзгащи се по коприна, и сърцето ти да пее.

Аз му зяпах в маниера, в цигарето, в пушека. Освен това, Кранстън - президент!  Mr. Green

# 471
И папагалът му беше много як Laughing

# 472
  • Ænima/Albuquerque
Оу, да! Как си го мяташе на раменце, като трябваше да си ползва ръката.  tooth

# 473
Общо взето досега все актьорите нищи, но днес се замислих, че аз лично нямам идея кой би бил евентуално филма на годината. Идеи, предположения, лични желания?

# 474
  • Ænima/Albuquerque
Ще чакам номинациите, и ако няма филм, за който да викам, ще скандирам против Ревенанта, ако се класира.  bowuu

# 475
И ако няма филм, за който да викам, ще скандирам против Revenant-а.  bowuu
hahaha общ ни е сантиментът Mr. Green

От глобусовите претенденти освен "Стая" всички са ми Tired, уточнявайки, че не съм гледала нищо от комедиите. Недоумявам как може "Датското момиче" и "Тръмбо" да липсват в списъка, странно е и че Спилбърг не се е доредил с един филм, който е по-силен от това, с което напоследък е абониран за награди. Надявам се настоящаат картинка да не е ясна индикация за Оскарите.

# 476
  • в морето до колене
Искаш да кажеш, че Мостът е по-добър от Линкълн?
Щото Спилбърг не е бил "абониран" за нищо през последните три години - просто нищо не е правил като режисьор и сценарист / само продуцира. Но не знам, какво имаш предвид, като казваш "напоследък"...

Извинявайте, че може да звуча малко неадекватно с такива включвания, но нищо не съм гледала още. Сериозно изоставам този сезон...

# 477
  • Ænima/Albuquerque
Да видите колко съм сериозна - и анимациите гледам.  bowuu
Току-що приключих Anomalisa, и колкото и да харесвам Чарли Кауфман, тва не беше моя филм. Мога само да кажа, че за стоп-моушън анимацията е нужно майсторство, и затова - чело о земи. Желая му наградка, но при Inside Out сред номинираните (за Глобус, засега), не виждам как ще стане.
С една дума, не бих го препоръчала.

Стая ми е най-претендиращия претендент!   Flutter
Само не разбрах, защо Джейкъб го няма сред номинираните за Глобус...  Crossing Arms

# 478
Искаш да кажеш, че Мостът е по-добър от Линкълн?
Щото Спилбърг не е бил "абониран" за нищо през последните три години - просто нищо не е правил като режисьор и сценарист / само продуцира. Но не знам, какво имаш предвид, като казваш "напоследък"...
Напоследък- за него, неговите филми. То и да ох-не, е в списъците.
Да, "Мостът" според мен е по-добър от "Линкълн", нищо, че си няма Дей-Луис

# 479
Още малко подредени и прошнуровани прогнози
http://www.hollywoodreporter.com/awards/predictions/oscars/2015/ … my-awards-122915/

Общи условия

Активация на акаунт