88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 42 576
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • Ænima/Albuquerque
Ох, Фаса кво прави при фронтрънърите с тая посредствена роля, не мога да си обясня.  Tired

Номинациите (и потенциалните такива) на Spotlight също не мога да разбера. Филма е хубав, но все едно съм хванала всеки осемдесетарски трилър с разследващи журналисти. Даже така тежащото надписче "based on a true story" не можа да вгорчи филма, колкото оригиналната статия го прави.

И ако може едно Оскарче за Mad Max, за кинематография, за монтаж, за Джордж Милър, нямам претенции. 
Мерси.  bowuu

# 481
Ох, Фаса кво прави при фронтрънърите с тая посредствена роля, не мога да си обясня.  Tired

Е, как?! Биография, задължително е да е номиниран. Laughing

# 482
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да номинират и Кранстън тогава Grinning

# 483
  • в морето до колене

Честита Нова година!  Hug
Желая ви здраве, усмивки и любов през годината!
А също и късмета да дават награди на тези, на които на нас ни се иска.  Wink

# 484
  • в сърцето на един мъж...
Като гледам претендентите, не съм гледала нито един филм тая година, не знам дали ще успея, но според мен битката ще е между Ревенантът и Бридж ъф спайс. Такова усещане имам Mr. Green

# 485
ЧНГ!  Tada 
Щастие за всекиму даром и нека никой да не бъде пренебрегнат

# 486
Като гледам претендентите, не съм гледала нито един филм тая година, не знам дали ще успея, но според мен битката ще е между Ревенантът и Бридж ъф спайс. Такова усещане имам Mr. Green

съмнявам се
може би в няколко категории  Mr. Green
Бридж ъф спайс ме отегчи зверски и ме разочароваха, и Спилбърг, и братя Коен, и Ханкс в ансамбъл   Laughing

Честита Нова Година! Много здраве и хубаво кино на всички

# 487
Е, то това, че те е отегчил, нищо не означава. Академията обича политкоректните филми Grinning

# 488
Там е проблемът, че Спилбърг този път е една идея по-умерен с наглата пропаганда и най-вероятно няма да му се отвори парашутът Mr. Green. Линията "велик е нашият войник/президент/шпионин" е недостатъчно широка за поток от награди.

# 489
Абе не се знае, знае ли се Laughing Аз миналата година уцелих филма без да съм го гледала, да видим дали и тая ще позная. А и май му е време на Спилбърг да вземе награда Mr. Green

# 490
Щом е така, изпрогнозирай сега и един Оскар за "Датското момиче", не се стискай Mr. Green

# 491
Абе да прогнозирам, ма Еди взе предната година, не знам дали ще му дадат толкова скоро. Иначе с удоволствие бих дала няколко за този филм  Mr. Green

# 492
# 493
  • Ænima/Albuquerque
Айде на Бафтите.

Доволна съм, че виждам номинации за Room и Бри.  Heart Eyes

# 494
Мат Деймън??
И тези почнаха да целуват дупета Tired

п.п. и как може "Датското момиче" да го няма в операторската категория???

Общи условия

Активация на акаунт