Баба Марта се задава, здрави бебчета през ЮНИ обещава! - тема 9

• 31 401
  • 703
  •   1
Отговори
# 180
Честита Баба Марта дами, бъдете здрави и засмени, румени, червени. Нека си пожелаем здрави бебчета през Юни Simple Smile

# 181
Честита Баба Марта мили коремчета!Бъдете щастливи и здрави!

# 182
Честита Баба Марта момичета!Бъдете живи и здрави с бебоци  засмени през юни

# 183
За боядисването, не мога да кажа колко време е добре да се спи в друга стая, но мога да споделя нашия опит от лятото. Боядисахме стаята на малката и след 24 часа тя спа там. Трябва да уточня, че си беше жега, стаята е много мъничка и през цялото време беше отворен прозорец, вкл. докато тя спеше там първата седмица. Наистина не миришеше. Мъжа ми избира боята, не знам каква точно беше, но някаква уж антибактериална.
После септември боядисахме коридора и хола. Тогава съм боядисвала бременна, но още не знаех. Не вярвам да е навредило на бебето. Пак доста бързо изсъхна, въпреки, че не беше такава жега.

# 184
честита баба марта и от мен . Честити покупки мисля , че на ELLE бяха , аз нямам търпение да пускат по-летни нещица да накупя , че при нас още няма а с дълги ръкави вече накупих достатъчно Simple Smile
Отивам да спретна любимия сладкиш "Негърче"  с двойна глазура си го правя аз и много се кутира в къщи

# 185
Честита Баба Марта момичета:)

Ел много хубави бодита, със здраве да си ги носите. И аз като теди съм се насочила към летните неща, че дълги ръкави от баткото имам, нали е зимен бебок:) ние днес бяхме на зоопарка тук, баба марта бе там, върза ни мартенички, а тигрите и лъвовете бяха разгонени и си ухажваха жените:) отивам аз едни кюфтета фрикасе да спретна:)

и тъй като бяхме запретнали темата за влагата преди, вчера взехме едно чудо за 20тина лева на церезит мисля за събиране на влага, та сега ще го тествам в кухнята по колко вода ще събира. ако някой друг е ползвал да споделя

# 186
От церезита съм предоволна, даже вече ще го махам. Стои в детската, защото първата зима се бяхме обзавели със страхотен мухъл. Сега даже ми държи ок 30 процента влажност, а трабва да е 50, 60. Мухълът се разви зад гардероба и интересното е че го хванах по кашлицата на тогава 2месечния ми син.
Миналата бременност боядисах 3 стаи на вилата, лятото с латекс на варова основа и нямах проблеми. Ако помириша сега боя ще Sick

# 187
Честита Баба Марта! Да сте бели, румени, засмени, весели мами и бебоци!

# 188
И аз от баткото имам много бодита, ама като ги видях тези и не се стърпях. Пък и отдавна ми се искаше да открия сезона  Mr. Green.
piletta, уреда за влага на Церезит и ние го имаме. Ползвахме го след ремонта преди 2 години, тъй като го правихме зимата и влагата веднага изби. Доволни бяхме, свърши работа. Сега сме с парно и нямаме проблем с влагата и не го ползваме.
snowflakely, как в детето?
Преди малко като излязох от банята много ме засърбя коремът. Почесах го леко точно над пъпа, където си имам няколко стерии от предната бременност. По едно време се поглеждам - кожата на стриите станала на мали кръвоизливчета от едно леко почеване  Shocked. Сега съм в тон с Баба Марта - бели стрийки с червени кръвоизливи  #Cussing out.

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 22:39 от Ellle

# 189
Ел мажи корема повече , щом те сърби така според мен трябва още да хидратираш  . Аз по цял ден си ходя мазна , мазна  Joy

# 190
Ellle Много сладурчести покупки!  newsm32 newsm32 newsm32 newsm32
Страхотен мартенски дух, дори и за стриите!! smile3501

А преди да ползвате този уред на Церезит - третирахте ли самата стена с нещо - Има едно САВО, което рекламират. Че у свекървата е избил мухъл. И още се чудят как да действат.

# 191
Здравейте,мамчета!
До сега четях само какво споделяте,но сега пиша,защото от няколко вечери не мога да спя цяла нощ.Заспивам и след час,два съм будна и започват едни мисли,едно безпокойство,не мога да си намеря място и имам чувството,че се побърквам.Моля Ви кажете какви билки да пия за тези нерви. Cry

# 192
Здравейте,мамчета!
До сега четях само какво споделяте,но сега пиша,защото от няколко вечери не мога да спя цяла нощ.Заспивам и след час,два съм будна и започват едни мисли,едно безпокойство,не мога да си намеря място и имам чувството,че се побърквам.Моля Ви кажете какви билки да пия за тези нерви. Cry

# 193
  • Варна
Я.Якимова аз мисля, че и с билките не е добре да се експериментира /както и с хапчетата/ особено с тези влияещи на нервната система. Най- добре питай лекаря си, на следващия преглед  Wink Но за протокола, масово не можем да спим добре нощем.

# 194
Честита Баба Марта и от мен! Бели и червени,весели засмени!

Нямах много време да ви чета, ходя на работа,а вечер не ми се пипа компютър...и докато се усетя сте изписали цели 2 теми...
Усмихнати и слънчеви дни!

Общи условия

Активация на акаунт