Баба Марта се задава, здрави бебчета през ЮНИ обещава! - тема 9

• 31 401
  • 703
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и аз съм от тези, които се събуждат среднощите и ме подхващат мисли, безсъние и тревоги...вече си мисля, че по добре човек да спре да чете какво го очаква, да се съсредоточи над нещо друго, защото аз чета една тема за да се приспя тук - смешно ли е раждането - и колкото и да е ведра, явно подсъзнателно си мислиш за всякакви родилни екстри....

# 196
Ellle, не смея да пиша, да не урочасам нещата. Детето се държи прекрасно и до тук минава много леко. Т до 38 и почти без пъпки по лицето. Жизнен е се надявам да мине без усложнения. Единственото, което ме мъчи е леко зачервеното око, а не знам какви капки да слагам. ЛЛ не мога да я намеря по празниците.
Благодаря ви момичета за подкрепата   bouquet

# 197
Piletta права си,че трябва да спрем с мислите и четенето на разни статии нощем.Въпреки,че аз не се страхувам или по скоро не мисля още за раждането ами някакви други страхове си имам.Лекарката ми каза да пия Седатив/ф.Някое мамче пило ли е от него?

# 198
Мами някоя от вас направила ли си е тениска с щампа за бременни.Аз имам рд след дни и много искам такава.Дано се сети някой от близките да ми купи.

# 199
за нерви сърцебиене и всякакви такива Валидол -смуче се в момента на нервност или сърцебиене . ЛЛ каза , че няма проблем с него , питах я че аз получавах сърцебиене по едно време . Друг вариант чай от мента , но той определено не действа чак като Валидола .

# 200
http://lechenie.bg/6-vredni-hrani-po-vreme-na-bremennost/
Днес се натъкнах на това.Ужас аз колко обичам ориз и колко много съм си го хапвала.Като ме тормозят киселини само ориз или варени картофки ям.

# 201
Здравейте, мамчета!
 Аз също съм от тия които запиват вечер, но след два часа вече сън будна и отпочинала #Crazyставам отивам до WC и започва едно въртене....до към 4 сутринта и чак тогава заспивам....няма какво да се направи....ще търпим...според мен организма се подготвя малко по малко за това което ще се случи Thinking

# 202
Повечето момичета имаме този проблем със спането като че ли! Често ми се случва да се събудя към 6 , въртя се до 8 и заспивам, след което се събуждам почти към обяд, което пак е дразнещо, защото пропускам закуската.

# 203
Имам чувството че килограмите се лепят от въздуха ...при вас как е???? Почна ли да ви наболява гърбът и кръста???

# 204
Аз съм + 9кг и вече започнаха болките в гърба и кръста. А колко имаме да слагаме върху теглото... Simple Smile
Важно е да имаме успешен финал, пък с другото ще се справим Simple Smile

# 205
Да това е най-важното....ФИНАЛЪТ! !! Аз отдавна спрях да ги мисля килограмите.   ....колкото повече ги мисля толкова повече се депресирам......

# 206
Аз съм +9.5кг и тук последните седмици много бързо май взех да качвам , преди качвах по половин кило на седмица ама сега май почнах по 1кг. на седмица да качвам  ooooh!  до края не ми се мисли . С кантара само се гледаме на лошо и вече не се тегля по-често от един път седмично , че само се ядосвам . Ще видя как съм и тази седмица и ако пак съм +1 кг за седмица ще взимам мерки ,че док. ще се кара ако ида на ЖК +4 за месец.

# 207
Привет и от мен!
tedi8811, мажа се сутрин и вечер, но пак ме сърби понякога  Rolling Eyes.
Проблеми със съня имам и аз. Някои вечери спя, други се въртя и мисля глупости. Според мен е от хормоните и каквото и да правим, едва ли ще помогне. Я.Якимова, както са ти писали момичетата, с билки по-добре да не рискуваш, тъй като повечето са противопоказни по време на бременност. Има едно хомеопатично успокояващо средство Седатиф, което мисля, че е позволено по време на бременност, но задължително след консултация с лекар. Сега видях, че си писала за него  Laughing. Аз съм го ползвала, но не по време на бременност. Мисля, че помага за успокояване, за безсъние не знам. Ще чакам отзиви ако решиш да го пробваш Simple Smile.
snowflakely, много се радвам, дано така да мине до края. Продължават ли да излизат пъпчици? За очето можеш да промиваш с памуче с лайка.
polq107, дай номера на мъжа ти да му подскажа как да те изненада  Wink. Гледала съм такива тениски как бебчето наднича през корема, предполагам, че такива имаш предвид. Много са сладки Simple Smile. За статията - някой неща са си ясни, ама това с ориза  Shocked. То осван да се откажем и от яденето  Laughing.
desyy1, и аз от въздуха лепя. До скоро бях +10, вече сигурно съм +11. Ям по-малко от преди да забременея, спрях белия хлаб, сладко много рядко хапвам /по принцип не обичам много/. Имам още 3 месеца и не ми се мисли до къде ще стигна с килорамите като знам, че накрая се качва най-много. Поне при мен беше така през първата бременност. Кръста не ме боли, но таза ме наболява като стоя повече време права. От няколко дена усешам слаба болка и в срамната кост.
Момичета, да ви питам вие как усещате бебчетата? Аз го усещам, че мърда, мести се, от време на време подритва лекичко, но няма силни и резки ритничета. Дали е нормално  newsm78.
Спокойна вечер на всички и сладки сънища  Simple Smile!

# 208
Ellle аз моята бебка я усещам най-много когато съм легнала по гръб или седнала много рядко докато съм права....като сравняван тази ми бременност с първата....бебка е много по активна от баткото...аз също не съм усетила все още силен удар. .. но живот и здраве и това ще стане....аз лично се зареждам с такава енергия при всяко нейно движение....не мога да ви опиша колко ме радва това и как ме кара да искам 😃 останалите 27 седмици да минат като един миг....но както казват възрасните хора...Всичко с времето си! Simple Smile

# 209
Моята бебка страшно много подскача (шегувам се, че тренира волейболни отскоци за моя любим спорт  Laughing), върти се, бута ме така, че се получават подутини. Въобще - не се спира. Не съм сигурна кога спи. Като се събудя нощем - за дългите безсънни часове, които и вие сте описали  ooooh! - пак я усещам, че се движи. Не съм сигурна дали тя ме буди, но със сигрност не спи... Като се роди, живот и здраве, ще трява да се учим кое е ден и кое нощ, както и кога се спи  Wink Въобще - с каката си мислех, че много рита, но онова нищо не е било в сравнение с революциите, които вдига това човече...
snowflakely, и аз искрено ти стискам палци и ти пожелавам малчо бързо и все така възможно най-безболезнено да оставя болестта зад гърба си  Hug
За кг. - преди седмица бях + 8. Оттогава не съм се теглила. При мен с първата бременност не качих толкова много в последните месеци. Накрая бях + 13, а месец след раждането бях само с 2 повече от преди забременяването  Wink
Лека нощ на всички. Ха, дано да поспим  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт