Баба Марта се задава, здрави бебчета през ЮНИ обещава! - тема 9

• 31 401
  • 703
  •   1
Отговори
# 315
Edna_Me4ta аз  имам намерението да взимам шезлонг........една приятелка ми каза, че й е бил много удобен и употребяван като вещ. Пък и като се замисля, че искам да си местя бебка с мен по стаите, а леглото й няма как, така че смятам го за добра бъдеща покупка.

# 316
  • на пясъка при черупките от миди
Мами, да се отчета.
Бебчо си расте планово- почти кило е  Mr. Green и е с дупето нагоре. Докторът каза, че най вероятно няма да се обръща повече. Та това ми обясни защо ме бие високо в корема толково силно  Heart Eyes
Шезлонг се надявам да се сдобия по схемата "предай без да връщаш", вече намерих кош за кола по същия начин.
Купих най сетне първото нещо за бебето - една сладурска шапчица.
Искам да направя 4Д снимки за подарък, някоя от вас знае ли къде правят в София?

# 317
  • athina
МОМИЧЕТА до сега четох за детоксикацията на д-р Михайлов и че я препоръчва и по време на бременност и кърмене.Вие на какво мнение сте по този въпрос и бихте ли го направили?

# 318
МОМИЧЕТА до сега четох за детоксикацията на д-р Михайлов и че я препоръчва и по време на бременност и кърмене.Вие на какво мнение сте по този въпрос и бихте ли го направили?
Доктор Михайлов е моето спасени. Лекувала съм се пи неговите съвети в интернет и съм благодарна на Господ,че попаднах на тях. Детоксикацията съм я правила,преди да забременея,този месец мислех да я правя,но изпуснах момента/беше вчера/

# 319
Аз ползвах много един вибриращ шезлонг. Докато траеха коликите това беше единственото ми спасение за спане на бебето. Честна дума, като го спра бебето се събуждаше и ревваше. Дори нощем сме го ползвали и никъде не ходехме без него (с преспиване имам предвид). Но не мисля, че е бил толкова скъп, под 150 лв. според мен, на Фишър прайс.

Не бих правила никаква детоксикация по време на бременност, не мисля че е добре за бебето. По време на кърмене бих, но след годинка, годинка и половина когато детето има заместени хранения. При кърменето съображенията не са ми, че ще вреди на бебето, а че аз не бих издържала - изяждам огромни количества храна докато кърмя. И после разправят, че било безплатно кърменето.

# 320
  • athina
Аз днес попаднах на тази тема и се замислям-понеже изтървах момента този месец-дали да не пробвам с тези плодово-оризови дни веднъж седмично и другият месец да направя 3дневния детокс.Но исках да чуя и вашите мнения по въпроса-друго си е когато сондираш мнения ЗА и ПРОТИВ.

# 321
Аз ползвах много един вибриращ шезлонг. Докато траеха коликите това беше единственото ми спасение за спане на бебето. Честна дума, като го спра бебето се събуждаше и ревваше. Дори нощем сме го ползвали и никъде не ходехме без него (с преспиване имам предвид). Но не мисля, че е бил толкова скъп, под 150 лв. според мен, на Фишър прайс.

О да, и ние имаме същият - приказен е, наистина спасение при колики! Това е изключително полезна вещ, хем е с тебе Бебчо, хем не ти е нон стоп в ръцете (особено да влезеш и да си вземеш душ Simple Smile ). Единствено 1вият месец избягвах да го използвам дълго, заради положението на гръбчето тип "кошница за кола".

Cry От днес съм още +2 нагоре и така през има-няма 3 седмици
Скрит текст:
, изведнъж, просто не мога да си обясня как става. Наистина си седя вкъщи по стечение на обстоятелствата или (вися в офиса на стол), но съм убедена че не ям повече от преди  newsm78. Не знам каква диета да почвам... просто съм отчаяна, наистина...Какъв е този детокс? Може ли да споделите на ЛС

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 17:35 от snowflakely

# 322
Момичета,аз съм+7кг.последния месец...за това и не пиша,депресирана съм,но пък само ми се яде.Споделяйте идеи за подходящи диети.

# 323
Аз не смея да се кача на кантара , че и аз много съм се разяла и то основно вечер и основно сладко направо ужас  Crazy  Утре ще се меря , че не смея вече повече от 1 път седмично , че и аз се депресирам и ако съм качила пак кило за седмица  ще се мъча да спирам сладкишите ама как ще стане не знам

# 324
Аз лично ям 3 пъти на ден и гледам да не ям след 8 вечерта
....... верно гладна съм ама... #Crazy

# 325
  • на пясъка при черупките от миди
Връщам се от кварталния магазин. Имаше щанд с промотърка на шоколади Лакер. Ейй, очите ми щяха да изскочат   Crazy та се наредих и дегустирах, бебето и то дегустира и така няколко пъти  Flutter  Flutter
Вече от въздуха пълнея, та реших да се поглезя малко  Mr. Green

# 326
  • Варна
Привет мамчета, как сте   newsm53
Честито на рождениците, много щастие ви желая   ura
Diva* количката ти е много хубава. Столче харесах същото, но така и не намерих нито един отзив за него, а и в магазините го няма /само он лайн мога да го поръчам/ а аз искам да го разгледам  Sad
Аз да се похваля финалното отброяване от 100 започва - 99 Simple Smile

# 327
привет мами и от мен

връщам се от хематолога, ще ми се правят кръвни изследвания, та да се види точно от какво имам нужда с хемоглобина

за шезлонга - аз имам обикновен от баткото, практично е, но според мен вибриращите са още по практични точно с цел 'укротяване' по време на колики и други

за килограмите какво да ви кажа - като карам на здравословна храна - примерно 2 яйца и броколи на пара и след това съм гладна...не хапна ли и някоя препечена филийка, стържи пустия му корем...сега са ми се прияли
Скрит текст:
пържени картофи
и колкото и да не са полезни, това е единственото нещо, което се
Скрит текст:
пържи
вкъщи, така че мисля да приготвя...а и не съм яла отдавна

днес много се разстроих от себе си, за една дреболия такова мъмрене мъмрих баткото, че той чак се разплака и разхълца - не съм викала, само мъмрих, но ми избиха тотално нервите...и то върху детето ужас.

мисля, че това физическо ненатоварване отключва все повече гняв и агресия в мен. аз обичам да тренирам с тежести във фитнеса, или да плувам здраво...сега не мога нито едното, нито другото/з тото е прекалено хлориран басейна тук и не мога да го посещавам/. и явно ми се трупа трупа...

оплаках ви се и отивам да правя вечерята. лека

# 328
Моето спасение е в контрола при покупка на храна. Например шоколад не купувам, защото знам, че ако купя мога и ще ям по 1 на ден. Като няма шоколад ям сушени плодове или мед с тахан.

# 329
Днес ми се ядат портокали под всякаква форма и ме гори за вода. Моя приятелка ми каза, че когато и се пие много вода, кръвното и се повишава, но моето си е нормално. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт