Баба Марта се задава, здрави бебчета през ЮНИ обещава! - тема 9

• 31 402
  • 703
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета!
Шушулче Честит Рожден Ден! Много здраве,щастие и сбъднати мечти!   newsm59
Благодаря ви момичета за пожеланията   bouquet  Партито на Елея мина прекрасно,а тя беше в стихията си  Laughing
Чудесни покупки,със здраве да се ползват.
Хубав ден   bouquet

# 286
Piletta като каза супа аз тъкмо наготвих моята витаминозна крем супа от лапад....нали ни е нужно желязо... Joy
Аз съм на лекар чааак на 18...много време има до тогава....знам че тоя месец трябва и на мен да ми пуснат пак кръв и урина... Shocked

# 287
Здравейте,

Да се отчета и аз след преглед. Бебчо е добре. Станал е 790гр, водите и плацентата са добре. Вървим си още седмица напред. Шийката ми малко се е скъсила 2.8 и докторката каза да увелича малко магнерота / аз пия 2*1/, но каза, че  е нормално да се скъсява. Нашият момък засега винаги е с дупето надолу ама дано се обърне.

Шушулче
Честит рожден ден! Пожелавам те здраве, щастие, разбирателство, любов и здраво бебче през Юни.   bouquet

~Mimko~ ако съм при твоя лекар и както пия вода, ще се откаже от мен в държавен вестник    Laughing

Момичета и аз имам проблем със съня и той е че ставам по 10 пъти на вечер да пишкам. Иначе ми се спи две не виждам ама много си накъсвам съня

desyy1 , честита кошарка, ако можеш я покажи, че аз още не съм решила каква.

Пренатал си пия от началото не съм забелязала странични ефекти

piletta
  Страхотен здравословен обяд. И ние трябва да си купуваме робот. Една приятелка ми каза за магазините внос от Англия, че били нови, но по-стари модели на доста по добри цени. Мисля да ги огледам.

Някой ходи ли на лекции? Ще е хубаво да се организираме да сме заедно, за да е по-весело  Rolling Eyes

Хайде лека от мен засега аз почвам с 4 часовата ми смяна от вкъщи

# 288
Ми кошетката е дървеничка има възможност да е люлееща....ще ви я опиша изглежда като люлките от детските приказки колкото и смешно да звучи  Laughing

# 289
Здравейте момичета!

Не съм се включвала отдавна, но както ви бях писала се местехме от Бургас в София и беше малка лудница. Сега сме в апартамента на родителите ми и активно търсим квартира. Дано в кратки срокове открием и се отделим. Обичам си родителите, но разбиранията ми са че поколенията трябва да си живеят отделно.

Шушулче, ЧРД! Бъди много успешна винаги и постигай всичко с лекота!

Вие спряхте ли се вече на имена за бебчетата? Ние още не можем да изберем име за нашето юначе и аз вече започвам да се притеснявам от това......

А този сняг няма ли да спре вече да вали... цял ден сме вкъщи и Стенли пощуря вече..... мрън!!!

# 290
  • Helsinki / Sofia
Шушулче,  newsm59 newsm67  Gift  bigdance2 Много здраве, щастие, късмет и любов и едно сладко, сладко бебешорче  newsm32 след 3 месеца ти пожелавам Simple Smile

Момичета, някой ползвал ли е такова столче 2в1 на Hauck? Търся нещо, което да има и шезлонг за малко бебе към стойката за столчето. Моля да споделите ако сте ползвали, може и на други фирми да препоръчате  Hug

# 291
Здравейте,момичета!
Чета ви редовно,но не пиша....
Шушулче,Жива и здрава да си и щастлив финал през юни!  bouquet
Две мами във фб групата днес имат РД,не знам дали Шушулчето не е едната от тях,но като не знам кой кой е .....
Да се оплача-качила съм 7кг.за един месец Shocked ShockedДоки вчера много мрънка.Чета ви че ви казват размери тегло на бебетата,на мен не ми казва,но аз му имам доверие и съм спокойна,щом каже че всичко е наред...
Име й измислихме-по-скоро аз,че той ММ избра името на първото ми съкровище.Сега ще я кръстя живот и здраве на майка ми-тя се казва Нина,малката ако е рекъл Господ-Никол Heart Eyes

# 292
_Sweety_ аз съм си избрала няколко имена, но още не съм решила точно кое......Михаела, Магдалена,Елеонора, Далия и Карина. Подредих ги от най-харесваното!

Като гледам обаче ти си с момченце затова.........примерно Борис, Валентин, Мартин или Александър! Дерзай - имаш и доста време все пак!

# 293
Как 7кг за месец нещо да не би кантара да се е счупил много ми се виждат честно казано да не задържаш вода? Аз в 5-6 месец качих най-много 4кг за около месец , но не съм спирала да ям  Crazy
И на мен док. до скоро не ми казваше размери затова си питам  вече всеки път , защото ми е и любопитно те не че са много точни , но все пак Simple Smile
Име за бебчо сме измислили отдавна стига ММ нещо да не си смени решението , че като го познавам  ooooh!   ще говорим пак по темата скоро да видя дали още си остава същото Simple Smile

# 294
Две мами във фб групата днес имат РД,не знам дали Шушулчето не е едната от тях,но като не знам кой кой е .....
Да се оплача-качила съм 7кг.за един месец Shocked ShockedДоки вчера много мрънка.Чета ви че ви казват размери тегло на бебетата,на мен не ми казва,но аз му имам доверие и съм спокойна,щом каже че всичко е наред...
Да, едната рожденичка във ФБ е Шушулчето Simple Smile. Опасявам се, че на ЖК, която ми предстои следващата седмица и аз ще съм +5 най-малко. На мен не док, а сестрата ми се кара и си е права жената  Rolling Eyes.
За име и ние сме се спрели на Михаела Simple Smile.

# 295
Ние се спряхме на името Димана бебка ще я кръстим живот и здраве на майка ми...баткото се казва Константин на свекър ми....

# 296
Ellle.,коя от двете мами е Шушулчето?

# 297
_Sweety_ аз съм си избрала няколко имена, но още не съм решила точно кое......Михаела, Магдалена,Елеонора, Далия и Карина. Подредих ги от най-харесваното!

Като гледам обаче ти си с момченце затова.........примерно Борис, Валентин, Мартин или Александър! Дерзай - имаш и доста време все пак!

Далия най ми харесва на мен.  Whistling Ние сме се спрели на име. ММ още като разбра, че съм бременна почна да казва на корема ми Виктор. Аз исках Борис или Божидар ама той толкова настойчиво си му говореше на Виктор, че накрая свикнах.  Laughing

# 298
Ето 1 калкулатор за теглото на бебето.
Скрит текст:
Може да го изчислите, ако имате снимка от УЗто на която е дадено BPD Biparietal Diameter и AC Abdominal Circumference, като минимум данни  Wink :

http://www.babymed.com/tools/ultrasound-estimated-fetal-weight-calculator

Ехографите нямат "кантар", всичмо е математика Laughing.

# 299
  • София
Здравейте и от мен в този гаден мразовит ден(вече вечер).

Elle, съжалявам за ефекта на пилетата - при мен се получи същият.  Embarassed Joy Embarassed

Шушулче, честит ти празник, много положителни емоции ти пожелавам и най-важната накрая - здраво и пухкаво бебоче!   bouquet

За покупките - аз съм доникъде. Имам кошара и скрин за повиване и разни останали пелени и чаршафчета у майка ми, но кога и как ще ги домъкнем до Сф, ума не ми го побира. А иначе нищо не съм купила. Нещо ММ този път е много притеснен и дума не дава да се издума за пазарене, а аз от понеделник съм с много контрации на максимална доза магнезии - 4х2 и ако до 12.03 (тогава ми е консултацията) не се подобря - в болница... хич не ми се лежи пак.

Но пък вижте, за имента сме бетон - още като видях теста знаех - Никола или Валерия, според доки остана Валерия... Ще видим като измътя, че имам две приятелки до последно с дами и накрая си имат момчета.  newsm78

Пиша рядко, защото почти не седя седнала на компа, а ММ е взел лаптопа и го размъква с него на работа, че пише някакъв проект, та чета от телефона, но пиша рядко. Сега готвя един зелен фасул и понеже присядвам между операциите, че да се отчета.

Ако някой се прежали да пробва уред за рязане на кубчета (дори и за 180 лева да е) или ако има вече опит с такъв да се обажда... Това ми е най-омразната работа. Кубчета вече режа само на мусака, но пак ми е в повече. Иначе използвам ренде Бьорнер и чопър за другите резенчета.

Общи условия

Активация на акаунт