Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 304
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Аз качих в албума обувките, които смятам да нося на сватбата.
Кутията е супер. И аз трябва да помисля по този въпрос

# 587
Виждам, че пишете за кутиите. Ние много се чудихме как да направим нашата, че да се върже с "пътешествие"...подходихме практично- потъчах си малка ръчна чанта с цип с принт на карта на света....иначе трябваше да запрятам ръкави и да изработя нещо опаковано с карта по геогравия, защото намерих, но 70 лв....благодаря! И като се замисля чантето е толкова сладко, че може после да си го нося  hahaha

# 588
  • София
Аз качих в албума обувките, които смятам да нося на сватбата.
Кутията е супер. И аз трябва да помисля по този въпрос

Сладки са обувките  Hug

# 589
  • гр. София
Момичета, днес капарирах ресторанта и хотела newsm44 Датата на тъй очакваното събитие е  е 16 август  Two Hearts
Утре, официално откривам старта на подготовката за сватбата. Моята братовчедка прави картички , покани и т.н и утре си уговорих среща с нея ( но тя не знае,че това съм аз и ще е голяма изненадата като ме види, защото сме много близки)
Мимс, роклята е уикалнаааааа.Влюбих се! Аз много искам да са ми скрити раменете с някаква по-широка дантела, та дори и ръкавчета да има. Кожата ми е на петънца и искам да прикривам. Освен това като пйна малко винце, или се притесня деколтето ми почервенява( дано да може с грим да се скрива, ако не с рокля тип поло ще трябва да съм хихих
Харесах си из нета рокля . Не искам да съм огромна като торта, но си мисля,че трябва леко да е повдигната seangelova,Бубулеса Бубълска  кутиите са ви супер.
Алечка, благодарности за регистрацията!

# 590
  • София
Момичета, днес капарирах ресторанта и хотела newsm44 Датата на тъй очакваното събитие е  е 16 август  Two Hearts
Утре, официално откривам старта на подготовката за сватбата. Моята братовчедка прави картички , покани и т.н и утре си уговорих среща с нея ( но тя не знае,че това съм аз и ще е голяма изненадата като ме види, защото сме много близки)
Мимс, роклята е уикалнаааааа.Влюбих се! Аз много искам да са ми скрити раменете с някаква по-широка дантела, та дори и ръкавчета да има. Кожата ми е на петънца и искам да прикривам. Освен това като пйна малко винце, или се притесня деколтето ми почервенява( дано да може с грим да се скрива, ако не с рокля тип поло ще трябва да съм хихих
Харесах си из нета рокля . Не искам да съм огромна като торта, но си мисля,че трябва леко да е повдигната seangelova,Бубулеса Бубълска  кутиите са ви супер.
Алечка, благодарности за регистрацията!

Утре да разкажеш как е минала срещата ( добре си го измислила  Laughing ) Хубава е роклята  Party

# 591
Най-накраяяя Simple Smile След цял ден напъни успях да кача снимки на поканите в новото албумче. И само да кажа отново, че те са на фаза дизайн още, тепърва ще избирам хартия ( т.е. отзад  няма да е бяло), и ще мисля някаква лентичка за да ги вържа.. Simple Smile А, и някой от дизайните се различават само по шрифта Simple Smile

# 592
Най-накраяяя Simple Smile След цял ден напъни успях да кача снимки на поканите в новото албумче. И само да кажа отново, че те са на фаза дизайн още, тепърва ще избирам хартия ( т.е. отзад  няма да е бяло), и ще мисля някаква лентичка за да ги вържа.. Simple Smile А, и някой от дизайните се различават само по шрифта Simple Smile

Красиви са, дори и на работно ниво! Само да уточня, че 13.09.2015 е неделя, а не събота  newsm78

# 593
Точно така Simple Smile Ние сме от неделните младоженци Simple Smile

# 594
  • София
Точно така Simple Smile Ние сме от неделните младоженци Simple Smile

Aма на поканата пише събота   Laughing

# 595
OMG Grinning Груба грешка! Grinning Е това е като се оглеждаш за някакви цветенца и джвъчки, а не се забелязва същественото Simple Smile Благодаря ви!

# 596
  • гр. София
mtaneva , много са стилни !

# 597
О, качих и една снимка с нашите физиономии Simple Smile

# 598
  • София
OMG Grinning Груба грешка! Grinning Е това е като се оглеждаш за някакви цветенца и джвъчки, а не се забелязва същественото Simple Smile Благодаря ви!

За нищо  Laughing Нашият welcome drink ще е от 17.30 ,ама нещо късно ми се вижда разянето на тортата да е след 23.00,аз лично си мислех за 22.00 понеже все пак ще има и по-възрастни хора и малки деца ( макар и не много) и мисля,че 23.00 ще им дойде късно,другите булки с вечерни сватби кога смятате да ви е рязането на тортата  newsm78

# 599
Ами за да бъда откровена, това са само примерни часове.. Дори текста по поканата ще е с една идея по различен, но още не съм го доизмислила.. а за рязането, по принцип на последните сватби, на които съм била рязането беше даже по-късно , някъде към 12, но пък всеки си преценя спрямо програмата, която е замислил и гостите си.

Общи условия

Активация на акаунт