Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 277
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Шоколадче, ние се сгодихме през ноември. Сватбата ни е на 13.06. Вършах през ноември и декември - рокля, ресторант, дж, фотограф. Мирясах като свърших тези неща. Дреболиите малко ме вълнуват и смятам за 2-3 дни да напоръчам всичко, което ми трябва. Сега съм на вълна външен вид - грим, маникюр коса. Но това не го броя, защото така или иначе си ходя на фризьор и маникюр ежемесечно. Торта съм харесала и знам от къде ще е, имаме халки и чаши. Не смятам да си занимавам съзнанието с други подробности. Честно казано сега се вълнувам за сватбата на брат ми, която е 20 дни преди моята. И то нямам търпение, не толкова че съм напрегната.

# 661
Аз съм от вълнуващите се,но в умерени количества.Сигурна съм че като наближи ще изтерясам.
Днес пак мерих рокля в Палома обаче.
Връщам се сега от кино-гледахме Пепеляшка и се вдъхнових още повече эа темата

# 662
О и аз много харесвам приказката  и ще я гледам вкъщи скоро надявам  се.

# 663
Имам си рокляяяя.

Бихте ли пуснали линкове към воалите, които сте си поръчвали?

# 664
Да ви кажа днес и аз посетих един сватбен магазин в мол българия, aegen  bridel fashion... Хмм, не знам аз ли нещо не съм добре  Rolling Eyes... Ама всичко ми беше едни камъни, чудеса...  Simple Smile почвам да мисля, че ай ще имам проблем с Намирането на рокля...   Blush сравнение със магазините в софия и асеновград, как ви се струва.. Има ли по голямо разнообразие и цените по ниски ли са ? Ще се радвам ако някой има впечетления..  Peace

# 665
Здравейтее Simple Smile
За кумовете и ние не сме решили още, но нали църковния ни брак ще е няколко дена след сматбата и сигурно ще се направим хубава екскурзийка за няколко дни.
Качих снимки в албумчето на булото от ибей..подапръчетата за гостите които смятам да са.. обувките ми, които не са готови още и не съм сигурна дали ще станат за дължината на роклята.... както и прическата която искам...
Алечка...Страхотно албумче. Мога да качвам от телефона най-после Simple Smile
Момичета...аз по едно време много се бях шашнала с организацията, защото сме в чужбина, но сега съм по спокойна. Сега се нълнувам, защото сестра ми влезе в 9тия месец и чакаме бебчо всеки един момент. Мноооого якоооо!!!!

# 666
Веси, воалът изглежда много добре на снимката! И аз нямам търпение да дойде моят Какво представляват подаръчетата за гостите?

Честито за роклята на Кис!

# 667
Момичета, здравейте!

Sexylove86, честита сватба! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот!

One11, чашите ти са много, много красиви!

Inka13, това беше магазина, в който мерих най-изчистените модели. Включително и моят фаворит, който бях показала няколко страници по-назад. Аз камъни, пайети, лъскавко и шаренко не обичам. Там имаше само една такава рокля, която току що беше пристигнала от магазина им във Варна, за да я пробва друга булка. Пробвах я само заради деколтето, което беше страхотно. Но самата рокля приличаше на тези от "Моята голяма, луда, циганска сватба".

Мисс, да си кажа за твоята рокля. Ако аз бях се почувствала по начина, по който ти си се почувствала с онази рокля, вече щеше отдавна да е купена, че даже да съм убедила милото, че трябва да изместим сватбата за края на този месец, от нетърпение да я облека! Казах по-напред, че така купих балната си рокля-беше първата и последната, която пробвах, но не съм си и помислила за други. И до ден днешен смятам, че бях с най-красивата рокля! Според мен прекалено идеализираш Асеновград и мислиш, че там едва ли не, ще има най-красивите неща. С две думи-върни се и си я купи  Mr. Green

Аз днес пак бях на проби и да ви кажа май намерих нещо, което ме грабна(не много де, но все пак  Flutter). Обаче понеже съм скръндза, мисля ако се спра на такъв модел, или Радичев, или във Версай да ми го ушият. Не е нищо особено, а е 900 евро  Thinking При тях мисля, че повече от 600 лева няма да струва. Но поне се почувствах леко щастлива!
П.С. И бях сама, така че ако е тази, ще съм пълна изненада за всички  Grinning

# 668
Момичета относно текста на поканите сами ли го измислихте или го копирахте от някъде? Понеже не съм особено творческа личност не ми съчинява нищо главата.Масово в интернет текстовете са мш някак си еднакви...та се затруднявам в избора.Хем искам да е нещо в хумористичен стил,защото от доста  време все отлагахме сватбата и все ни шегуват приятелите,хем ми се иска да е малко по-сериозно....

# 669

tsvetyyy, честито и добре дошла в темичката. Аз не мога да отговоря на питането ти, но се надявам да се включваш често. Hug

Благодаря Simple Smile Оо определено мисля да се включвам , особено като почна да купувам разните му чудесий , с удоволствие ще искам да ги споделя с вас Simple Smile   
Да попитам ще може ли достъп до албума много ми е любопитно кой какво си е избрал Blush   
Алечка След Великден живот и здраве, ще ти пиша и за моята дата и място Simple Smile
Sexylove86  Честито !!!! Пожелавам ви дълго семейно щастие , пълно с хубави емоции и усмивки Simple Smile

# 670
Kisses{P} честита ти рокля, да се чувстваш като принцеса в нея  Simple Smile
Inka13 и моите наблюдения са такива-масово кич, мъниста, камъчета, че даже и брокат.
Аз също не харесвам такива неща, поне не когато са в повече. Подозирам обаче, че в Асеновград ще е същото  Mr. Green
I ♥ много си права и добре ме съветваш, аз съм си почти сигурна, че ще се върна и ще взема роклята.Освен ако не се появи някоя друга, която да ме впечатли, но засега няма подобни изгледи това да се случи.Толкова я мисля, че даже вчера пратих свекито отново в магазина пак да пита дали ще ми я ушият юни месец. Laughing
За Асеновград-не очаквам там да има нещо кой знае какво, особено след като познати ми разказваха, че почти е нямало рокли, които да им харесат. Просто не искам да се лишавам от удоволствието да обикалям, меря и да се видя в много рокли, за да съм сигурна, че тази която съм избрала ще е правилната. Винаги съм си мечтала за този момент, в който с мама ще търся рокля и затова искам да отида и дотам.
Иначе да се похваля свеки вчера е била до Варна и е купила перлена хартия за поканите, с бледи розички по нея, шаблон карета и булка с младоженец  Hug както и панделки в прасковено, но каза, че цвета не е съвсем същия и това малко ме притесни.  Rolling Eyes
Тя вече обмисля дизайна на поканите и ми каза, че ще станат много хубави, дори смятала да сложи парчета органза по роклята на булката. Simple Smile
Сега ще вляза да разгледам албумчето, че ми стана любопитно, надявам се скоро и аз да кача нещичко.

# 671
Здравейте, момичета! Имам един въпрос и ще бъда много благодарна ако може да ми отговорите  Praynig не знам в коя тема е най-удачно да попитам!
Въпросът ми е - каква е цената за сключване на граждански брак - само подписване с 2-ма свидетели без ритуал в обредна зала в София - тази на ул. Кракра 2А?  Rolling Eyes Четох, че през делничен ден е безплатно, но ние искаме да е в събота или неделя... никъде не мога да намеря информация...
Обаждах се на служителките в ритуалната зала, но ми казаха, че на място могат да ми дадат такава информация... но аз в момента не съм в София.
Благодаря предварително за отговорите  Hug

# 672
*Шоколадче*, относно сватбените вълнения, да ти кажа често аз отначало бях полудяла. Постоянно някакво напрежение, нерви и т.н. Докато не си избрахме датата, не запазихме ресторанта, ритуалната и църквата и докато не си намерихме фотограф, видео оператор и ди джей, големи терзания бяха. Сега съм по-спокойна, защото знам, че запазихме едни от най-важните неща. Остават още много неща да се направят и се надявам всичко да минава леко и без проблеми. И мен постоянно ме питат ама това къде ти е, ама онова как ще бъде и т.н. Много е важно спокойствието- собственото и на хората около теб. Сигурна съм обаче, че колкото по-наближава, толкова по-неспокойна ще бъда. Ще полудея от вълнение...  Simple Smile

Кисче, честита рокля рокля.  Simple Smile

silvushka, за текста на поканите и ние много се чудехме. Какво ли не четохме в интернет и нищо не си харесахме. Всичко ми беше все едно и също. Аз, понеже си падам романтичка, ми се иска текста да е нещо такова, романтично- стих, хубава мисъл или цитат от нещо. Съвсем случайно попаднах на нещо, което много ми хареса и решихме това да бъде текста за нашите покани. Когато си поръчаме поканите, на които се спряхме, ще ги кача и тогава ще напиша и на какво всъщност се спряхме.  Simple Smile

# 673
Момичета и друго да ви питам тези от вас,които ще спазят обичая с надиграването за кумските дарове мислили ли сте за народни танцьори.Днес коментирахме с ММ точно това и решихме да наемем ако намерим в нашия град.Изглежда ни малко по-вълнуващо за самите кумове като че ли

# 674
  • София
Момичета и друго да ви питам тези от вас,които ще спазят обичая с надиграването за кумските дарове мислили ли сте за народни танцьори.Днес коментирахме с ММ точно това и решихме да наемем ако намерим в нашия град.Изглежда ни малко по-вълнуващо за самите кумове като че ли

Въпреки че не ми е много по вкуса,решихме да го спазим все пак този ритуал,на мен лично ми допада идеята за професионални танцьори,въпреки че при нас приятелят на кумата ще поднася тортата,а сестра и ще поднася пилето на кума  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт