Нашите кухни-58

• 87 256
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Lolita, виж какво предлагат Рапид груп сега http://www.rapidgroup-bg.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B … D%D0%B0-5600.html

# 376
  • Mostly in my mind
Да, тъкмо разглеждах сайта им. Имат и промоции. Благодаря ви много   bouquet

# 377
  • Раковски
Нашата кухня е 13 кубика (има и малко коридоре с нея което е 4 кубика), аспиратора ми е лино максима.

Тази промоци на рапид е нещо като аронските мебели с по 70% отстъпка, може би тук е момента в който може да се види какв им е надценката като в никакъв слуай не омаловажавам труда и работата, тук е значително повече от една нормална кухня.

# 378
  • София
Промоцията на Рапид е за кухни, които са готови и са използвани за мостри. За да си вземеш такава, трябва готовата кухня да ти пасне точно по размери, което е почти невъзможно. Ние на времето когато поръчвахме нашата, много бях харесала една мостра. Цената и беше много добра, но за съжаление нямаше как да се сложи без големи компромиси с мястото при нас и се отказахме.
Между другото имаме секция за хола + диван с фотьойли и масичка купена от промоция (но не съм сигурна дали беше на Арон или друга фирма) преди повече от 10 години, претърпяха 3 местения и не са мръднали. Simple Smile

# 379
  • София
Здравейте,
и аз от доста време понадничам тук, защото и мен ме чака голям ремонт от следващия месец. Вече сме почти готови с проекта на кухнята, цветовете са ориентировъчни, зеленото няма изобщо да го има. Трябва ми някой съвет за този горен шкаф най-вляво, нещо не ми седи както трябва, не мога да измисля там как да оползотворя пространството  newsm78.
Скрит текст:

# 380
  • София
С полици.  Peace

# 381
madlen_d , а стена има ли там вляво? Иначе добре се римуват горните шкафчета със стъклени вратички.
Ако го спуснеш до плота? Да стане висок шкаф?
Ако не- без него, или полици.

# 382
  • Под Сините камъни
А под мивката чекмеджета ли са,че на проекта така го виждам аз  newsm78
Иначе и аз съм за шкаф като колона

# 383
Аз имах предвид не колона-шкаф, а шкаф, който е "подпрян" на плота, от него започва, и е по-тесен - колкото са горните. Не намирам снимка набързо.
От друга страна на показания проект има доста работен плот, което е хубаво.

# 384
Някой тук ли показваше подобен проект за кухньо-хол (за наематели)... С шкаф/ове към хола.
Ако му даде идеи  Sunglasses
Скрит текст:

# 385
Проектът е хубав, и аз съм за издължен шкаф(може да ляга на плота, може и да не- и в двата случая ще е хубаво), и да е по-плитък от колкото другите шкафове(например дълбочина 30до 40 см), така ще има завършек самата кухня. Полици не предлагам, защото събират мнооооооого прах, а това е излишен ангажимент.

# 386
Ето примерни - не са най-красивото, но визуализират шкафа в края

Скрит текст:

Това пък е и с висящи крайни шкафове ( преди време ги харесвах Simple Smile))

При madlen_d  обаче се пада в края, веднага след прозорец и трябва да се види как би стояло.

# 387
Раличка, мерси за мнението  Peace
Шадоуман, не разбрах какво искаш да кажеш - че за твоята кухня си взел по-мощен аспиратор ли? Малко лаконични и съответно неясни са ти постовете.
Мадлен, на мен пък ми харесва така, именно заради голямата работна площ.

# 388
  • София
Раличка, мерси за мнението  Peace
Шадоуман, не разбрах какво искаш да кажеш - че за твоята кухня си взел по-мощен аспиратор ли? Малко лаконични и съответно неясни са ти постовете.
Мадлен, на мен пък ми харесва така, именно заради голямата работна площ.
На Шадоуман, както разбирам вентилираното помещение му е 17м3,което е около 6м2 на височина 2,70м, така че Линото му върши работа, но при по-големи помещения, към 25-30 м2, това Лино ще е маломощно, аз така мисля.
В момента и аз съм на тема аспиратор, че дадох проекта на кухнята във фирма за оферта, та е крайно време да закупя липсващите ми електроуреди. Голямо чудене ми е аспиратора, а също двойката индукцион, която съм решила да купя, големия котлон да е отзад до стената, или отпред. За предно положение единственото което се сещам като преимущество е че няма да ми се мърси гърба. Моля някой ако има преден голям котлон, да си каже мнението.

# 389
  • Раковски
Линото е 725 кубика и ще върши работа и по-голямо помещение и макар да е бюджетен си върши работата добре. В нас котлона е индукция двойка, но големия е отпред инак трябва да се мушка човек между аспиратора и тенджерата/тигана.

Mometo, исках да кажа, че за малко помещение съм взел по-мощен аспиратор, но нали знаете какво е казал мече Пух.

Общи условия

Активация на акаунт