Нашите кухни-58

• 87 267
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Линото е 725 кубика и ще върши работа и по-голямо помещение и макар да е бюджетен си върши работата добре. В нас котлона е индукция двойка, но големия е отпред инак трябва да се мушка човек между аспиратора и тенджерата/тигана.

Mometo, исках да кажа, че за малко помещение съм взел по-мощен аспиратор, но нали знаете какво е казал мече Пух.
Както винаги бърз и точен, аз в момента ползвам свободно стоящ котлон, от вътрешната страна, ами много се мърси гръбчето. Харесвам вградените аспиратори без изтегляне, а за тях май трябва големия котлон да е отвътре. Ох, не мога да реша, а трябва до края на седмицата. Аз съм средна височина, не ми пречи абсорбатора.
Да, като Мечо Пух и аз искам много повече, та по тази логика Линото ми е малко.

# 391
  • Раковски
Аз харесах първо един аспиратор на фабер, но ми стори скъп и не толкова мощен а по-евтините ми бяха вече слабички а и имаше едно недоразумение при тях и дори в магазина не ми дадоха нужния отговор.

Ето този тип харесвам и мисля, че изглежда по-добре.

Скрит текст:

# 392
Разбрах. Бих искала и шефът ми да е на принципа на Мечо Пух, но - уви  Mr. Green

# 393
Шадоу от иноксовите мивки на Тека и Юролукс, кои са по качествени  и кои са с по.добро уплътнение

# 394
  • Добрич
Разбрах. Бих искала и шефът ми да е на принципа на Мечо Пух, но - уви  Mr. Green
Първоначално го прочетох "шкафът ми" и си викам -що не си го направи.....нали сме в тема за кухни, та шкафове обсъждаме

# 395
madlen_d, и аз бих те посъветвала да сложиш шкаф като показания от lorenca. Тоест, с дълбочината на горните шкафове, но да "слиза" до плота.

# 396
  • София
Аз понеже съм на тема аспиратори, та пак ви връщам на тях. Ето последно кои модели съм харесала:
Вграден изтеглящ се
http://electron.bg/eurolux-faber-maxima-700-a60-p-290004.html
и вграден неизтеглящ се, на който не са показали каква е мощността във W-тове, нещо ме съмняват, дали е толкова мощен за колкото го представят
http://electron.bg/eurolux-integra-lux-a52-p-290057.html
Някой да има преки впечатления, т.е. да ползва моделите?
Помещението ми е 24м2, кубатурата ми е 612м3, тръбата ще излиза направо навън през стената.
На Шадоу показания е хубав, но ми идва малко скъп.

# 397
Джинджър, още вчера търсих линк с нашия абсорбатор да ти покажа, може да ти е от помощ, но не намирам сега. отивам пак да търся - Пирамис, 60см, изтеглящ се, с максимална мощност и струваше към 200 лв.
Не, не го намирам, освен да погледна вкъщи точно как се води моделът. Уточнявам, че не е пускан още, но по принцип знам, че е добра марка, а и мощността му е сериозна.

# 398
  • Раковски
Шадоу от иноксовите мивки на Тека и Юролукс, кои са по качествени  и кои са с по.добро уплътнение

И две са добри, тук мога само да захапя по-калпавия монтаж на тека.

# 399
ginger tea, аз съм с малко по-стар модел на първия, гласувам за него Simple Smile
При неизтеглящите се парата има по-директен достъп до горните шкафове.
Намерих, че новият му вариант е http://www.geraka.com/199-aspiratori/4132-aspirator-zavrajdane-e … eg6-siv-inox.html  Eurolux Faber WINNER EG6 сив+инокс

# 400
  • София
ginger tea, аз съм с малко по-стар модел на първия, гласувам за него Simple Smile
При неизтеглящите се парата има по-директен достъп до горните шкафове.
Намерих, че новият му вариант е http://www.geraka.com/199-aspiratori/4132-aspirator-zavrajdane-e … eg6-siv-inox.html  Eurolux Faber WINNER EG6 сив+инокс

Този модел е 140вата, а ми се иска да е с 250вата, има една зависимост между ватовете и PA - напор било това (не разбирам много, специалист ми гоказа), последното трябва да е около 3 пъти по-голямо от ватовете. Това което разбрах със сигурност е че ми трябват 250вата мощност.
lorenca, ей това с парата единствено може да ме откаже от неизтеглящият се, а много го харесвам.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 13:56 от ginger tea

# 401
Тогава харесаният EUROLUX By FABER MAXIMA 700 X A60.

# 402
  • София
Тогава харесаният EUROLUX By FABER MAXIMA 700 X A60.
Да, май този е най-вероятният ми избор. Продавач-консултанта в магазина на Лексгруп ми обясни, че Линото било със същите показатели, без най-високата мощност, но тя се включвала само за 10 мин. и след това преминавал на по-нисък режим. В полза на Линото била и доста по-ниската му цена. Но аз си искам 10-минутната форсирана мощност.

# 403
  • София
Джинджър, още вчера търсих линк с нашия абсорбатор да ти покажа, може да ти е от помощ, но не намирам сега. отивам пак да търся - Пирамис, 60см, изтеглящ се, с максимална мощност и струваше към 200 лв.
Не, не го намирам, освен да погледна вкъщи точно как се води моделът. Уточнявам, че не е пускан още, но по принцип знам, че е добра марка, а и мощността му е сериозна.
Rallichka, не го търси Пирамиса, аз го намерих. Благодаря ви за помощта в моят избор.

# 404
  • Варна
Ginger tea, ще ти отговоря направо тук за аспиратора Интегра 70 на Фабер.
Доста е мощен и дърпа всичко около него, като имай предвид, че моите котлони са 80 см ширина, т.е. с 10 см повече от аспиратора. Доволна съм. Има общо 4 степени, като след няколко минути (не съм засичала) от 4-та степен преминава на 3-та автоматично. Случвало се е когато нещо заври и кипне, а аз съм оставила аспиратора на ниска степен, естествено първо отварям капака на тенджерата и намалям степените на котлона - през това време вратичката на горният шкаф се овлажнява. Но това са инцидентни случаи. Гледам първо да вдигна степените на аспиратора и тогава да отварям капака. Имах същите притеснения като теб, но тъй като вече ме беше заболяла главата да мисля с кое по-напред да се съобразявам, реших да се мятам смело на това, което съм си харесала. Досега съм доволна, нямам оплаквания от аспиратора. И задължително трябва да има открехнат прозорец като работи. Моят хол е 40 квадрата и ако забравя да отворя прозорец, се чува шум все едно прахосмукачка съм пуснала в друга стая и от климатика се чуват странни шумове.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт